rory76 Publicat Decembrie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2009 Stie cineva un centru in Constanta pentru colectarea hartiei casnice-gen reviste, carti, dosare?? Parca nu-mi vine sa le arunc al ghena...cred ca umplu toate ghenele de la bloc cu toate revistele mele...nici nu vreau bani pe ele, nimic, doar sa sca de incarcatura...multumesc! "Trust no one!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tala Publicat Decembrie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2009 Citat:citat din mesajul lui rory76Stie cineva un centru in Constanta pentru colectarea hartiei casnice-gen reviste, carti, dosare?? Parca nu-mi vine sa le arunc al ghena...cred ca umplu toate ghenele de la bloc cu toate revistele mele...nici nu vreau bani pe ele, nimic, doar sa sca de incarcatura...multumesc![pup]"Trust no one!"align="right" id="quote2">voi nu aveti containere de colectare pe strada ? asa ca noi, bucurestenii[pk] (comparatia din urma, este evident o gluma, dar chiar nu stiu daca aveti sau nu). Eu la astfel de containere ma duc cu sacii cu hartie si plastic .mamica de sef mic (08.09.2006)Bucurie! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deianira Postat Decembrie 11, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2009 Rory, nu are nimeni nevoie de revistele alea? Si CARTI? Am vazut eu bine??? Vrei sa arunci carti?! Poate gasesti pe cineva avid de lectura sa i le faci cadou [;)]. Explore. Dream. Discover.id="right">id="size2">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.