Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ZODIA FECIOARELOR **17**

Recommended Posts

Asa a inceput toata povestea noastra: *1*, *2*, *3*, *4*, *5*, *6*, *7*, *8*, *9*, *10*, *11*, *12*, *13**14*,*15*,*16*Acestea suntem noi:*Fecioare de AUGUSTid="red">*[floare3] bruxinha --- (24.08) [floare3][floare3] alchrisu --- (24.08) [floare3][floare3] loneanbianca --- (24.08) [floare3][floare3] DianaVig --- (25.08) [floare3][floare3] T Ioana --- (25.08) [floare3][floare3] oanadrag --- (25.08) [floare3][floare3] bb alinus --- (25.08) [floare3][floare3] Monica-Elena --- (25.08) [floare3][floare3] bozo --- (26.08) [floare3][floare3] Symata --- (26.08) [floare3][floare3] daniela76 --- (27.08) [floare3][floare3] guzelnico --- (27.08) [floare3][floare3] adjadyn --- (27.08) [floare3][floare3] mami si george --- (27.08) [floare3][floare3] adameasca --- (28.08) [floare3][floare3] Ramybrasov --- (28.08) [floare3][floare3] Monimo --- (28.08) [floare3][floare3] gabriela19 --- (29.08) [floare3][floare3] xela29 --- (29.08) [floare3][floare3] adseana --- (29.08) [floare3][floare3] georgescu oana --- (30.08) [floare3][floare3] Sorina7 --- (30.08) [floare3][floare3] Relya --- (30.08) [floare3][floare3] puf13 --- (31.08) [floare3][floare3] elutaf --- (31.08) [floare3][floare3] sirimie --- (31.08) [floare3]id="purple">*Fecioare de SEPTEMBRIEid="red">*[flo] isabelele2 --- (01.09) [flo][flo] helbi --- (01.09) [flo][flo] elilov3 --- (01.09) [flo][flo] a_ancutza78 --- (02.09) [flo][flo] llaauu_u --- (02.09) [flo][flo] Hazul --- (03.09) [flo][flo] Ana Stroe --- (04.09) [flo][flo] barbye --- (04.09) [flo][flo] boeru --- (04.09) [flo][flo] erer --- (05.09) [flo][flo] deliak --- (05.09) [flo][flo] ad_rianna --- (05.09) [flo][flo] ilinkutza --- (06.09) [flo][flo] alayna --- (06.09) [flo][flo] Samar --- (06.09) [flo][flo] mi_ro --- (07.09) [flo][flo] Yagmur --- (07.09) [flo][flo] Miky007 --- (07.09) [flo][flo] Ralukutzza --- (07.09) [flo][flo] olivetti --- (08.09) [flo][flo] diadaniela --- (08.09) [flo][flo] maaria --- (09.09) [flo][flo] Sasha.p --- (09.09) [flo][flo] Mona40 --- (10.09) [flo][flo] zina23 --- (10.09) [flo][flo] Ashera --- (10.09) [flo][flo] carmenutza --- (11.09) [flo][flo] Lona --- (11.09) [flo][flo] SoriLea --- (11.09) [flo][flo] duchess --- (12.09) [flo][flo] Delia --- (13.09) [flo][flo] Dantje --- (13.09) [flo][flo] Doris-Alina --- (13.09) [flo][flo] val77 --- (14.09) [flo][flo] pyssy --- (14.09) [flo][flo] anka1 --- (14.09) [flo][flo] ADINUTZA --- (14.09) [flo][flo] roxana1074 --- (14.09) [flo][flo] nanna --- (14.09) [flo][flo] beatrice75 --- (14.09) [flo][flo] LauraFlo --- (15.09) [flo][flo] minou --- (16.09) [flo][flo] dianaiulie2009 --- (16.09) [flo][flo] ionitza --- (16.09) [flo][flo] liliana83 --- (16.09) [flo][flo] Tanya --- (17.09) [flo][flo] violeta69 --- (17.09) [flo][flo] CataD --- (20.09) [flo][flo] LauraNicole --- (20.09) [flo][flo] ADRIANKA --- (20.09) [flo][flo] philip --- (21.09) [flo][flo] irlandeza --- (21.09) [flo][flo] annablue --- (21.09) [flo][flo] ana maria222 --- (22.09) [flo][flo] MadameBovary --- (22.09) [flo][flo] nanadana --- (22.09) [flo]id="green">Adresa comuna de email: fecioare_dc@yahoo.comZODIAC 2010id="red"> (postat de Dianaiulie[flo])

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ati venit in casuta noua, curata si ordonata![flo]

Va doresc sa fiti la fel de ... PERFECTE![olala]

___________________________________________________________________________________________

Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte.id="size2"> NAPOLEON HILL id="size1">id="teal">id="Comic Sans MS">

FECIOARA- 7 decembrie

Energia fizica nu este la nivelul cu care ne-ai obisnuit dar totusi, ai suficienta vointa incat sa poti duce la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus. La serviciu vei avea de facut fata unor activitati dificile, dar te vei descurca. In cazul in care ti se propune sa demarezi o activitate noua, nu trebuie sa te astepti ca rezultatele sa se vada imediat. Perseverenta este necesara in tot ce faci.

___________________________________________________________________________________________

Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte.id="size2"> NAPOLEON HILL id="size1">id="teal">id="Comic Sans MS">

saluti!! uauuuu! am fo' la munte in weekend [8D] supeeerb (la durau). prietenii mei se amuza ca eu m-am trezit in toiul noptii auzind un urlet (probabil un caine suparat) dar eu convinsa ca lupiii urlau [:D].

Si azi is very very busy la servici dar promit, promit! sa citesc din urma (am de recuperat, vad horoscopul pe 2010 (sper sa fie mai bum ca anul asta) [bang]

Sunt nascuta pe 16 sept....am o fetita de 6 ani, cea mai cea (bineinteles [:D]) si is dar nu-s casatorita

ma chinuie talentul citeodata uitati aici citeva mostre:

http://www.decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/

http://ioncik-decoratiunihandmade.blogspot.com/

ignorati chestiile cu "x lei" ma apucase un elan de genul "fac bani" dar mi-a trecut

aaa! si guselnico aia cu turcii [:I] inseamna ca in ordinea mea perfecta uneori e cam dezordine [:D]. ceva de genul: jucaria aia depe jos de pe hol are locul ei pe raftul al cincilea, pe stanga, dupa ursuletul roz

V-am pupat! [pup]

[flo]

Ionitza, esti foarte talentata. [flo]

PS

Guzelnico, scuza-ma daca te-am suparat cu expromarea mea in legatura cu dezordinea...asa ma certa mama copila fiind (stiu ca nu-i o scuza)...si mi-a ramas intiparita in minte. o alta vorba de-a ei era: "vrei sa chem un politist sa stringa din camera ta?" sper ca nu am suparat pe nimeni. [flo]

[pup]

PS

Guzelnico, scuza-ma daca te-am suparat cu expromarea mea in legatura cu dezordinea...asa ma certa mama copila fiind (stiu ca nu-i o scuza)...si mi-a ramas intiparita in minte. o alta vorba de-a ei era: "vrei sa chem un politist sa stringa din camera ta?" sper ca nu am suparat pe nimeni. [flo]

[pup]

Citat:
citat din mesajul lui ionitza
PSGuzelnico, scuza-ma daca te-am suparat cu expromarea mea in legatura cu dezordinea...asa ma certa mama copila fiind (stiu ca nu-i o scuza)...si mi-a ramas intiparita in minte. o alta vorba de-a ei era: "vrei sa chem un politist sa stringa din camera ta?" sper ca nu am suparat pe nimeni. [flo][pup]
align="right" id="quote2">Nu, draga mea Ionica[pup], nu sunt suparacioasa de felul meu. Iar dintr-atat ... in niciun caz. Stiu si de gluma.[:D] Si apoi, toate expresiile despre turci sunt adevarate, crede-ma. [olala] Ex.: - Fumezi ca un turc- CORECTA[fum]- Nu-ntelegi, esti turc?!- folosita corect cand vrei sa exprimi INCAPATANAREA, nu in sensul de greu de cap[batcap]Am io o suparare de-adevaratelea dar sper sa ma impac in ian 2010 cu FIV3-cel norocos[pk].___________________________________________________________________________________________ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte.id="size2"> NAPOLEON HILL id="size1">id="teal">id="Comic Sans MS">

am fost acum 2 ani in Istambul (man-ul este fan F1 si cu ocazia asta am mers), mi-a placut extraordinar de mult si orasul si oamenii, foarte foarte ospitalieri. singurul regret este ca nu am stat decit 2 zile. sper sa mai ajung sa sa vad mai pe indelete si sa savurez tot [olala]

inclusiv bunatatile de papat [:D]

[flo]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...