mihuta Publicat Decembrie 9, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 9, 2009 Poate ma puteti ajuta cu o informatie, stiti cumva vreun magazin )in tara) in care se comercializeaza pantofi marca Birkenstock sau afiliate, adica Tatami, Betula, Footprints sau Papillo ? Sunt mare fan, adica sunt sigurii pantofi cu care pot sa merg mai mult de 10 minute pe jos de ani de zile, pana acum mi-am cumparat ori pe net ori in Germania (cand am avut ocazia), dar e cam complicat cand iei fara sa probezi si tare m-as bucura daca sa aflu ca exista si la noi oportunitatea asta. Din ce am probat de la noi, mi s-au parut toti cam apa de ploaie, inclusiv Scholl, nu au suficineta sustinere pe talpa pentru picioarele mele. mami de Sophiaid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Publicat Decembrie 9, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 9, 2009 Nu stiu de unde ai putea cumpara aceste marci, dar pentru sustinerea talpilor pot sa iti cumperi talonete de la magazinele de aparatura medicala. Daca nu vrei sa iti faci exact pe piciorul tau, exista talonete gata facute, dintr-un fel de poliuretan, care costa cam 40 RON. Daca iti faci la comanda, e preferabil sa iti faci la o firma ce are un aparat special (te sui pe aparat, masoara presiunea talpilor tale pe suprafata si iti fac talonetele - dar eu am gasit doar in Bucuresti astfel de aparat. Daca sunt facute manual, trebuie sa mergi de mai multe ori sa probezi talonetele, e mai complicat.). Din ce descrii, e foarte probabil sa ai un platfus destul de avansat. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuta Publicat Decembrie 9, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 9, 2009 De fapt am bolta prea inalta si rigida (opusul platfusului) si o articulatie zdrobita pe la metatarsiene. Am folosit mut timp talonete, si din silicon si cu metal , dar in maxim 2-3 luni nu isi mai faceau efectul. Nu stiu, ori se uzau, ori se obisnuia piciorul. De cativa ani am renuntat aproape de tot la talonete in favoarea pantofilor despre care vorbeam in prima postare, din pacate se pare ca nu ii gasesc in tara. Multumesc mult pentru raspuns. mami de Sophiaid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.