Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MP3 player, de care ???

Recommended Posts

Ieftin si bun, evident.

Aveti ?

De care ?

Ce trebuie sa stie/contina un mp3 player ?

diferentele de pret sunt mari, de ex. de la modelul acesta:

http://www.marketonline.ro/mp3-playere/mp3-player-serioux-particle-p3-mov

la acesta

http://www.marketonline.ro/mp3-playere/mp3-player-serioux-armonia-a66-4gb-roz

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nimeni nu are , nimeni nu a cumparat pt copil macar ? [:D][8D]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

[:D]Pai ai pus niste intrebari foarte complicate. Eu il am pe-asta: http://www.samsung.com/my/consumer/mp3-audio-video/mp3-player/mp3-player/YP-U3ZB/XME/index.idx?pagetype=prd_detail

Imi place la el ca se aude bestial si ca nu trebuie sa cumpar baterii pentru ca se incarca direct din calculator si uit sa-l incarc.

Ca pret l-am gasit pe shopmania la 150 de lei, eu zic ca e rezonabil. Nu face parte din categoria de 50 de lei dar il am de un an si inca e foarte nou.

Obiective Realisteid="orange">

Androix Bijouxid="red">

Niste copii si toti copiii! [;)]

E tare fain si este si pe roz [:D]

Dar cam scumput[:I], insa are cam tot ce trebe [pk]

Se incarca exclusiv la pc ?

http://www.abit.ro/produse/17085/Photo-Audio-Video/MP3-Player-Serioux-S51-2GB-roz-SRX-S51MP2G-PK.html

asa am gasit si altu` roz [:D]

Se incarca la orice are intrare usb.

Nu stiu la ce te referi ca are tot ce trebuie, eu am zis pe bune ca ai intrebat chestii complicate [:D] Eu ascult muzica, pentru altceva nu=mi trebuie deci habar n-am ce-ar mai avea sau ce i-ar mai trebui. Stiu ca are reportofon, dar nu l-am folosit.

Androix Bijouxid="red">

Io`s afoana rau.

M-am gandit sa aiba destula memorie, 2-4 GB, sa se incarce usor oricum ar fi acest usor [:D] ca la asta nu m-am gandit en-detail, sa aiba usb ul pt incarcare de muzici, radio.

Androix, l-ai luat dp net ??? Imi place modelul pus de tine, l-as putea lua in ceva timp[:I] si chiar pare tare fain [pk]

L-am primit de la sotul meu care l-a cumparat dintr-un magazin normal. Are si radio, memorie are destula, ma crezi ca abia azi am schimbat muzica de un an de zile? [:D] Bine, nici nu pot sa spun ca umblu cu el in cap non stop, dar oricum...

Oricum cel mai misto e cum se aude, vine cu o melodie demonstrativa in care e un elicopter care trece dintr-o casca in alta, iar cand am ascultat-o prima data eram in parc (de fapt sotul meu mi-a facut cadoul asta ca incurajare ca incepusem sa alerg) si cand am auzit elicopterul pur si simplu m-am aplecat putin, asa din instinct [:D] si ma uitam pe sus sa vad de unde naiba vine! Pe urma radeam singura ca proasta prin parc.

Androix Bijouxid="red">

[:D][:D][:D][pk] ce tare [:D][:D][:D]

Eu as vrea sa ne cadorisim de zilele noastre [:D]

Asa ca pana atunci mai este [:D]. Am notat modelul, ma voi uita si loco.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...