crissteo Postat Martie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2011 Buna ziua. Am un buletin histopatologic pe care scrie asa: Examen macroscopic:fragment de tegument de 1.5/0.7 cm prezentand tumora/arie negricioasa de 0.6/0.4 cm 1-pus tot Examen microscopic: tegument prezentand tumora histopatologic cu aspect de nev nevocelular jonctional, pigmentat(pigmentarea se extinde la nivel suprabazal epidermal); minima discoezivitate tumorala intercelulara; cristele epidermale implicate sunt usor alungite si la mai multe niveluri fuzionate bazal;peritumoraL, moderat infiltrAt limfocitar cu melanofage. Concluzie: nev nevocelular jonctional lentiginos, pigmentat. rezectie integrala Nu am gasit medicul sa-mi interpreteze, de la laborator au zis ca e bine. Stie cineva ce inseamna acest rezultat? multumesc. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Martie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2011 E bine, inseamna ca ai avut o alunita si ca a fost scoasa in intregime, nu e nimic neoplazic (canceros). **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissteo Publicat Martie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2011 Multumesc pentru raspuns. alunita avea vreun potential malign? medicul care mi-a scos-o mi-a spus ca arata rau. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.