nov.dec2009 Postat Decembrie 10, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2009 [*]BUN VENIT PROASPETILOR FULGUSORI !!! id="size3">[*] [bis]Justin Damianid="blue"> - de mami Romanitza_31 la 11 decembrie [bis][bis][bis]Cezara Mariaid="red"> - de mami Dankutza la 9 decembrie [bis][bis][bis]Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> - de mami Larisel la 9 decembrie [bis][bis][bis]Matteoid="blue"> - de mami Doris_71 la 7 decembrie [bis][bis][bis]Andrei Cristianid="blue"> - de mami Cristina_boc la 7 decembrie [bis][bis][bis]Cezar Iustinid="blue"> - de mami Shtephy la 4 decembrie [bis][bis][bis]Eduard Cristianid="blue"> - de mami Cristinica09 la 3 decembrie [bis] MAMICI DE FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009 id="navy">id="size3">[*] [*] [*]"Doamne, reaminteste-mi mereu sa nu iti spun tie cat de mari imi sunt greutatile, ci sa le spun greutatilor cat de mare esti Tu."id="navy">Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit.Amin![ruga]id="red">id="size1">Asa am inceput odiseea noastraid="red">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,id="size1">64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,[url="http://forum.desprecopii.com/forum/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaR Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Sa fiu si eu odata printre primii... Eu am plecat acasa acum in a treia zi de la cezariana, m-am internat miercuri seara si sambata dimineata am plecat acasa. 300 de km e destul de mult, dar daca iti primesti in continuare anticoagulantul (injectiile in burtica) faceti pauze dese si porti ciorapi elastici (se gasesc la tehnicosanitare) n-ar trebui sa ai probleme. Dar bebe musai in landou!!!! [9cer]Dianaid="red"> cu Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green"> Filmuleteid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaR Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 No, ca am fost chiar prima! Monis, si mie imi place tare mult poza aia cu Vlad, poate ptr ca am facut-o eu? Cealalta e opera sotului si meritul modelului (Timi a mea! ) Am observat in listuta ca lipseste Carminabulina, a nascut zilele trecute, anuntase o fata aici... [9cer]Dianaid="red"> cu Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green"> Filmuleteid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monis5 Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Fetelor cu copilasi mai mari, daca va intreseaza, e un eveniment super pentru copii id="red">organizat la hotel Caro. Si aici feed-back de la un parinteid="red">. Eu m-as duce si pentru mine [:D] [pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam] poze de azi de ieriid="purple">id="size3">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monis5 Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Mateiid="blue"> by Coquelicot [pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam] poze de azi de ieriid="purple">id="size3">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica_80 Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 coquelicot, eu stiam ca taietura verticala se face doar in caz de urgenta majora (poate stiam eu gresit[:-@]). tie de ce ti-a facut cezariana? [gravi]40+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lylyana.ion Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Citat:citat din mesajul lui monis5Fetelor cu copilasi mai mari, daca va intreseaza, e un eveniment super pentru copii id="red">organizat la hotel Caro.Si aici feed-back de la un parinteid="red">.Eu m-as duce si pentru mine [:D]align="right" id="quote2">ce-as mai baga niste turta dulce[pofta]Lili fericita de Alexandru (18.11.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monis5 Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Citat:citat din mesajul lui DianaRNo, ca am fost chiar prima!Monis, si mie imi place tare mult poza aia cu Vlad, poate ptr ca am facut-o eu? Cealalta e opera sotului si meritul modelului (Timi a mea! )Am observat in listuta ca lipseste Carminabulina, a nascut zilele trecute, anuntase o fata aici...[9cer]Dianaid="red"> cu Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red">(11.11.09)id="green"> Filmuleteid="size1">align="right" id="quote2">hihihi, si eu ma rotunjesc de placere cand fac o poza reusita [:D].Pai cu lista eu zic ca cine vrea in ea, sa anunte. Am vazut si eu un mesaj de la cineva, insa nu scria nici macar in ce zi s-a intamplat... so... Cred ca e important sa fie in lista cine scrie. Parerea mea [flo][pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam]poze de azi de ieriid="purple">id="size3">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica_80 Publicat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2009 Fetelor, apropos de asta, cine ma trece si pe mine in lista de la inceput? DPN era 8 dec, dar duminica 13 dec fac cezariana, Iasi, Maternitatea Cuza Voda, bebe Maria. multumesc [gravi]40+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lylyana.ion Postat Decembrie 10, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2009 Salutare! [bis] FELICITARI DANKUTZA!!! [bis] BINE AI VENIT PE LUME CEZARA!!! [bis] FELICITARI DORIS!!! [bis] BINE AI VENIT PE LUME MATTEO!!! [bis] FELICITARI LARISEL!!! [bis] BINE ATI VENIT PE LUME KATYA SI SOFIA!!! RECUPERARI GRABNICE MAMICILOR, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!! Shtephy, Bine ati venit acasa!!! [flo] Astept pozicile Coquelicot, sa-ti traisca flacaul!!! Simina, foarte vorbareata Maya Am fost si noi la control, la 3 saptamani si avem acum 5,150 kg. Nu ne-a masurat, mai mergem pe 22 pentru bilantul la o luna, cand ne va cantari din nou si ne va masura. Ne chinuim si nu prea cu niste colici, cred ca e mai mult dorinta de a sta si de a dormi in brate, in rest toate bune. La baitza suntem ca broscutzele, intram de bunavoie si nu vrem sa mai iesim. Va pe toate toate Lili fericita de Alexandru (18.11.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts