Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Abdomen extraplat (52)

Recommended Posts

Cap.1,Cap.2,Cap.3,Cap.4,Cap.5,Cap.6,Cap.7,Cap.8,Cap.9,Cap.10,Cap.11,Cap.12, Cap.13,Cap.14,Cap.15,Cap.16,Cap.17,Cap.18,Cap.19,Cap.20,Cap.21,Cap.22,Cap.23, Cap.24,Cap.25,Cap.26,Cap.27,Cap.28,Cap.29,Cap.30,Cap.31,Cap.32,Cap.33,Cap.34, Cap.35,Cap.36, Cap.37, Cap.38,Cap.39,Cap.40,Cap.41,Cap.42, Cap.43 id="size2">, Cap.44 ,Cap.45 , Cap.46, Cap.47,Cap.48, Cap.49 Cap.50Cap.51Sfaturi pentru slabire si tonifiere[s] Sarbatorim cu drag id="purple">[s]Ianuarieid="purple">: XIO - 5, Madachan - 26Februarieid="purple">:Elena - 2, Ramyteo - 3, Deus - 17,Eunice-27, Chiquitita - 29, Martieid="purple">: Puskin-7,Aprilieid="purple">: Macrina - ?, Teos - 20Maiid="purple">: Iarina - 8, Conchita - 24Iunieid="purple">: Allure - 25, Lumi - 26, Hannen - 30,Iulieid="purple">: Mephala30 - 6, Baby-Boom - 19, Elle - 22Augustid="purple">: emaaimee -8,Septembrieid="purple">: SabinaY- 10, Carina-28,Octombrieid="purple">: iulix-9, Nikole - 29Noiembrieid="purple">: Shakti - 4Decembrieid="purple">: Claucia - 2, anca_27 - 19Adresa noastra comuna de e-mail este abdomenextraplat@yahoo.comPoftiti la sport doamnelor!Eu azi nu am nimic de raportat,am febra musculara de ieri si o durere suparatoare in dreapta undeva sub coaste.************************************Whatever happens don`t let go of my hand!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna ziua dragele mele drage,

Am scris ieri un mesaj maaaaare si pac a apasat Alessiuta mea o mouse si pare-se ca era fix in dreapta sus asa ca mi-a inchid de tot pagina. Dar ce-am mai suferit! [:D]

Ce bine imi pare ca s-a intors Hannen! Si eu am plans dupa tine, nu stiam de ce ai plecat...esti asa o prezenta draga aici, sa nu mai faci asa ceva!

Daca vine si Lumi inapoi sunt si mai bucuroasa! O astept si pe ea si nu stiu pe unde umbla...[pup]

Deus are treaba, dar tot vreau sa mai vina pe aici, e cumva subiectul si al ei, parca este dintre fondatori, o asteptam atunci cand poate si are timp [pup]

Hannen, ce fac fetele? Cum mai este viata? ce mai faci, tu asa de frumos povestesti si esti atat de tonica, yupi, ce bine imi pare!

Emaaimee, frumoase poze, m-am uitat la ele de cand le-ai postat, dar ce sa fac daca nu am apucat sa postez? Frumoase poze, frumosi protagonistii de toate varstele! [pup]

Pearl, abia astept sa te vad in noua ta postura de mamica, bravo, o sa fi o mamica minunata, nu te mai ingrijora de kg in plus, ce ai luat tu acolo este nimic, totul se duce dupa, vei vedea. Mai ales ca esti genul slabut si sportiv! [pup]

NOi suntem bine, copiii bine, cresc. Eu am mai slabit, 5 kg per total, insa mai am de slabit ca sa fiu asa cum imi place. Oricum e bine, am cu 4 kg mai putin decat cand am ramas gravida a doua oara, deci se paote [:D]

La job e aglomerat, ma mut intr-un nou dept de contabilitate pentru un an si 3 luni, mi se pare super bine pentru ca este ceea ce imi doream sa fac si astfel mi se si ofera experienta platita pentru nu an si 3 luni. Plus ca ma invata ei tot. SUnt in traininguri zilnic cate 3-4 ore, e greu si multe f multa informatie de asimilat dar daca tot trebuie sa invat ceva ce-mi va folosi si fara sa platesc nimic, ba capat si experienta, why not? Este o learning opportunity foarte buna. Din aprilie incep. Stiu ca voi avea cateva luni mai grele dar poate astfel mai dau jos niste kg [:D]

Sunt aglomerata rau, as vrea sa fie ziua mai lunga, sa fac de toate, sa fac si cate ceva pe acasa, chiar c anu mai am timp de nimic, sa stau si cu copiii mai mult, sa merg in 1000 de locuri, sa si muncesc sa sa sa... asa ca mai bine stau frumos si imi planific deja vacanta de vara, intr-o insula ceva in Grecia, la soare mare si caldura. [:D]

Gata, raport: sport nu am, dar daca se pune trezitul de dimineata, venitul la birou, munca pe aici, ce-i drept nu prea ma solicita fizic...atunci asta e, altul nu am.

Mancare: dimineata: 2 crackers cu cascaval si o cafe frumoasa

gustare: alune de padure crude si migdale crude si niste caju prajit :)

pranz: iaurt cu fulgi de ovaz si salata cu de toate

seara: nu am idee, probabil ca ceva pe gratar cu legume cu un pic de unt si sare.

va pup ca am scris o tona deja[flo]..

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria [zana]13 iulie 2007 si Elisa Andreea [bibe] 03 septembrie 2009

pearl, nu iti face griji legat de ex. eu am uitat ca aveam ex cand eram insarcinata[:)]

claucia, felicitari pt realizari. si pt slabit. mersci de complimente.

imi pare bine ca ai scris mult, way to go[:)]

si eu sunt fff aglomerata la munca si ma bucur ca invat chestii noi( imi doresc sa imi deschid o afacere a mea- garaj cu dl meu peste cativa ani buni& mai clocesc una[:)]). si eu mi-as dori sa fie ziua mai lunga...

azi, dupa ce ca am teancuri peste tot, nu a mers serverul pana la 3.30[alcool]

de maine fac miscare si la pauza de pranz cu o colega. cica in fiecare zi ne plimbam vreo jum de ora[:D]

azi: banda& cateva ex.

va pup

Homo sum: humani nihil a me alienum puto(Terentiu) "Om sunt si nimic din cele omenesti nu-mi este strain"id="size2">id="red">

Never say neverid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

m-am facut maricicaid="red"> id="size3">Floricele frumuseleid="green">id="size3">id="Times New Roman">

POVESTEA MINUNIIid="green">

Hannen multumim de capitol nou. [pup]

Pearl lasa gandurile negre si bucura-te de tot ce e in jurul tau. [pup]

Claucia felicitari pentru realizare si spor la slabit. [pup]

Ema bafta multa la afacere si la job. [pup]

Eu nu sunt chiar bine; mi-a mai trecut raceala dar ma lupt cu o durere de stomac urata, asa ca eu cad din lac in put. [q] La sala sper sa ajung iar de saptamana viitoare si trag speranta ca pana atunci poate ma urnesc si fac ceva sport si acasa.

Only me

Buna dimineata!

Claucia,ma faci sa rosesc!!Multumesc [pup]

Fetele sunt bine,azi am "scapat" de o parte dintre ele.Cea mare e in vacanta,alea mici merg pt. ultima saptamana la gradi apoi una intra la scoala iar cea mica schimba locatia.Zilele astea ne-am "certat si batut" ca la nebuni.Le-am avut cu febra toata saptama trecuta iar cind si-au revenit a inceput sa ploua asa ca ne-am inghesuit pe aici.Ieri au facut haine la papusi cu tac`su,haha.Azi sunt singura cica,trag si eu chiulul citeva ore dar intentionez sa fac putin sport azi.

Eu ziceam ca m-am lenevit in ultima vreme.Nu ma pot lauda cu kg pierdute,poate doar citeva cistigate [:I]dar intentionez sa remediez problema.[8D]

Pearl,eu uitasem ca esti graviduta.[:I]Sarcina usoara in continuare si nte intrebam de sport mai triziu incolo,dupa ce vine bb si dupa ce te obisnuiesti cu programul lui.(retine,nu el cu al tau ci invers[:D])

Iulix,a trecut raceala?

Si mie mi-e dor de toate fetele.Am vorbi de curind cu Lumi dar n-am stiut ca nu mai intra .Am sa o intreb data viitoare cind o vad online cu ce se distreaza ,ne-a dat uitarii sau nu.Dar sa stiti ca tot sexoasa e.Are niste poze pe YM[olala]

O astept si pe Deus dar si pe celelalte fete.

Va pup,ma duc la sport (inca n-am hotarit ce fac azi,am la alegere multumita lui Lumi si Sabinei)

Chiar asa,Sabina ,tu de ce nu vizitezi???[pup]

Edit:fara intentie am uitat`o pe ema.[pup]Mai stiu eu pe cineva cu idei de afaceri.[8D]Succes!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Din cauza diferentei de fus orar inca vorbesc singura [:D] dar trebuie sa ma laud pe ziua de azi.M-am tinut de cuvint si am facut vreo 35 de min. cu "brazilianul".(chiar asa,Nicole pe unde`i?) Aoleu,vorba lui Lumi ,i-as da vreo doua uritului .Ce arde boom-boom`ul meu [:D]

Am sa schimb exercitiile zilnic dar cel mai mult vreau sa lucrez picioarele si boom-boom`ul.Am zis ca am scapat de febra musuculara de saptamana trecuta dar nu prea si cred ca am adaugat alta noua azi.Ma gindeam zilele trecute "toate ca toate numa` sa nu vina cutremurul ala mare cind sunt eu cu febra musculara de abia ma asez pe buda,ca de fuga nu poate fi vorba"[:I]

Hai,va astept la raport .

Neataaa!!

Eu p-aici la cafeluta (nu sariti, ca-i din aia lungita cu mult lapte). Azi ma duc la inot...abia astept sa ma mai misc un pic. Apoi am de alergat aiurea prin oras, sa legalizez tot felul de hartzoage. Macar bine ca ii soare.

Hannen, io am vrut sa-mi pun la semnatura ca-s gravi, dar m-am apucat o data..m-am intrerupt si apoi mi-a fost lene[:)]. Incet-incet o dau in panica..eu ce ma fac, nu stiu nimic despre bebelusi..etc, etc[:I]. Ce program ii ala desprte care zici tu colo-sha?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

pearl,nimic "scary" doar obisnuitul program al fiecarui bb,de masa,de somn.[:)]

Cind ma gindesc ce program haotic au avut mindrele mele ma apuca plinsul.

Edit;pearl,vorbesti codificat.Eu acum m-am prins ca am zis de doua programe (al lui bbb si slim&6) haha,de care intrebi??

Daca de slim&6 (cred ca e corect) am vazut o reclama la el pe Team Beachbody.Arata interesant si ma gindeam ca il au fetele noastre.

Neata! hannen,rogu-te, despre ce brazilian este vorba,Shaun?[:I]nu de alta, dar pt picioare si maini as avea si eu nevoie, sunt zonele unde acumulez tesut adipos cel mai rapid, hai ca la picioare parca n-as avea mari complexe, dar si mainile?:(...

Ema, ai o mica printesa:).

Pearl, eu am luat examenul din prima si in 3 ani am condus de 2-3x,stai linistita, eu parca as fi vrut sa pic de cateva ori[:D]pt a prinde curaj:(, mi-e teribil de teama singura in masina,inca.[bibe].

Da' Allure pe unde o fi?daca tot ati pomenit de fete...Sa aveti o zi frumoasa si senina toate.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...