oanap85 Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 buna,am nascut am nascut acu 3 saptamani si cam de 1 saptamana am niste sagetaturi jos de-mi vine sa tip,in special cand stau pe sezut..poate sa-mi spuna cineva de ce?si daca imi vor trece?in cat timp?multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxy Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 buna, sa inteleg ca ai nascut natural, ai sau nu taieturi cum se spune? Daca da se poate de la cusaturi pana se repara sa te doara.La control ti s-a spus ca e totul in regula pe acolo? Poti folosi in caz ca nu o faci deja un colac umflat atunci cand stai pe scaun, asa nu stai direct pe zona dureroasa.Altceva nu-mi vine in minte acum, dar totusi un control ar indica daca e vreo problema .Altfel poti folosi creme (o sa-ti spuna sigur fetele de car, eu nu am folosit )care grabesc vindecarea si cicatrizarea .Multa sanatate si un bebic mancacios.[flo] roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 Eu am patit ceva de genul asta dupa prima nastere, cand am fost si "taiata", cusuta cu fir din ala care se resoarbe, numai ca organismul meu nu l-a resorbit ci l-a eliminat (s-au format ca niste "cosuri" si cand am mers la medic le-a deschis si a scos firele [alcool]) Mi-a zis doctorita ca am avut noroc ca nu am avut nevoie de cezariana, ca atunci ar fi aparut complicatii cu firele care nu se resorbeau. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii mai faci o vizita ginecologului. Tisina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.