IanFeb09 Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Suntem un id="size4">id="blue">de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46, 47, 48, 49, 50,51, 52, 53, 54, 55, 56,57,58, 59, 60, 61,62, 63,64,65,66,67,68,69,70,71,72Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel m Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliacris Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Prima, inaine sa merg la somnic, s-aveti o zi faina fetele din Eu. Poze Carla Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuc Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Neata! Ledi, m-ai terminat cu blogul ala.... fetelor, eu zic ca ar trebui sa facem si mai mult, zicea cineva (imi cer scuze ca nu mai stiu cine) ca o poate pune pe Ledi in legatura cu niste emisiuni TV...eu ma mai gandeam la un bazar, de ex in momentul asta nu stau f bine cu banii, dar am chestii de vanzare gen scoica, un balansoar, etc, iar banii ar putea ajunge in contul lui David... Anuc cu Ioana mica si BB Filip Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deliafairais Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 anuc, foarte buna ideea cu bazarul! parerea mea sa va mai zic de david al meu. a facut febra cateva nopti la rand, l-am dus la dr, si nu avea nimic! dupa ceva timp a aparut puroi in gat...asa ca i-am dat antibiotic. dr ne-a prescris klacid, dar david a facut alergie (ori la el ori la lingurita de miere din ceai) si am oprit. am inlocuit klacidul cu cexil, i-am dat 10 zile, si acum gata, de ieri a terminat. sper sa nu mai faca din astea... am vrut sa va spun si voua cat de socata am fost cand am citit prospectul de la klacid. poate da cosmar, teama si tot felul de chestii psihice! nu mi-a venit sa cred!!! in caz ca va prescrie si voua...incercati sa il evitati. mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina1976 Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Neata, Azi suntem mai bine... Referitor la laptele copiilor dupa un an, eu o sustin cu tarie pe Pyc!! Nu dati fetelor lapte de vaca asa de repede! Nu are nici pe departe vitaminele si calciul pe care il are laptele de crestere (eu de exemplu o sa-i dau Nan Junior 1+, apoi 2+). Anei i-am dat lapte de crestere pana la 2 ani si 9 luni. Mie toti Dr la care am fost mi-au spus ca pana la minim 2 ani dar cel mai bine ar fi pana la 3 ani sa ii dau formula de crestere. Si asa am facut la Ana. Justme, LMA si voua pentru ca luna asta impliniti un anisor ca si noi Eu nu o tund!! de ce sa o tund? Poate la vara... [comoara]SABINA-MARIA[copil] (29 decembrie 2008) [comoara]ANA-ISABELA[zana] (9 octombrie 2006) "http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra "http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deliafairais Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 si acum sa ma laud un pic un istetul asta mic... adineaori a scos pasta dintr-un pix si incerca sa o bage in priza! in caz ca va intrebati de ce nu avem aparatori...avem, dar el le scoate imediat cu degetele, evident...noi nu putem asa, folosim cheita aia. de 2 zile imi arata 'cat de mare e david' cand il intreb, si mai face pa, bravo, si da din cap 'nu'. de vb, zice mama, tata, f mult 'da' (de cate ori il intrebam ceva zice 'da'), si in rest bebeluseasca lui. mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Deschiderea unui subiect la "Umanitare", respectiv deschiderea unui "Bazar", trebuie initiata de Ledi, pentru ca ea trebuie sa ii trimita administratorului actele doveditoare. Daria Nandiniid="teal"> http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruitid="red"> http://citadelaalbastra.wblog.ro/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andre_ea Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Anca_, id="red">io as fi intarcat-o de mult, da' ea nu se lasa intarcata. Acum ca e racita am renuntat iar sa-o mai incerc cu lapte praf. Eu zic ca-i devreme pentru laptele de vaca. Daca poti mai tine-l pe lapte de crestere pana pe la 2 sau chiar 3 ani. Justmeid="red">, despre rani nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau. Dar despre tuns, eu nu vreau sa tund fata. Ta-su zice s-o tunda. Cred ca-l amenint cu divortul ca sa priceapa ca vorbesc serios. Iuliaid="red">, febra stiu sa se verifica la tample si la piept. In rest copilul poate parea ok. Aseara Ilinca parea ca nu e decat putin calda, dar cand i-am luat temperatura avea 38.8. Culmea e ca n-are secretii, doar kk face o idee mai moale. Pycid="red">, e si in RO lapte de crestere, diferite firme au. N-am studiat f. bine, dar stiu ca are firma Nestle, Aptamil am vazut si cred ca mai sunt. Acum citesc ca au mai scris si alte fete. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat[9cer]id="teal"> Delu Prichindelu' id="blue"> Prichindutaid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuc Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Andreea, Irina, multumesc pentru pontul cu masina. Mai, sincer nu stiu ce sa fac...am casa plina de jucarii. Inca locuim in 2 camere si nu mai am loc de nimic. Balconul e plin, iar de sufragerie nu mai zic, vesnic calc pe cate ceva...Si nu va zic cate am dat din ele. Acum cateva zile am dat 2 saci plini la o campanie umanitara. A! Si mai vin iar cu Mos Craciun acum....deocamdata sunt la mama.....Plus la soacra-mea ce mai am de la Ioana (jucarii mari de tipul saniuta, masina cu pedale, calut-balansoar, etc)...Poate ii iau totusi una de Craciun si ii dau ce i-am luat deja de ziua lui [alcool] Anuc cu Ioana mica si BB Filip Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuc Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Selene, ma tot tin sa-ti zic. Chiar daca fata e bine si a dormit mai mult fara niciun motiv, verificati si soba aia, ca sunt foarte periculoase scaparile de gaze! Doamne fereste! Macar sa te asiguri ca e ok. Anuc cu Ioana mica si BB Filip Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts