Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45,46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

55, 56, 57, 58, 59, 60

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

117[gravi] de vis cu 32id="red"> [fetita] , 42id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu [baietel] + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2005 si Andreiid="teal"> 23.06.2008; Dr. Alexandru Badiu/SUUBid="size1">

[gravi]stefimicid="red"> DPN 23.02.2010id="blue"> UM 18.05.2009id="purple"> cu [fetita] Ioanaid="red"> + Stefanid="teal"> 09.03.2007; Dr. Petcu Gloria/Sp. de Urgenta Craiovaid="size1">

[gravi]mami25_7id="red"> DPN 24.02.2010id="blue"> UM 23.05.2009id="purple"> cu [baietel] + David Andreiid="teal"> 02.10.2007i

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 211
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

oana multumim de capitol [pup]

nu...i.am facut camera lui mai demult cu mobila de copii, si patul era dublu adica dedesubt de ce se vede in poza mai era unu, dar nu stateam bine asa, asa ca pana la urma am dat toata mobila aia si am schimbat camera, acum imi place mai mult :) nu.i asa colorata , am lasat.o pe alb, jumatate din pereti cu lemn, foarte frumos...asta pt bebe 2 sa fie ceva nou :)

denisa cand ai urmatoarea eco?

gaby tu ce faci? sau ce mananci? :)))[pup]

roxana [gravi] 24 [fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006)

POZE

Continuarea....

oana - salopetica e de la mini prix. A fost 6 ron. E firma Berti daca te ajuta cu ceva...

Nu la genul ala de putere ma refer. Nu am avut puterea de a vedea un om puternic, cu parul negru si cret la 70 de ani cum se schimba treptat treptat in fata unui boli pana nu mai ramane nimic....

A fost picatura care a umplut paharul si am decis sa nu mai dau la medicina. Nu pot sa spun ca regret medicina... cel putin nu in Ro.

Andira eu sunt cu extremele. Iarna beau/mananc totul fierbinte si vara mananc totul de la frgider si beau cu gheata.

Roxana- apropo de sex in camera cu copilul

Aveam eu cam 2 ani si ai mei s-au apucat de treaba in timp ce eu dormeam.

Ma trezesc eu si il intreb pe tata :

- Tati ce-i faci lui mami??

la care tata:

- O legan tati , o legan.

- Bine ( si m-am culcat la loc)

Nu mi-au povestit daca au mai avut chef de ceva dupa aia...

FreeDelia- sanatate tie si copiilor si socrului sa nu fie ceva grav la nici unul[pup]

Denisa, [gravi] 23 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

POZE

Roxana sunt la servici si ma lupt cu nenea internetul! Vin si eu saptamana asta si acuma s-a gasit sa nu mearga cum trebe!

De mancat nu am stabilit inca! Trebe sa ma bag sa fac o ciorba astazi.

Sambata suntem la taiatul porcului, asa ca foarte multe nu ma obosesc sa fac! M-ar tenta parca niste piept de ceva pasaret la gratar cu niste legume prajite si iaurt, ca la turci! mmm... nu e rea ideea!:)

Fug in oras, ca sunt cu program administrativ azi:)

Gaby

Fetita mamei de 27 saptamani

Denisa,am inteles.[flo] Despre partea cu degradarea din cauza bolii nici nu vreau sa imi aduc aminte. Vreau sa pastrez imaginea mamei asa cum era inainte de a se imbolnavi.[pup]

Ehe, ce mai batea eu pasul pe la Mini Prix de la Universitate cand aveam cate o pauza intre cursuri. Ce timpuri.[8D]

Roxana, eu intreb, ca in camera mica noi avem canapea si din cauza ei nu mai am loc de patut pe cand o sa il mut pe bebe singurel.(Si eu ca si Castelana sper sa doarma sngurel macar cand e mai marisor [:D] ). Si eram curioasa de cand ar putea dormi acolo, bineinteles inconjurat de perne.[:D]

Oana [gravi] 29+[baietel] Eric Nicholasid="blue">

[9cer]AMR 10+[9cer]

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

Buna burtici [pup].. eu voi face o mica schema pentru ca nu stiu cum sa leg subiectele intre ele [:I]

1. multumim pentru voturi [pup] [flo] .. pentru cele care nu ne-au votat si doresc sa o faca iata linkurile:

bluekidoo -- http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html

delia13 --- http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html

bianka1 --- http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html

2. ca o mica atentionare pentru rmkristine : daca am vazut eu bine ai fetita, iar la semnatura ai pus nume de fata dar carut albastru [:I]

3. Legat de suzeta.. nu vreau sa jignesc pe nimeni dar as dori si eu daca puteti sa-mi spuneti logica ei (mai ales mamicile care au deja copil).. va intreb pentru ca eu chiar nu inteleg rolul ei.. eu mi-am facut asa o imagine legata de suzeta.. nu stiu cum sa spun sa nu jignesc si v-as ruga sa ma contraziceti.. dar chiar nu ii vad rolul.. adica nu inteleg de ce as obisnui copilul cu suzeta.. ma gandesc ca plange dupa ea doar dupa ce se obisnuieste sa o aiba.. pana atunci cred ca plange din cu totul alte motive iar suzeta eu o vedeam ca pe o modalitate de-al pacali .. ii dai suzeta sa taca.. ma gandeam ca ar fi mai bine pentru copil sa rezolvam adevarata cauza a plansului nu sa-l pacalim cu o suzeta.. repet.. nu vreau sa jignesc pe nimeni si chiar as vrea sa stiu parerea voastra

4. legat de bagajul pentru spital, la filantropia exista pe site direct lista cu ce iti trebuie la spital pentru tine si bebe.. o lista chiar foarte scurta cu ce a auzit ca se cere la alte spitale

5. fetelor... ma plesnit aseara o idee.. sa fac cozonac de Craciun [:)].. problema este ca nu am facut niciodata si nici nu stiu cum se face.. si ai sunt si pretentioasa.. vreau dala cu spirala de crema moale prin el, crema amestecata cu nuci .. acum mai trebuie sa aflu si cum se face [:)]

6. am activat PM as ca imi puteti trimite parola de la contul comun

7. in seara asta fac tot posibilul sa pun poze cu burtica desenata [:)]

pana una alta va [pup] si a doresc o zi buna si sanatate

Nunta 12.05.2007 ---id="blue">id="Script MT Bold">id="size2"> http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisoruluiid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi] 26+ [fetita] Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burticaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html -- dorim voturi [:)]

Ioanact - si eu am mai incercat de cateva ori sa o pun pe Nati in patut pana la un an, patutul fiind lipit de patul meu. Insa plangea si mi-am dat seama ca n-avea sens sa chinui copilul doar ca sa-mi dovedesc ca se poate sa adoarma singura.

Iar in rarele seri (cred ca pot sa le numar pe degetele de la o mana) cand a adormit la ea in patut pana la un an, adormea ca caputul intors si intins cat putea ea ca sa imi simta obrazul lipit de fata ei.

Acum nu poate adormi daca nu am mana pusa peste mijlocelul ei, iar noaptea ma cauta. Asta e, cresc asa repede, ca in curand o sa imi fie dor de serile cand nu miscam un cm toata noaptea ca sa nu o trezesc.[:)]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...