Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Streptococi si materii fecale in apa plata ...

Recommended Posts

Am auzit o stire socanta la televizor: cum ca au gasit streptocopi si urme de fecale in apa plata din niste magazine din Brasov !!![bang][bang] Pe mine stirea asta m-a dat peste cap. Pai ce fel de apa sa mai consumam? Stiti cumva ce fel de apa era aia descoperita cu probleme? Haideti sa ne informam ca sa stim macar ce dam sa bea copilasilor nostri.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu stiu detalii. Din fericire in acest caz, eu si familia mea nu consumam apa plata, ci apa minerala carbogazoasa. Insa ma intereseaza ca s-au descoperit aceiasi crocobauri si in apa din anumite izvoare din oras, inclusiv in Timisul de Jos unde am o multime de pacienti inscrisi pe lista mea (sa mai zic ca sunt familii cu multi copii? [bang]) Ce sa le sugerez? Sa consume apa minerala? Abia au bani pt painea zilnica... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

blackgirl0, apa minerala carbogazoasa nu e tot apa plata in care s-a bagat acid? Adica apa in esenta, nu e de la aceasi sursa (de ex. Carpatina apa plata nu e aceeasi apa ca si Carpatina apa minerala, doar cu niste dioxid de carbon in plus?)
[url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=20&page=1"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me

• Administrators
Vai, infiorator. Stiti cumva despre ce marci de apa plata e vorba? ************** Linkurile mele: [url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] | [url="http://www.facebook.com/#!/desprecopiicom"]DC pe Facebook [/url]

Si eu am vazut stirea si m-a suparat faptul ca nu au dat nume. Chiar am discutat cu sotul ca nu mi se pare normal ca autoritatile de stat, platite din banii populatiei sa protejeze identitatea imbuteliatorilor, in dauna informarii corecte. Blackgirl0, daca sotul tau lucreaza acolo de unde voi cumparati apa se poate interesa daca a fost vreun control in ultima saptamana si daca au retras loturi de apa. Noi, din fericire ne preparam apa plata in casa, dar tot mi s-a parut aiurea stirea ca bem apa plata/minerala si in oras, la munca iar copilul la gradi.

Tara asta-i bombardata in continuu cu "stiri de senzatie", aruncate pe toate canalele media de "jurnalisti" care mai de care mai prosti, mai inculti, mai lingai. Practic nu mai exista informatie ci doar zgomot, mult zgomot. Foarte mult zgomot pentru nimic. Niste sticle ale nustiu carei firme in nu stiu ce magazin au fost nespalate -> stire: apa plata este infestata in Romania Un reactor are ceva scurgeri in Japonia -> stire: norul radioactiv vine peste noi Un tsunami loveste in Pacific -> stire: comuna Voluntari se pregateste de tsunami Niste romani s-au bulucit pentru niste sticle de ulei -> stire: populatia infometata ia cu asalt magazinele Un studiu arata ca gainile crescute in ferme sunt cu cateva procente mai stresate decat suratele lor din curte -> stire: ouale marcate cu 3 sunt toxice Nasa anunta ca un miniasteroid va trece la cateva sute de mii de km de pamant -> stire: vine sfarsitul lumii ... ----- Apa plata este foarte sanatoasa. Dar consumata in fata televizorului la buletinele de stiri poate produce dureri de cap si diaree.

Nu stiu ce spui tu acolo capcaunule si nici nu ma intereseaza. Cand e vorba despre sanatatea copiilor nostri, e bine sa fii alert si precaut. Ma indoiesc ca stirea este falsa daca e preluata de diverse televiziuni. Nu cred ca daca ai sti despre ce apa plata este vorba, i-ai da copilului tau sa bea, batandu-l pe umar cu indemnul: Lasa bre, ca e alarma falsa.... Oricum, una e panica si alta este informarea corecta. [flo]

Beau apa plata si de la robinet. Dar daca un reporter preia o informatie punctuala si o dezvolta intr-o stire bomba, nu fug in bucatarie sa arunc bidonul de apa plata pe fereastra sau sa-l golesc in wc. Cata vreme nu s-au facut publice numele firmelor de imbuteliere care au avut probleme, stirea este PROASTA. O alarma falsa.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...