Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Recommended Posts

[majoreta][majoreta] BUN VENIT PE LUME! [majoreta][majoreta]id="red">id="size4">
Tudor Andreiid="blue"> [bibe] de mami Andre_linaid="size3">
Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> [bb][bb] de mami Lariselid="size3">
PROGRAMARI NASTERI:id="blue">
id="size2">
[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]
Lillyka id="red">- 14.12.2009 dr Gheorghiu Liana SPITALUL SF.PANTELIMON BucurestiCris.dogarelid="red"> - 18.01.2010 dr Roxana Constantin MATERNITATEA REGINA MARIA Bucuresti

Asa a inceput odiseea noastra id="teal">Si am tot continuat...id="teal">
1id="teal">; 2id="teal">; 3id="teal">; 4id="teal">; 5id="teal">; 6id="teal">; 7id="teal">; 8id="teal">; 9id="teal">; 10id="teal">; 11id="teal">; 12id="teal">; 13id="teal">; 14id="teal">; 15id="teal">; 16id="teal">; 17id="teal">; 18id="teal">; 19id="teal">; 20id="teal">; 21id="teal">; 22id="teal">; 23id="teal">; 24id="teal">; 25id="teal">; 26id="teal">; 27id="teal">; 28id="teal">; 29id="teal">; 30id="teal">; 31id="teal">; 32id="teal">; 33id="teal">; 34id="teal">; 35id="teal">; 36id="teal">; 37id="teal">; 38id="teal">; 39id="teal">; 40id="teal">; 41id="teal">; 42id="teal">; 43id="teal">; 44id="teal">; 45id="teal">; 46id="teal">; 47id="teal">; 48id="teal">; 49id="teal">; 50id="teal">; 51id="teal">; 52id="teal">; 53id="teal">; 54id="teal">; 55id="teal">; 56id="teal">; 57<
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

simonette e de munca asa ca ai liber la [xinpat][xinpat][xinpat] fara numar [pk][pk]. Mai ales ca dupa nastere e cu cantec la capitolul asta[q]. Poate poate se simte flacaul [:D].

Eu am terminat o parte din mancare si o parte de curatenie si o parte de invatat, adica pe scurt m-am apucat de multe si n-am finalizat nimic [bang][bang] (sunt si eu roman doar[:D]). Sa traiasca lalaiala[:)]!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si [gravi]32+[baietel] Cristian

iata si noi pe aici!!!!

[:I][:I][:I][:I] cer scuze ca nu am intrat macar sa spun ca sunt bine!!! [:I][:I][:I][bang][bang][bang]

dar psihologic nu am fost bine in ultima saptamana si parca nici chef sa intru si sa va stric dispozitia cu starile mele!!!!

ganduri peste ganduri cu colestaza asta si am avut si o cearta cu iubi foarte urata si va dati seama ce stare am avut!!!![bang]

am fost la dr. si parca sunt mai bine,tratamentul isi face efectul,mai putine mancarimi,desi am reusit sa-mi fac rani pe picioare,atat de agresiv a fost!!!! pe 22 dec. cand mergem sa facem Doppler hotaram cand tre sa vina bb! si asta tre sa fie mai innainte de 37 sapt.!!![q]

vreau sa spun felicitari lariselid="brown"> sa-ti fie bebelinele sanatoase,fericite si frumoase!!! abia astept sa vad poze!!!![flo][flo][flo]

[q][q][q][q] [ruga][ruga][ruga][ruga][ruga] p-u bebele lui adina!!! nu am cuvinte!!!![q][q][q] doar multa credinta in Dumnezeu!!!

multe [flo][flo][flo] p-u fetele care au intrebat de mine,promit sa nu mai dispar asa de mult fara nici o veste,am sa iincerc sa fiu mai activa dar asta dupa ce am sa am cumpu. reparat ca maine il duc la mester!!!![pup][pup][pup]

de Rocoid="brown"> nu stiu nimic sper sa fie bine,stiu doar ca a fost internata in spital!!!! imi fac multe griji p-u ea!! sper sa treaca cu bine de boala asta!!! si ca bebele e bine!!!![flo]

si maine vine si sotul surorii mele in Atena si aduce mute mute mute cadouri p-u bebele meu!!!! abia astept[:D][:D][:D]

va [pup][pup][pup] pe toate merg la[nani][nani][nani] si poate pe mai diseara mai intru!!!!

[flo][flo][flo][flo][flo][flo]

[gravi] 30+ [baietel] Ioannis-Dionisios

baby in burtica

hainute bebe

Buna, am ajuns si noi acasa unul mai obosit ca celalalt.

Am fost sa ne facem buletinul, ca nu aveam domiciliul nostru pe el si uite asa suntem doi pe o CI [:D] [:D]. Macar de data asta am raspuns la numele de familie ca anul trecut dupa nunta zbiera ala de la evidenta populatiei, si eu nimic [:I].

Elena [gravi] 34+ cu [baietel] Iustin

Adina_bulinaid="red">, nu-mi pot imagina prin ce treci! Multa putere sa treci peste incercarea asta si ma rog sa fie totul bine in cele din urma.[ruga][ruga][ruga]

[pup][pup]pentru fetele care mi-au raspuns!

alexutzza,id="red"> si eu m-as fi enervat rau daca as fi patit ca tine, bine ca s-a rezolvat pana la urma.

cris-mario id="red">, ma bucur ca bebelina e bine, iar despre sex ce sa zic! eu sunt in repaos de la 22 s, deci....[q]

simonette id="red">, vine bebele![majoreta]

Carmen [gravi] 31 + [baietel] Tudor Ioan (deocamdata)

Citat:
citat din mesajul lui lorex
Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia
Annaiss id="red"> bine ai venit! sa ai un bebe sanatos si la termen! Mariucasara id="red"> sunt de acord cu tine, mi se pare ca trebuie sa ai mai mult curaj ca sa alegi ceza, eu sunt ingrozita de-a dreptul ca ajung acolo mai ales ca desteptii din capatul lumii Suceava nu au auzit decat de anestezie totala [bang], nu ca de anestezie epidurala ar fi auzit [bang], aici daca vrei natural pai natural ai [q]Elena [gravi] 34+ cu [baietel] Iustin
align="right" id="quote2">DE CE NU VII SA NASTI IN IASI??Avem multi medici buni...[gravi] 28+ ....9 kile [alcool] [fetita]AMR....18 de zile pana la urmatorul eco [:D]album
align="right" id="quote2"> Lorex, id="red"> m-am gandit si la varianta asta dar inca mai sper sa nu ajung la ceza, si in ianuarie cei 200 de km pana la Iasi sunt cam multi, mai ales ca la cea mai mica ninsoare drumul se blocheaza.Elena [gravi] 34+ cu [baietel] Iustin

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...