Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nu vrem inca un razboi

Recommended Posts

Ma uit neputincioasa la stiri si nu inteleg. De ce un nou razboi? De ce nu sunt lasati libienii sa isi aleaga singuri calea? De ce trebuie Franta si Anglia sa intre intr-un razboi in care vor muri iar victime colaterale...copii, femei, batrani nevinovati. De ce? De ce e mereu nevoie de forta, violenta si iar ... inc a un razboi? Asta e lectia pe care le-o dam copiilor? Ca negocierea nu conteaza si doar bataia? Spuneti nu acestui razboi cu Libia.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

un razboi..de oriunde ar veni el...e iminent..se simte "mirosul" in aer![V] in 2000, toata lumea astepta razand "Sfarsitul lumii"..se credea asta se petrece ca petrecerea de Anul Nou..de la ora de pana la ora de.."[:)] insa usor-usor..nimic nu mai e la fel si nimic nu mai prezinta semne de durabilitate sau de "bine". Acest sfarsit nu e neaparat vestita APOCALIPSA..poate fi sfarsitul a ceva si inceputul la altceva..iar punctul de incepere e "un razbel". Ce s-a petrecut in Japonia mi-a pus mii de semne de intrebare..unul dintre ele e"tsumani pot fi provocate?exista tehnologie oare pentru asa ceva?" iar a doua intrebare ce nu imi da pace "criza mondiala"-aparitie(cauza) si scop(unde si cine are nevoie de bani si mai ales pentru ce).
Blackmoon Lady&lipishtocul [url="http://community.webshots.com/album/577818956NLHJud?vhost=community&vhost=community"][copil][/url]
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mariuk - si daca spunem NU razboiului cu Libia (asa cum am spus NU si razboiului in Irak, in Afganistan...)... ne asculta cineva? [q] My_Lady - apropo de "tsunami provocat"... si "teoria conspiratiei" eu am primit un e-mail in se facea afirmatia ca Benjamin Fulord considera acest tsunami un "HAARP event"; adevarat sau fals? Lorelai As a woman, I have no country As a woman, I want no country As a woman, my country is the whole world. Virginia Woolf

daca s-ar pune cap la cap toate evenimentele majore, de orice categorie ar fi ele..s-ar afla multe raspunsuri. eu sunt prea "mica" si nu posed ateatea informatii incat sa pot face afirmatii, pot sa imi dau cu presupusul din afara, ca orice alt neinitiat.[asia]. cine are nevoie de un razoi..cineva care vrea putere, iar cea economica e prima care face diferenta!Japonia e doar inceputul.. ..unii se joaca de-a Dumnezeu..cu bombe nucleare..cu bombe biologice [alcool] ..iar tehnica a ajuns la cote de care noi nu stim, cine stie ce experiment mai faceau astia prin ocean...[soc]
Blackmoon Lady&lipishtocul [url="http://community.webshots.com/album/577818956NLHJud?vhost=community&vhost=community"][copil][/url]
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Culmea ipocriziei: de ce "Aliatii" nu "apara" civilii din Arabia Saudita, Bahrain, Yemen, Siria, Cote d'Ivoire, etc? Imi este o sila imensa de politica lumii in care traim, de politicienii corupti care-si bat joc de vietile noastre... Lorelai As a woman, I have no country As a woman, I want no country As a woman, my country is the whole world. Virginia Woolf

Citat:
citat din mesajul lui Mariuk_18
Ma uit neputincioasa la stiri si nu inteleg. De ce un nou razboi? De ce nu sunt lasati libienii sa isi aleaga singuri calea? De ce trebuie Franta si Anglia sa intre intr-un razboi in care vor muri iar victime colaterale...copii, femei, batrani nevinovati.
America e si e apregatita ,sta la pinda s aintervina,insa au pasat initztiativa celor doua de data asta![:D] Da ,Germania nu participa![pk] Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]

Citat:
citat din mesajul lui Mariuk_18
Ma uit neputincioasa la stiri si nu inteleg. De ce un nou razboi? De ce nu sunt lasati libienii sa isi aleaga singuri calea? De ce trebuie Franta si Anglia sa intre intr-un razboi in care vor muri iar victime colaterale...copii, femei, batrani nevinovati. De ce? De ce e mereu nevoie de forta, violenta si iar ... inc a un razboi? Asta e lectia pe care le-o dam copiilor? Ca negocierea nu conteaza si doar bataia? Spuneti nu acestui razboi cu Libia.
Cum vad eu, ei si-au ales deja calea dar Gadhafi nu este de acord. Crimele impotriva civililor deja au inceput si doar se vor inrautati. Nu e bine nici cand se intervine, nici cand nu se intervine... e adevarat ca ar fi multe alte razboaie civile in care ar putea interveni, dar Libia prin pozitia ei are probabil o importanta speciala in zona. M-as fi asteptat ca noi, care am trait intr-un regim totalitar, sa putem intelege mai bine aceasta lupta de eliberare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...