Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45,46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

55, 56, 57, 58, 59, 60

61

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

118[gravi] de vis cu 32id="red"> [fetita] , 43id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu [baietel] + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2005 si Andreiid="teal"> 23.06.2008; Dr. Alexandru Badiu/SUUBid="size1">

[gravi]stefimicid="red"> DPN 23.02.2010id="blue"> UM 18.05.2009id="purple"> cu [fetita] Ioanaid="red"> + Stefanid="teal"> 09.03.2007; Dr. Petcu Gloria/Sp. de Urgenta Craiovaid="size1">

[gravi]mami25_7id="red"> DPN 24.02.2010id="blue"> UM 23.05.2009id="p

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna ziua, tuturor!

Denisaid="red"> frumos patutul! Sa doarma Maya linistita in el..[pup]. Dar, am vazut ca inaltimea recomandata e de 89 cm, si greutatea: 14 kg..iar Ioana are 92 cm si 12 kg, si inca o m culc in el (m incape).. O fi m mic? Dar vad ca sunt aceleasi dimensiuni..[alcool]

Patutul are 2 saltele?

Cat despre bulina..da, ii place sa se joace cu masini, cuburi, lego..tot ce e educativ, numai cu papusi, nu [bang]..de curand a primit un bebe care rade, se uita la el, rade si ea, dar nu il i-a in brate..singura papusa care o iubeste si se joaca este papusa :"Ingeras" cu care doarme.

asteropipanid="red">[pup] sigur, sigur!

andra_sid="red"> wwooww...super, ca ai ajuns la concert![cool] si mai ales ca te-ai distrat..[pup]

Felicitari! [bis] Sa fie acest ultim trimetru (trim III) usor, si sa se nasca bebe la termen si sanatos![pup]

Rebiana27id="red"> off...imi pare rau ca nu vii cu vesti bune..cu ajutorul lui Dumnezeu se va naste bebelina sanatoasa![ruga]

Ce greutate avea?

andra_sid="red"> si la CT ninge. Dar unde stam noi (80 km de CT) nu ninge..deci vreau si eu ninsoare, daca nu acum, macar de Craciun..

kossirid="red"> multumim![pup]

Oanaid="red"> eu tocmai ce am terminat de facut, un piure cu chiftelute + muraturi (castraveti, gogonele)..yumm [pofta].

Imi cer scuze, dar nu a spus nimeni ca face capitol nou, si am deschis si eu unul..dar am remediat situatia (l-am sters).

Multumim pt capitol![pup]

ALBUMid="red">

POZE RECENTEid="purple">

Ioana creste mare id="orange">

Cum creste bebe Justinaid="maroon">

ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 21+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

Multumim de capitol nou, fie sa aiba doar vesti bune, povesti frumoase si muulta zapada.

Ma pregatesc si eu de venit acasa [olala][olala] si eram suparata ca n-o sa fie zapada anul asta de sarbatori. Asa anuntasera la meteo. Doar ca ei se inseala mereu [:D].

Miruna LA MULTI ANI sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si la termen si un baietel sanatos si falos. [flo][flo][pup][pup].

[pup][pup][pup][pup] pentru toata lumea.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si [gravi] 29+ [fetita] Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Andruta trebuia sa te felicitam de o saptamana pentru trim 3..

Cand incheiem saptamana 27 intram in trim 3..vad ca tu ai incheiat-o pe a 28-a[pk]

Ancaid="red">

[*] [*] [*]

cu [baietel] Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani

si mami de [cavaler] Lucas-Sebastian

http://community.webshots.com/user/babyanca

Alina nu stiu exact la ce te referi cu doua saltele.

Are doua nivele dar nici o saltea, decat chestia aia de 2 cm care ei o numesc saltea[:D]. Eu o sa-i pun saltea de cocos in patut.

Daca Ioana inca incape nu cred ca e problema. Parca tu ai alt patut..

Denisa, [gravi] 24 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

POZE

[s]LA MULTI ANI id="maroon">, miruna79id="size3">id="red">[s]
id="Times New Roman">

Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si sa va bucurati de bebelus toata viata!

ALBUMid="red">

POZE RECENTEid="purple">

Ioana creste mare id="orange">

Cum creste bebe Justinaid="maroon">

ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 21+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Alina nu stiu exact la ce te referi cu doua saltele.Are doua nivele dar nici o saltea, decat chestia aia de 2 cm care ei o numesc saltea[:D]. Eu o sa-i pun saltea de cocos in patut.Daca Ioana inca incape nu cred ca e problema. Parca tu ai alt patut..Denisa, [gravi] 24 + cu bebe roz [fetita] Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]POZE
align="right" id="quote2">Noi avem o saltea (care zici tu ca o cumperi) si acea "saltea" mai tare unde sta bebelusul pana la 6 luni.E asemanator patutul cu al tau (al Mayei [:D]), numai ca noi am avut de la inceput si acea saltea de cocos..Deci, o vei cumpara..[:)]Uite cum arata cu primul nivel, si aici cu al doilea nivel. ALBUMid="red"> POZE RECENTEid="purple"> Ioana creste mare id="orange"> Cum creste bebe Justinaid="maroon">ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 21+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...