ionasiu Publicat Decembrie 6, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2009 Cum se poate sa ne inscriem la concursul de la pro tv Mos Craciun exista ,si ce sanse sunt sa ne sune mosul? ady Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamabear Publicat Decembrie 6, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2009 Si eu as vrea sa stiu, ca ma bazaie astia mici in fiecare an sa sunam si noi la Mosu. Ana-Maria [mamica]mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002)[duel], Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Publicat Decembrie 6, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2009 Eiii, a fost promo cu numarul de telefon unde trebuia sa ne inscriem acum vreo 2 saptamani. Nici eu nu l-am notat cu gandul ca o sa mai fie si nu l-am mai prins. Acum cred ca inscrierile s-au incheiat. Creatiile meleid="orange"> Androix Bijouxid="red"> Andreeaid="green"> mama de Filipid="navy"> si Georgiaid="pink"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.