Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce anume tb sa stiu la inscrierea la gradi londra?

Recommended Posts

Dragele mele,

am incercat sa gasesc cea info pe forum dar nu am reusit. In mai urmeaza sa ma mut in londra , cu jobul...trebuie sa incep de pe acum sa imi gasesc un apartament de inchiriat iar locatia depinde f mult si de ce gradinite/scoli sunt in zona... ce anume trebuie sa stiu despre gardinite, ca sa stiu ce sa caut, in londra? Mentionez ca intentionez sa o dau pe fetitza mea la gradi de la 5 ani- pe care ii face in toamna. Orice sugestie este binevenita!

Multumesc mult!

Toate cele bune!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

wana_adriana fetita ta va intra direct in clasa 1 la 5 ani. In mai va intra in reception daca nu ma insel (un fel de clasa pregatitoare) pana in sept cand va intra la scoala anul 1. Asta daca vrei sa dai in mai, altfel poti astepta pana in sept cand e clasa intai direct.

Scolile si calificativele lor le gasesti pe Ofted unde poti pune codul postal al casei unde urmeaza sa locuiesti si iti arata ce scoli sunt in zona si cat de bune sunt (1 fiind cea mai buna si 4 cea mai proasta). In general vei gasi 2-3 care sunt bune (2) si acceptabile (3).

Succes.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Citat:
citat din mesajul lui ella_64
Adriana, daca fiica ta va avea in toamna varsta de 5 ani va intra in primul an de scoala. Mai multe informatii gasesti la Romanii din Marea Britanie (21).[flo]Multumesc mult pentru raspuns! Habar nu aveam ca se intra direct in clasa 1!________________________Get busy living or get busy dying.
align="right" id="quote2">Toate cele bune!

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
wana_adriana fetita ta va intra direct in clasa 1 la 5 ani. In mai va intra in reception daca nu ma insel (un fel de clasa pregatitoare) pana in sept cand va intra la scoala anul 1. Asta daca vrei sa dai in mai, altfel poti astepta pana in sept cand e clasa intai direct.Scolile si calificativele lor le gasesti pe Ofted unde poti pune codul postal al casei unde urmeaza sa locuiesti si iti arata ce scoli sunt in zona si cat de bune sunt (1 fiind cea mai buna si 4 cea mai proasta). In general vei gasi 2-3 care sunt bune (2) si acceptabile (3).Succes.Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
align="right" id="quote2">Multumesc mult de info, macar acum stiu incotro sa imi indrept aria de cautare. spre scoli... daca mai am nelamuriri, sper sa gasesc info tot la voi :*va imbdratisez!oana-mama de maraToate cele bune!

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
wana_adriana fetita ta va intra direct in clasa 1 la 5 ani. In mai va intra in reception daca nu ma insel (un fel de clasa pregatitoare) pana in sept cand va intra la scoala anul 1. Asta daca vrei sa dai in mai, altfel poti astepta pana in sept cand e clasa intai direct.Scolile si calificativele lor le gasesti pe Ofted unde poti pune codul postal al casei unde urmeaza sa locuiesti si iti arata ce scoli sunt in zona si cat de bune sunt (1 fiind cea mai buna si 4 cea mai proasta). In general vei gasi 2-3 care sunt bune (2) si acceptabile (3).Succes.Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
align="right" id="quote2">Luna,mai am cateva intrebari. Probabil ca este indicat ca in loc de gradi direct din mai, unde abia se acomomodeaza, ar fi sa apelez la un mentor sau cum s-o numi, un fel de nanny care sa faca si cu ea engleza in fiecare zi... ai idee unde sa caut? site, sau ceva institutie?multumesc inca o data!Toate cele bune!

Baiatul meu a venit aici la 4 ani si la 4 ani jumate a inceput scoala. Intre 4 ani si 4 ani jumate mi-am propus sa invete engleza macar sa se poata faca inteles astfel ca mi-am petrecut majoritatea timpului la locurile de joaca cu el unde desi greu, cu timpul s-a integrat asa ca a invata ceva engleza.

Tot pe websit-ul dat de mine mai sus poti gasi carers care se ocupa de copilul tau zilnic. Insa e scump pe cand reception class e gratis.

Mentor te referi probabil la tutor (asa ii zice aici) banuiesc ca poti gasi insa nu pot sa iti spun exact unde, nu m-am intalint cu situatia in care sa am nevoie de tutor inca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...