cllaudia Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Am nevoie urgent de o informatie. Unde pot suna pt a apela la ajutorul hingherilor? In cartierul unde stau, Dristor, este un teren liber unde unii oameni "milostivi" s-au gasit sa faca adapost unor maidanezi. Intre timp cainii s-au inmultit, in prezent fiind 11 pui, mama puilor, plus inca vreo 5-6 masculi, maturi, care le dau tarcoale puilor. Este un adevarat teritoriu al maidanezilor. Nu va imaginati ca terenul asta al maidanezilor este undeva retras, pe camp. Nuuuu, este la bulevard, pe Ramnicul Valcea, colt cu strada Istriei. Locul s-a transformat intr-un focar de infectie. Mancare pt caini aruncata de oameni, care intre timp s-a imputit, haine si alte zdrente, puse tot de oameni pt a servi drept culcus puilor, etc, etc. Am intrebat al cui este terenul asta, am crezut initial ca le apartine celor care au supermarketul de langa, dar nu este al lor. Marea si marea problema este ca gard in gard cu acest teren este un parc pt copii. Aici vin multi copii, mai ales acum cu venirea caldurii. Cainii misuna pe acolo, practic intra in parc printre copii. Intre parc si terenul asta este un gardulet , mai mult ornamental, pt ca puii ies si intra pe sub si printre sipcile gardului..... Copiii sunt curiosi si incearca sa ii atinga, deci se pot imbolnavi daca intra in contact cu acesti caini. Sunt disperata, nu stiu ce sa fac si unde sa ma adresez. Nu vreau sa imi tin copilul acasa pt ca nu pot intra in acest parculet din cauza acestor maidanezi. Ce e de facut??? Nu imi dati sfatul sa merg in alt parc , ca nu m-i se pare corect. Este un parc al cartierului, aici vin toti copiii din cartier. Daca sta cineva in Dristor, pe Rm Valcea, Drumul Murgului, Istriei, etc sigur cunoaste problema. _______________ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_b Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Acest subiect se va termina cu concluzia ca de fapt copiii n-au ce cauta in acel parc, de fapt in niciun parc, ca sunt niste brute care chinuie niste catelusi amarati, iar parintii lor niste brute si mai mari care invata copiii sa loveasca animalele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 http://www.aspa.ro/ Bafta! Din experienta mea personala sunt incompetenti.Cel mai bine e sa suni sa reclami ca ai de-a face cu caini agresivi, sunt obligati sa ii ridice si sa ii tina in adapost - desi asta nu inseamna ca vor face ceva. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)] Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am [URL="http://sirimie.blogspot.com"]blog[/URL] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cllaudia Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Stiu Iulia, stiu. Sa mai zic ca azi am facut poze, am filmat locul respectiv, cu tot cu pensionarii care veneau cu sacosi pline de oase din ciorba si alte resturi de mancare, pe care o imprastiau pe tot terenul?? Sa mai zic ca m-au balacarit si m-au amenintat ca nu mai avem ce calca pe acolo daca alungam cainii sau daca anuntam hingherii ??? In definitiv ce ii interesa pe ei, ca nu au copii mici sau nepoti care ar avea dreptul sa se joace in acel parc... _______________ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2011 am stat in Valcea, stiu problema. nu e singurul oras din tara... Nu puteam dormi din cauza cainilor din spatele blocului, nu ne puteam plimba pe la Olt,iar in parc la locul de nisip unde se juca dupa amiaza bebeii dimineata vedeam ciinii cum isi faceau nevoile. La gradi cand il duceam, incercam sa ocolesc cat pot zona lor...si mergeam cu inima cit un purice. Tata a fost muscat de un ciine pe la Stadion. Baiatul meu in fatza unei banci era sa fie muscat de ciine care credeam ca doarme dar s-a repezit la piciorul baiatului. In spatele blocului nostru era mereu turma de caini care veneau la gunoaie si la mancarea data de cei milostivi. Degeaba a facut tata reclamatii ca nimeni nu a aluat nici o masura. A vorbit personal si cu Gutau despre aceasta problema. Eu cand am venit in tara si am vazut ce se intimpla nu mi-a venit sa cred...vorbeam cu lumea dar se pare ca eu eram cea venita cu fitze din america si care pare deranjata de asta si fara mila fatza de bietii cini. Pentru mine ori ca lasi un criminal liber pe strada ori un ciine maidanez e la fel. La Eforie am facut multe reclamatii ca eram si noi si bietii turisti terorizati de ciini maidanezi dar nimic nu sa rezolvat.Eram disperati , cand se termina sezonul nu mai puteai sa ajungi la mare sa te plimbi ca te muscau ciini, nu puteai sa mergi pe jos linistit in oras, in parc...nicaieri. Dupa ora 5 cand se intuneca chiar iti riscai viatza sa fi pe afara. Erau haite de cate 15-20 de ciini. Eu zic ca daca oamenii nu incep sa ia atitudine,sa se uneasca, nimic nu se va intimpla...sau mai bine zis nimic bun nu se va intimpla... Ca locul e focar de infectie e nimic pe linga faptul ca bietii copii pot fi muscati. Trebuie sa va stringeti mai multi sa faceti reclamatie in comun si sa scrieti ca vreti raspuns in 30 de zile. Mult noroc ! michelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2011 in america nu exista cel putin pe unde am stat eu nu am vazut ciine vagabond pe strazi. toti care se gasesc se ridica sunt dusi la sheltere si acolo ori adoptati ori omoriti. viata oamenilor e mai pretioasa. iar ca stapin de ciine , daca ciinele tau musca pe cineva...chiar ca intrii la belele. michelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela_lz Postat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2011 [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
accept92 Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Incearca si o sesizare la primarie, exact ce ai scris pe forum cred ca poti transmite primariei chiar online. Bafta! __________________________________________________ Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cllaudia Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 O sa trimit mail la primaria generala, la sector 3, la ASPA si la toate televiziunile pe care le stiu. Poate, poate se va face ceva. Acum cautam sa descarc pozele si filmuletele facute azi pt a atasa si dovezi, asa, ca sa nu cad drept nebuna ca vreau sa dispara din parc acesti caini , "dragalasi" si "nevinovati". Vad ca si-au aratat indignarea 2 persoane si au votat subiectul, probabil nu mai stiu nici ele ce sa inventeze pt a sari in apararea cainilor. Nu-i nimic, ma asteptam la asta. Daar pt mine ,viata copilului meu, a mea si a celor din jur este mai importanta decat soarta unor caini. Asta e. Si nu ma las pana nu dispar cainii de acolo, asta sigur. _______________ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cllaudia Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Acum imi venise o idee. Apelez tot la voi pt raspuns. Dupa ce trimit mesaje si vad ca a trecut ceva vreme si nu se intampla nimic, oare pot eu, impreuna cu cativa prieteni sa adun cainii, cel putin puii si mama si sa ii duc la niste adaposturi? Stiu unul in Glina. Ma gandesc ca daca duc femela cu puii de acolo si curat si locul poate nu se mai strang ceilalti caini in haita. Dar daca apare proprietarul terenului si imi spune ca i-am calcat pe proprietate, daca suna iubitorii de caini la politie sau altundeva? Putem pati noi ceva, astia care vrem binele copiilor? _______________ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts