Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Recommended Posts

[olala][majoreta][*]BUN VENIT PROASPETILOR FULGUSORI !!! id="size3">[*] [majoreta][olala]
[bis][bis][bis]Justin Damianid="blue"> - de mami Romanitza_31 la 11 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Cezara Mariaid="red"> - de mami Dankutza la 9 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> - de mami Larisel la 9 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Matteoid="blue"> - de mami Doris_71 la 7 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Andrei Cristianid="blue"> - de mami Cristina_boc la 7 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Cezar Iustinid="blue"> - de mami Shtephy la 4 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Eduard Cristianid="blue"> - de mami Cristinica09 la 3 decembrie [bis][bis][bis]

[olala] MAMICI DE FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009 [olala]id="navy">id="size3">[*] [*] [*]
"Doamne, reaminteste-mi mereu sa nu iti spun tie cat de mari imi sunt greutatile, ci sa le spun greutatilor cat de mare esti Tu."id="navy">
Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit.Amin![ruga][ruga][ruga]id="red">id="size1">Asa am inceput odiseea noastraid="red">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,id="size1">64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,[url="http://forum.desprecopii.com/forum/
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Sa fiu si eu odata printre primii...

Eu am plecat acasa acum in a treia zi de la cezariana, m-am internat miercuri seara si sambata dimineata am plecat acasa. 300 de km e destul de mult, dar daca iti primesti in continuare anticoagulantul (injectiile in burtica) faceti pauze dese si porti ciorapi elastici (se gasesc la tehnicosanitare) n-ar trebui sa ai probleme. Dar bebe musai in landou!!!!

[9cer]Dianaid="red"> cu [bonjovi]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&[8**]Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green">

Filmuleteid="size1">

No, ca am fost chiar prima!

Monis, [pup] si mie imi place tare mult poza aia cu Vlad, poate ptr ca am facut-o eu? [:D] Cealalta e opera sotului si meritul modelului (Timi a mea! [:I])

Am observat in listuta ca lipseste Carminabulina, a nascut zilele trecute, anuntase o fata aici...

[9cer]Dianaid="red"> cu [bonjovi]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&[8**]Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green">

Filmuleteid="size1">

Fetelor cu copilasi mai mari, daca va intreseaza, e un eveniment super pentru copii id="red">organizat la hotel Caro.

Si aici feed-back de la un parinteid="red">.

Eu m-as duce si pentru mine [:D][:D][:D]

[pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam]

poze de azi de ieriid="purple">id="size3">id="Script MT Bold">

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Fetelor cu copilasi mai mari, daca va intreseaza, e un eveniment super pentru copii id="red">organizat la hotel Caro.Si aici feed-back de la un parinteid="red">.Eu m-as duce si pentru mine [:D][:D][:D]
align="right" id="quote2">ce-as mai baga niste turta dulce[pofta]Lili fericita [mamica] de [bb] Alexandru (18.11.2009)

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
No, ca am fost chiar prima!Monis, [pup] si mie imi place tare mult poza aia cu Vlad, poate ptr ca am facut-o eu? [:D] Cealalta e opera sotului si meritul modelului (Timi a mea! [:I])Am observat in listuta ca lipseste Carminabulina, a nascut zilele trecute, anuntase o fata aici...[9cer]Dianaid="red"> cu [bonjovi]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&[8**]Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green"> Filmuleteid="size1">
align="right" id="quote2">hihihi, si eu ma rotunjesc de placere cand fac o poza reusita [:D][:D].Pai cu lista eu zic ca cine vrea in ea, sa anunte. Am vazut si eu un mesaj de la cineva, insa nu scria nici macar in ce zi s-a intamplat... so... Cred ca e important sa fie in lista cine scrie. Parerea mea [flo][pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam]poze de azi de ieriid="purple">id="size3">id="Script MT Bold">

Salutare!

[bis] [bis] [bis] FELICITARI DANKUTZA!!! [bis] [bis] [bis]

[s] [s] BINE AI VENIT PE LUME CEZARA!!! [s] [s]

[bis] [bis] [bis] FELICITARI DORIS!!! [bis] [bis] [bis]

[s] [s] BINE AI VENIT PE LUME MATTEO!!! [s] [s]

[bis] [bis] [bis] FELICITARI LARISEL!!! [bis] [bis] [bis]

[s] [s] BINE ATI VENIT PE LUME KATYA SI SOFIA!!! [s] [s]

RECUPERARI GRABNICE MAMICILOR, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!

Shtephy, Bine ati venit acasa!!! [flo] Astept pozicile [pup]

Coquelicot, sa-ti traisca flacaul!!! [s] [s]

Simina, foarte vorbareata Maya [olala]

Am fost si noi la control, la 3 saptamani si avem acum 5,150 kg. Nu ne-a masurat, mai mergem pe 22 pentru bilantul la o luna, cand ne va cantari din nou si ne va masura. Ne chinuim si nu prea cu niste colici, cred ca e mai mult dorinta de a sta si de a dormi in brate, in rest toate bune. La baitza suntem ca broscutzele, intram de bunavoie si nu vrem sa mai iesim.

Va [pup] pe toate toate

Lili fericita [mamica] de [bb] Alexandru (18.11.2009)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...