moonchild Publicat Martie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2011 Am primit pe mail un ghid care explica cum se interpreteaza principalele analize medicale. In primul rand: nu imi este clar cum se aplica legile copyright-ului in cazul asta: in document este numele autorului, o pagina web de referinta pe care daca intri gasesti un mesaj de genul: "Acest ghid medical iti este oferit gratuit alaturi de cartea....", si cartea costa... Deci e legal sa diseminezi documentul sau nu? Se gaseste si cand il cauti cu motoare de cautare cunoscute, dar iarasi nu stiu cat de legal este postat. In al doilea rand: daca e legal sau daca sugerati o modalitate legala, l-as posta si aici pentru ca stiu ca au fost multe discutii referitoare la interpretarea analizelor si sunt persoane carora le-ar placea sa aiba asa ceva. [flo] P.S. Pentru a elimina discutiile suplimentare: nu e pe post de reclama si nu am nici un interes personal in chestia asta [:)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MACARIE Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 am gasit si citit un pic din acest ghid si chiar mi sa parut foarte interesant , nici eu nu stiu cum se aplica legile copyright-ului dar daca este pe un forum public pt mine este suficient , l-am descarcat si vrea chiar sa il printez ,sunt convinsa ca ma va ajuta destul de mult .cautati-l si cititi-l , nu aveti ce pierde . -------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonchild Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 MACARIE tocmai mi-ai dat o idee, nu stiu cum de nu m-am gandit sa dau titlul[:)]: este vorba de Ghid explicativ al principalelor analize medicale..merita achizitionata [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 ai lansat ideea, titlu ne duce prin motorul de cautare acolo unde trebuie. Sunt multe persoane carora le-ar prinde bine un pic de informatie medicala. de la mine [flo] Alexia & Ana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonchild Publicat Aprilie 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2011 [asia] Citat:citat din mesajul lui CRIXIA ai lansat ideea, titlu ne duce prin motorul de cautare acolo unde trebuie. Sunt multe persoane carora le-ar prinde bine un pic de informatie medicala. de la mine [flo] Alexia & Ana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.