Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Glicemie

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din pacate,probabil da.Mai repeta peste o saptamana inca o glicemie din vena dimineaza pe nemancate (musai post alimentar de 12 ore inainte) si mese sarace in carbohidrati 3 zile inainte.Daca iese tot peste mergi la diabetolog.Sau poti sa-ti faci direct test de toleranta la gucoza si apoi consult.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa mai repeti analiza..

Eu am patit sa am glicemia mare, dar slava domnului n-am facut diabet.. Insa tu tre sa ai in vedere ce ai avut in sarcina si sa nu te culci pe o ureche. id="Comic Sans MS">

-----------------------------------------

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci [:)]id="size1">id="red">

Citat:
citat din mesajul lui delsim
Din pacate,probabil da.Delia
align="right" id="quote2">din fericire, nimeni nu pune diagnosticul de diabet pe baza unei singure hiperglicemii minore luata in conditii incerte (decat pe net). restul sunt sfaturi pertinente.Asculta, priveste si taci!...Din brate fa-ti aripi de fierSi zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial">

In unele carti e normala pana la 126.

Oricum nu este destul , ideal ar fi sa mergi la medic i sa ti se faca si TTGO

***Fur is for petting**

http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)

http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/

http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Citat:
citat din mesajul lui mianna
Citat:
citat din mesajul lui delsim
Din pacate,probabil da.Delia
align="right" id="quote2">din fericire, nimeni nu pune diagnosticul de diabet pe baza unei singure hiperglicemii minore luata in conditii incerte (decat pe net). restul sunt sfaturi pertinente.Asculta, priveste si taci!...Din brate fa-ti aripi de fierSi zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial">
align="right" id="quote2">Chiar daca nu are acum, are mari sanse sa dezvolte pe parcursul vietii.Si trebuie sa se urmareaasca cel putin la 6 luni.Nu-ti face griji,nu dau sfaturi fara sa stiu ce spun si nu pun diagnosticul pe o singura glicemie.Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

aparatele nu sunt cele mai bune metode de masurat glicemia in cazul unui diabet

eu mi-am facut hiperglicemie provocata si mi-a iesit in limite, nu mai stiu, dar era 120-130 la 1 ora de la glucoza...

si dr mi-a zis ca sa nu ma bazez pe aparat, ca asta din vena e treaba... dar ma intreb oamenii care au diabet si fac insulina, si isi verifica glicemia cu aparate... pt ei oare sunt bune aparatele?

sanatate !

***********************************************************************************

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

TATIid="purple">id="size2">,, www.helpsonia.com id="purple"> , din familieid="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=chiot, strigat, tipat, aclamatie)id="beige"> ."id="green">id="size1">

Citat:
citat din mesajul lui kay
aparatele nu sunt cele mai bune metode de masurat glicemia in cazul unui diabeteu mi-am facut hiperglicemie provocata si mi-a iesit in limite, nu mai stiu, dar era 120-130 la 1 ora de la glucoza... si dr mi-a zis ca sa nu ma bazez pe aparat, ca asta din vena e treaba... dar ma intreb oamenii care au diabet si fac insulina, si isi verifica glicemia cu aparate... pt ei oare sunt bune aparatele?sanatate !***********************************************************************************oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">) [yum] asa creste Soniaid="red"> : intr-un an TATIid="purple">id="size2">,, www.helpsonia.com id="purple"> , din familieid="red"> "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=chiot, strigat, tipat, aclamatie)id="beige"> ."id="green">id="size1">
align="right" id="quote2">asa stiu si eu si asa se face si aici cand se suspecteaza diabet, provocare sau curba de glucoza, test O`sullivanroxana [gravi] 25 [fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006) POZE

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...