Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fiv in Ungaria 82

Recommended Posts

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mirela, draga, multa putere sa treci cu bine peste ziua de azi![grup]

Fetelor, eu am visat sa am facut testul hpv. Nu e bn daca a inceput sa ma bantuie si in somn. Din pacate mai sunt si in concediu si toata ziua ma gandesc la asta!

incepand cu anul 2010 voi fi o [mamica] fericita!id="green">[ruga]

MTHFR C677T heterozigotid="size1">id="teal">
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

id="purple">id="size1">
Distribuie pe alte site-uri

Mirela, [ruga] sa treci cu cat mai putina suferinta fizica (cea psihica stiu ca va fi mare) peste experienta asta...

Kitta, Sami, Mirela, Cornelia, Violeta, Alrak, [flo] mi-a facut placere sa va cunosc!

Celelalte, le puteti cunoaste aici. Nu am pus nume, ca nu stiu daca toate fetele sunt de acord. De obicei faceam mai multe poze, dar mi s-au descarcat bateriile,[bang] nu am mai folosit aparatul de la intoarcerea din Budapesta.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

felicia_id="red"> multumim pentru noul capitol si pentru poze! [pup]

rubiaid="red">, frumos rezultat la b-hcg! felicitari inca o data!

patriciaid="red"> scoateti din cap ideea de SEU! offff... ce-mi vine sa te bat ca te gandesti la prostii! stai linistita ca sunt mai multi bebei si de-asta e valoarea mare! [pup]

Lauraid="blue">

felicia

multumim pt nou capitol , sa traiesti !!!

rubia

FELICITARI !!!id="size3">

mami vreau [pup]

te rog poti sa-mi scrii si mie schema de tratament pe care ai primit-o?

Si mai am o rugaminte , poti sa-mi spui pretul medicamentelor pe care le-ai luat din Ungaria?

Fetelor ,

ma bucur ca a fost super la intalnire , poate la o intalnire viitoare ajung si eu.

pupici

Buna fetele!

Si eu sunt super incantata ca v-am cunoscut, in felul acesta am capatat ceva incredere.

Felicia [pup]. Pozele sunt frumoase.

Cornelia inca nu stiu nimic de Espe, i-am trimis un mail sa vad daca imi raspunde. Sper sa fie bine.

Mirela sper ca esti bine. Probabil ca deja esti gata.[pup]

Pupici la toate mamicile, gravidutele si nu in ultimul rand....aspirantele [pup][pup][pup]

[ruga] Dumnezeu este alaturi de noi id="blue">[ruga]

Adriana

Buna FIV-oaselor!

Frumos, ati avut si intalneala... eu recunosc nu v-am mai citit de vreo 2 saptamani si ieri cand am intrat, a trebuit sa citesc vreo 3 capitole, ca nu intelegeam ce a patit Mirela2id="red">. Draga mea imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, iti doresc ca data viitoare sa fie cu noroc pana la capat si bafta multa azi la doctor.

Mami_vreauid="red">, sa inteleg ca ai dat startul... gata ai inceput cursa... bafta multa si sa fie cu ochisori.

Goggyid="red"> chiar daca ai doar o postare in ultimele saptamani, te-am tot urmarit de cand .... de atunci... si nu mai apareai, ce-ti mai fac ochisorii? cu ce te mai lauzi?

Pentru fetele in focuri bafta multa si rezultate cat mai multe pozitive.

6IA, 2FIV-nereusite

prin adoptie vom aduce bucuria in casa...

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...