Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna mamicilor........ Am si eu o nelamurire..... Baietelul meu de 9 luni ia aparut primul dinte sus (adica un incisiv superior) iar cu o saptamina in urma ia aparut si un incisiv inferior, Nelinistea mea este ca au trecut deja aproape 3 saptamini si nu ia aparut al doilea incisiv superior......... Am intrebat medicu de familie si neurologu si miau spus sa stau linistita ca o sai apara si celalat... cei drept nu prea pot sa stau linistita ca ma uit la gigngina si nici urama de dinte, si imi fac si griji pentru aparitia haotica a dintilor nu e ca la carte , eu stiu ca trebuie sa apara ambii incisivi superiori sau inferiori......... Poate voi v-ati mai intilnit cu asa ceva.... aaaaaaaa si mai nou a inceput a scrisni din dinti ,(iau esit ambii in partea stinga si i se primeste de minune acest scrisnit)mi se ridica paru cind aud asa ceva nu suport...e normal ??? inca nu am intrebat nici un medic???
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Nu-ti mai face griji ca nu ai de ce. In primul rand pot exista si distante f mari intre aparitia dintilor, in al doilea rand ordinea lor de crestere nu este ca la carte mereu si in al treilea rand scrasnitul sigur e de la cresterea dintilor. Fetita mea a facut mereu asa cand se apropia un nou dintisor. Se calma o perioada si iar incepea sa scrasneasca si stiam ca iar ne asteapta un nou coltisor [:D]. Uite un exemplu, primii 3 canini i-au iesi aproape unul dupa celalalt, al patrulea a iesit la distanta de 2 luni.
Citat:
citat din mesajul lui tanea1988
Buna mamicilor........ Am si eu o nelamurire..... Baietelul meu de 9 luni ia aparut primul dinte sus (adica un incisiv superior) iar cu o saptamina in urma ia aparut si un incisiv inferior, Nelinistea mea este ca au trecut deja aproape 3 saptamini si nu ia aparut al doilea incisiv superior......... Am intrebat medicu de familie si neurologu si miau spus sa stau linistita ca o sai apara si celalat... cei drept nu prea pot sa stau linistita ca ma uit la gigngina si nici urama de dinte, si imi fac si griji pentru aparitia haotica a dintilor nu e ca la carte , eu stiu ca trebuie sa apara ambii incisivi superiori sau inferiori......... Poate voi v-ati mai intilnit cu asa ceva.... aaaaaaaa si mai nou a inceput a scrisni din dinti ,(iau esit ambii in partea stinga si i se primeste de minune acest scrisnit)mi se ridica paru cind aud asa ceva nu suport...e normal ??? inca nu am intrebat nici un medic???
Roxana, mami de [bonjovi]Matei (29.11.2007) si de [zana]Maria (08.09.2009)

Buna Baietelul meu v-a implini 9 luni peste cateva zile,Ce pot sa-ti spun , lui i-au aparut prima data incisivii inferiori la o saptamana distanta intre ei ,pe cand avea 3 luni jumate .Incisivii superiori i-au iesit acum aproape 2 saptamani dupa chinuiala de rigoare ,aproape 3 saptamani.Acum se prepara gingia pentru caninii superiori.Eu nu cred ca este o regula .Am vazut o fetita care la un an avea doar un incisiv inferior.Este o chestie de genetica ,depinde foarte mult de depozitul de calciu-am citit pe undeva[:D] mami fericita de Giuliano (07.07.2010) [copil][avion] http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...