Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gata bradul? ???

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

Gata Bradul? Globurile sunt iar in rolul lor anual?

Ati cumparat globuri noi - macar unul?

Aveti o steluta in varful bradului?

Fie ca acea steluta sa va aduca liniste, bucurie si generozitate.

[dc]

Citesc cu placere: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="navy"> |id="Georgia">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tot eu pe aici [:D]

Multumim si voua la fel! Sa aveti sarbatori tihnite si pline de bucurie! [flo]

Si, da, avem stelutza argintie in varful bradului, iar anul asta bradul are haine in proportie de 90% noi, multe facute de mine si Raducu. Am vrut un brad pastel roz-alb-argintiu cu pene si dantelutze[:D]

Hobbyid="purple">

Michael Jackson - King of MUSICid="green">

.... "Ok, everybody, that's a wrap!"id="red">

id="right">

Citat:
citat din mesajul lui danat
Tot eu pe aici [:D]Multumim si voua la fel! Sa aveti sarbatori tihnite si pline de bucurie! [flo]Si, da, avem stelutza argintie in varful bradului, iar anul asta bradul are haine in proportie de 90% noi, multe facute de mine si Raducu. Am vrut un brad pastel roz-alb-argintiu cu pene si dantelutze[:D]Hobbyid="purple">******************************************"It´s all for love... L.O.V.E."id="Tahoma">id="size4">id="green"> Michael Jackson - King of MUSICid="green"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"id="red">
id="right">
align="right" id="quote2">putem sa-l vedem si noi? Avem nevoie de ideiSilvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

Ina_nz pai o sa incerc sa il pozez maine pe lumina si il pun in albumul de Hobby [:)]

Hobbyid="purple">

id="right">

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Gata Bradul? Globurile sunt iar in rolul lor anual?Ati cumparat globuri noi - macar unul?Aveti o steluta in varful bradului?Fie ca acea steluta sa va aduca liniste, bucurie si generozitate.[dc]**************Citesc cu placere: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="navy"> |id="Georgia">id="size2">
align="right" id="quote2">Ohoooo!De mult!Avand in vedere ca e primul nostru Craciun in UK a trebuit sa cumparam totul nou iar in varf avem ingeras,nu stea dar asa frumos e!Nu am pus nici o beteala ci numai globuri,margele si ingerasul din varf!Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Bradutul nostru e adevarat si are si globuri si ornamente, am cumparat si anul asta ornamente noi ca am tot calatorit si am tot cumparat ornamente de brad pe unde am fost.

http://picasaweb.google.com/blackpanterro/ChristmasTree#5413328293669350322

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani

A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Noi l-am facut de la Mos Nicolae [:D] sa prelungim magia serilor cu brad. Globurile sunt din cele care nu se pot sparge [:D] anul acesta noutati avem cu globurile cu desene animate, am gasit cu cars foarte frumoase si cu winnie the pooh.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Eu nu am reusit inca sa pozez bradul, caci am fost plecata cateva ore, apoi gatit si facut ordine prin casa si acum astept niste musafiri.

Insa as fi tare curioasa saa vad si eu brazii vostri, fiecare ati scris ceva interesant despre ei. Asa ca, hai fetelor cu poze [flo][:)]

Hobbyid="purple">

id="right">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...