Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

durere groaznica

Recommended Posts

buna ziua. de cateva zile am o problema care ma innebuneste de-mi vine sa-mi iau campii [bang] gingiile de jos s-au umflat, sangereaza si dor in asa hal ca imi vine sa ma urc pe pereti. de fiecare data cand ma spal pe dinti ma apuc de plans. nu mai pot. nu am avut niciodata probleme cu dintii. a avut cineva o problema similara? un tratament ceva? ca morrrrrrrrrrr [iartama] multumesc anticipat
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

iarta-ma ca te intreb ceva ce pare evident ca nu, la dentist ai incercat? Te doare numai cand te speli pe dinti sau tot timpul, e umflata numai gingia sau se umfla si obrazul? Te intreb asta ca poate fi orice de la paradontoza, la o imflamatie a gingiei.Eu as lua calmante pana ajung la doctor si cand am avut o inflamatie a gingiei da la mine a fost de la o masea cu probleme, am folosit pe moment gelul de gingii de la copilul meu cel mic (lui ii dadeau dintii si aveam in casa), si un gel cu propolis pe care l-am gasit tot asa unde se vand si produse de dinti.Si bineteles ibuprofen pentru calmare.Da asta e doar temporar pana ajungi la dentist. Incearca pana ajungi la dentist sa nu te mai speli cu peria de dinti, cred ca perii aia dau o durere de nesuportat, eu am folosit un prosopel subtire, sau tifon, asa cum ai curata copii mici si clatesti gura cu apa de gura (e contra microbilor).Cam atat imi vine in minte acum, stiu cat de rau e sa te doara orice , mai ales la dinti (eu anul trecut de Pasti mergeam la urgente cu dintii, mi s-au uflat dupa ce am stat in frig afara pe ploaie, da la mine era un abces.[flo] roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]

la dentist am fost acum aprox. 9-10 zile pentru controlul de rutina atunci n-am avut nimic. la mine nu e la masea, e gingia din fata de jos. am luat panadol mi-a trecut in proprtie de 60% sa zic pentru 2-3 ore. azi dimineata m-a trezit durerea, si stai taica cu ditamai cana de cafea in fata pana acuma [bang]. la dentist nu ma pot duce ca e weekend, la urgente la dentist nu stiu daca ma primeste pentru durere de gingie[q] ma gandeam sa ma duc la farmacie sa vad daca imi dau ceva fara reteta, nici nu stiu ce sa le cer. foarte buna ideea cu tifonul, nici nu m-am gandit. periuta de dinti se umple de sange si perii m-au ranit foarte rau si parca acuma doare si mai tare

Incearca sa clatesti gura cu apa fiarta si bicarbonat de sodiu, pana ajungi la dentist. Nu neglija asta, poti fi predispusa la paradontoza. Neaparat sa faci si o radiografie. Nu este grav, daca mergi macar odata pe an la dentist, faci un detartraj si tzii cariile sub control potzi sa o duci o viata cu paradontoza. Anastasia, mamica de [copil] Mario-Fabian (25.09.2006) [url="http://home-and-garden.webshots.com/album/573377430XYrORy"]Ofer spre inchiriere vila la munte[/url]

la control ma duc de 2 ori pe an. radiografie n-am facut de aproximativ 1 an pana acum mi-a iesit totul bine. bunica mea are paradontoza nu stiu daca poate fi si genetic. totusi gingiile nu mi s-au retras, sunt foarte umflate si rosii ma gandesc ca poate e o infectie, nu stiu cum am ajuns la asta. am 21 de ani bunica mea a facut pe la 50. oricum o sa fac ce mi-ai recomandat, multumesc din suflet sper sa mearga [q] si luni dau fuga la dentist sper sa nu-mi pierd mintile pana atunci. la inceputul lui martie a trebuit sa renunt la o sarcina extrauterina pe care doctorul mi-a zis ca nu o pot pastra. se poate sa aiba efect asupra dintilor? nici nu stiu. imi amintesc, la prima sarcina inainte de asta am avut dureri de gingii dar nu in halul asta

Apa de gura cu Clrohexidina, gasesti la farmacie, e f buna pt asa ceva [mamica]Madau si [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005) [url="http://www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau"]povestea nasterii Mirunei[/url], [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]filmulet aniversar [/url][i] filmuletze poznase [url="http://www.dropshots.com/madau"]1[/url] si [url="http://www.dropshots.com/Miruna"]2[/url] [url="http://unique-bijoux.shopmania.biz/"]bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[/url][foto]

La mine mai functioneaza cu apa de gura Listerine tinuta ceva timp in gura insa, in faza de inceput de parodontoza intamplator eu am primit de la medic un tratament cu azitromicina pentru cu totul altceva, o infectie de parti moi in alta parte...si am facut timp de 9 zile tratament si spre mirarea mea gingiile mele nu mai sunt rosiatice, inflamate sau sangereaza de atunci... Desigur trebuie sa vorbesti cu un medic intai, stomatolog... Succes diciu[bis] "daca dragoste nu e...nimic nu e"

multumesc mult fetele [flo] am fost la farmacie inainte sa citesc mesajele si mi-am luat periuta de dinti cu peri foarte moi si parodontax apa de gura si pasta de dinti. trebuie sa spun ca pasta de dinti are un gust oribillllll [alcool] e mai rau de cand atunci cand m-a pus soacra-mea sa-mi clatesc gura cu sare [pofta] dar apa aia de gura e anestezianta nu m-a durut vre-o 3 ore dar dupaia iar m-a apucat. asa ca maine ma duc la dentist..again..vai ce nu-mi place [q]

DeeDee33 curaj maine la dentist...numai gandul ca te va face bine si nu te va mai durea trebuie sa te incurajeze.Eu asa imi zic cand merg. Pasta paradontax e adevarat are un gust oribil, am folosit-o si eu tot pentru sangerari ale gingiei, dar e foarte buna, asa ca scopul te face sa trci peste inconveniente, am strans din ochi si am spalat [:D]. Eu am facut o curatatre antiparadontoza la dentist si de atunci nu am mai avut probleme , adevarat ca se face cu anestezii , dar merita.Poate si tu poti face asa ceva si daca e in faza incipienta ca la mine scapi.Oricum faptul ca mergi maine la dentist e un lucru bun.Sa ne spui si noua ce ti-a spus... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...