Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calcul concediu pre si post natal PFA

Recommended Posts

Buna ziua, am o intrebare despre suma pe care trebuie sa o primesc pentru concediul pre/postnatal in situatia in care sunt PFA, cu venit estimat pe 2009 de 15000 roni din care 4000 cheltuieli deductibile. Am intrat in concediu prenatal pe 25 noiembrie si pentru cele 4 zile lucratoare ramase din luna noiembrie mi-a fost calculat concediul la 106 lei. E corect? Care este modalitatea de calcul (eu stiu 85% din brut)?

Va mutumesc anticipat pentru raspuns.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui october_rust
Buna ziua, am o intrebare despre suma pe care trebuie sa o primesc pentru concediul pre/postnatal in situatia in care sunt PFA, cu venit estimat pe 2009 de 15000 roni din care 4000 cheltuieli deductibile. Am intrat in concediu prenatal pe 25 noiembrie si pentru cele 4 zile lucratoare ramase din luna noiembrie mi-a fost calculat concediul la 106 lei. E corect? Care este modalitatea de calcul (eu stiu 85% din brut)? Va mutumesc anticipat pentru raspuns.
align="right" id="quote2">Concediile medicale pentru PFA se platesc la valoarea declarata in contractul de asigurare pentru concedii medicale, adica acei 0,85%. Presupun ca ti-ai declarat integral veniturile.Formula de calcul: total venituri brute din ultimele 6 luni impartit la nr. de zile lucratoare din ultimele 6 luni de inmultit cu 85% de inmultit cu nr. de zile lucratoare din concediul medical."Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

• 5 weeks later...
Buna seara! Sunt noua pe forum si ma bucur ca l-am descoperit pt. ca pot invata multe lucruri de la voi. Am o nelamurire: pe cate luni in urma se iau in calcul veniturile pt. calculul indemnizatiei de crestere al copilului? In unele locuri am citit ca 6, in altele ca 12, iar la primarie mi-au spus tot 12, dar tanti aceea era cam aertiana de aceea va intreb si pe voi.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...