Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce canapea/fotolii?

Recommended Posts

in curand ne mutam si tr sa achizitional o canapea si 2 fotolii; nu prea stiu exact de unde sa incep sa ma uit, ce sa aleg; stiu doar ca vreau sa aiba brate imbracate in material sa pot sa ma rezem ca lumea pe ele a,si sa fie cat de cat rezistente tinand cont ca avem un bb de aproape un an Ms[asia]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tala, exact ca tine gandeam si eu, pana am ajuns sa ma uit de canapea la Ikea si Kika. La Ikea sunt nasoale! Nu gasesc o descriere mai dragalasa, mai sunt si scumpe. Nu gasesti nimic sub 2000 lei. La Kika inainte de orice, sunt scumpe! Ce mi-a placut si mie era 3500 lei... Am mers la Mobexpert sa vad cam cat poate sa coste o canapea si surpriza! Am luat o canapea cu 1600 lei, extensibila in 2 variante, din material (nu suport imitatia de piele si nici pielea), pot sa spal sub ea foarte usor, am alergie la praf si se si intretine foarte usor. Pana la urma am luat toata mobila de la Mobexpert, sunt foarte multumita. Iar preturile sunt decente. Am umblat o vara intreaga dupa mobila si prefer Mobexpert inainte de orice alta firmulita no name sau vestitele Ikea si Kika. Daca vreti sa vorbim despre mobila scumpa, vorbim despre Rovere, Casa Roma, etc. Pana una alta Mobexpert este accesibil si de o calitate superioara fata de Ikea si magazinasele de pe Ghencea. Kika e alta poveste, au brand-uri mari si automat scumpe. Porumbita, incearca si Mobexpert! [pup]

A! Sa nu uit! Incearca sa nu abordezi cliseul tipic romanesc de canapeluta cu 2 fotolii stanga dreapta...ia altceva! ia fotoliile altfel decat canapeaua, ia un fotoliu si un sezlong, haideti sa nu mai avem apartamente mobilate in stil comunist! Eu am vrut sa evit setul ala idiot de mobila de dormitor in care toate piesele sunt la fel si mi-a iesit neasteptat de frumos! Tot cu Mobexpert.

Am luat in vara asta de la Ikea o canapea pe colt si un fotoliu. Raport calitate/pret/estetic: excelent. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc [bonjovi](9 iunie 2006) [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/"]ANDREI[/url] [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/"]MARC[/url] [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/"]VACANTELE NOASTRE IN 4[/url] [url="http://community.webshots.com/user/horianap"]BAIETII MEI IUBITI[/url] Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Carrye, este adevarat ca nu am 'vesti' despre mobexpert cam de 4 ani si poate ca s-a schimbat ceva de atunci. Sunt si eu de acord ca lasa de dorit calitatea la ikea si ca la kika sunt destul de scumpe, dar totusi de calitate (de acolo am luat coltarul pt living si a fost f bine 'testat' pana acum - a supravietuit). Sincer, eu am prins gustul lucrurilor personalizate si de ceva vreme, tot ce ne dorim...ne facem - nu pot sa va spun ce pat matrimonial ne-am facut (cu costuri rusinos de mici). este adevarat ca nu multi au dorinta, spatiul sau curajul sa se apuce de asa ceva, iar in cazul asta nu ramane decat multa alergatura. mamica de sef mic (08.09.2006) Bucurie!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...