tanea1988 Publicat Martie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2011 Buna mamicilor........ Am si eu o nelamurire..... Baietelul meu de 9 luni ia aparut primul dinte sus (adica un incisiv superior) iar cu o saptamina in urma ia aparut si un incisiv inferior, Nelinistea mea este ca au trecut deja aproape 3 saptamini si nu ia aparut al doilea incisiv superior......... Am intrebat medicu de familie si neurologu si miau spus sa stau linistita ca o sai apara si celalat... cei drept nu prea pot sa stau linistita ca ma uit la gigngina si nici urama de dinte, si imi fac si griji pentru aparitia haotica a dintilor nu e ca la carte , eu stiu ca trebuie sa apara ambii incisivi superiori sau inferiori......... Poate voi v-ati mai intilnit cu asa ceva.... aaaaaaaa si mai nou a inceput a scrisni din dinti ,(iau esit ambii in partea stinga si i se primeste de minune acest scrisnit)mi se ridica paru cind aud asa ceva nu suport...e normal ??? inca nu am intrebat nici un medic??? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxxy80 Publicat Martie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2011 Nu-ti mai face griji ca nu ai de ce. In primul rand pot exista si distante f mari intre aparitia dintilor, in al doilea rand ordinea lor de crestere nu este ca la carte mereu si in al treilea rand scrasnitul sigur e de la cresterea dintilor. Fetita mea a facut mereu asa cand se apropia un nou dintisor. Se calma o perioada si iar incepea sa scrasneasca si stiam ca iar ne asteapta un nou coltisor [:D]. Uite un exemplu, primii 3 canini i-au iesi aproape unul dupa celalalt, al patrulea a iesit la distanta de 2 luni. Citat:citat din mesajul lui tanea1988 Buna mamicilor........ Am si eu o nelamurire..... Baietelul meu de 9 luni ia aparut primul dinte sus (adica un incisiv superior) iar cu o saptamina in urma ia aparut si un incisiv inferior, Nelinistea mea este ca au trecut deja aproape 3 saptamini si nu ia aparut al doilea incisiv superior......... Am intrebat medicu de familie si neurologu si miau spus sa stau linistita ca o sai apara si celalat... cei drept nu prea pot sa stau linistita ca ma uit la gigngina si nici urama de dinte, si imi fac si griji pentru aparitia haotica a dintilor nu e ca la carte , eu stiu ca trebuie sa apara ambii incisivi superiori sau inferiori......... Poate voi v-ati mai intilnit cu asa ceva.... aaaaaaaa si mai nou a inceput a scrisni din dinti ,(iau esit ambii in partea stinga si i se primeste de minune acest scrisnit)mi se ridica paru cind aud asa ceva nu suport...e normal ??? inca nu am intrebat nici un medic??? Roxana, mami de [bonjovi]Matei (29.11.2007) si de [zana]Maria (08.09.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anne45 Publicat Martie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2011 Buna Baietelul meu v-a implini 9 luni peste cateva zile,Ce pot sa-ti spun , lui i-au aparut prima data incisivii inferiori la o saptamana distanta intre ei ,pe cand avea 3 luni jumate .Incisivii superiori i-au iesit acum aproape 2 saptamani dupa chinuiala de rigoare ,aproape 3 saptamani.Acum se prepara gingia pentru caninii superiori.Eu nu cred ca este o regula .Am vazut o fetita care la un an avea doar un incisiv inferior.Este o chestie de genetica ,depinde foarte mult de depozitul de calciu-am citit pe undeva[:D] mami fericita de Giuliano (07.07.2010) [copil][avion] http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.