malla Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Cum s-a terminat dallasul? Era pe "romatica" cu putin timp in urma si din pacate nu am vazut ultimul episod. Stie cineva sa imi zica asa pe scurt ce s-a intamplat cu personajele mai importante? EX: J.r, Boby, etc. Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 inteleg ca numai eu ma uit la filme din astea "neculturale", dar chiar nu mai e nimeni care a vazut ultimul episod? ca vad ca vizualizari sunt... [flo] Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Decembrie 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2009 Malla, eu l-am vazut pe vremea "regretatului" si crede-ma ca am uitat total cum se termina, stiu ca parca a murit JR, dar de fapt nu era mort, ca s-a continuat cu un film (pe care chiar l-am vazut in urma cu vreo 2 luni [8D]). Din-astea. In rest, sorry, poate te ajuta altcineva... Mami de Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.