Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ulei volatil in aerosoli?

Recommended Posts

mamici,ati folosit ulei volatil in ap de aerosoli?baietelul meu are rinoadenofarigita si otita bilaterala.as vrea sa-i pun in aparat si o picatura de ulei de pin.stiu ca se foloseste si la baie,sau intr-un vas cu apa pe calorifer.eu acum ii fac aerosoli cu ser si ceai de musetel,apoi aspir nasucul cu batista b,apoi ii pun betabioptal picaturi-asa mi-a spus dr-ul orl.voi ce uleiuri ati folosit,in ce afectiuni.au dat rezultate?merci!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Aparatul de aerosoli este strict pt medicamente,nu e o lampa de aromoterapie.Acesta transforma solutia medicamentoasa(de obicei ser cu un medicament)in mici particule care se duc fix unde e nevoie.Particulele de pin,atasate,ca nush cum sa zic,pe caile respiratorii,pe bronhii,cum crezi tu ca-l ajuta?Stii ca aceste uleiuri nu se inghit nu?

Atentie,acesti aerosoli se fac la indicatia medicului,cu medicamente prescrise tot de catre medic,in functie de afectiune,de gravitate,de kg-ele copilului.

Ti-a zis un dr sa-i faci aerosoli cu ceai de musetel?

Sanatate.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.id="red">

multumesc de lamuriri,cred ca stiu si eu cum se foloseste si la ce un ap de aerosoli.dar sunt si medici orl care recomanda aerosoli cu ulei volatil de ex:http://forum.romedic.ro/prod/Nas_infundat_010392.html/11-aici la o postare un orl-ist recomnda ulei volatil in aerosoli...nu-s o mama neinformata,de felul meu si n-am chef de controverse-raspunsul tau cam in genul asta suna-daca nu-i asa imi cer scuze poate mi se pare....sunt uleiuri care se folosesc si intern.pe mine nu asta ma interesa,ci ceea ce am formulat in prima postare.in raspunsul tau n-am regasit nimic din ce ma interesa...

off-topic,observ ca esti o mama speciala,ca si mine,de unde atat aciditate?sanatate multa!

Eu am folosit ulei de pin in aparatul de aerosoli pentru fetita mea, la indicatia pediatrei, alaturi de celelalte substante recomandate in doze corespunzatoare varstei si afectiunii respective. Efectul a fost unul bun, in combinatia data. Fetita avea deja peste 4 ani.

Atentie! Pe prospectul uleiului de pin scrie ca nu se foloseste la copii sub 3 ani!

Draga mea,nu sunt acida,ti-am spus toate astea pt ca eu nu fac tratament copilului cu uleiuri,ca asa am citit pe un forum.

Noi folosim ap de aerosoli zi de zi,de fff mult timp,uneori si de 5-6 ori pe zi.Cum copilul meu face acesti aerosoli iti dai seama ca am vorbit cu fff multi dri,cu dr pneumologi,cu pediatri si nu numai.De altfel am fost la cursuri de fizioterapie si cum in boala lui aerosoloterapia este vitala,evident ca s-a vorbit si de asta.

Sunt foarte multi parinti care fac diverse tratamente pt ca citesc pe diverse forumuri.Aceste aparate sunt strict pt medicatie,daca citesti carticica aparatului tau vei citi si asta.Din cate imi aduc eu aminte,scrie si faptul ca nu se pune altceva in aparat decat medicamente recomandate de dr.Aceste uleiuri volatile se folosesc in lampa de aromoterapie,insa si asta se face dupa o anumita varsta.

Imi pare rau ca tu nu ai gasit nimic bun in raspunsul meu.[flo]Poate altcineva care citeste acest subiect va gasi,poate nu.

Ideea mea este ca atunci cand folosesti acest aparat e bine sa intrebi medicul lui pediatru,sa-i spui ca ai un asemenea aparat si sa-ti recomande anumite medicamente care il vor ajuta pe copil.

Aerosolii sunt fff buni in bolile respiratorii,insa facuti cum trebuie si cu ce trebuie.[flo]

Sanatate multa si numai bine.[flo][flo][flo]

POZE CU NOI

In ap. de aerosoli n-am auzit sa se puna uleiuri cu esente, niciodata.

Noi puneam doar in umidificator, atat.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

am vazut ca ati folosit si folosit f des ap de aerosoli,dar asta nu inseamna ca eu nu stiu ce se pune intr-un aparat.spre ghinionul nostru,am trecut prin multi medici,mai ales orl-isti in ultimile 6 luni,prefer sa-mi duc copilul la orl pediatru ,decat la pediatri,-pt asta exista specializari...iar forumul la care am facut referire,acel dr,m-a ajutat cand nu stiam ceva...dupa cum ai vazut se fac aerosoli cu ceai,pt ca varsta asta nu cred ca-i pot face inhalatii-fara accidentari...nu sunt genul care sa-si gaseasca raspunsuri pe forumuri,intreb,aflu ceva apoi intreb medicul la consult cand am ocazia..dupa cum bine stii,nu se gaseste acc sau fluimicil-iar de dexta nu-i cazul aici...asa ca mi-a ramas serul f...

Sanatate multa la pitic,nu stiu cum e sa fiu in pielea ta,nici tu intr-a mea-al meu pe langa SD,se imbolnaveste de 2-3 ori pe luna,si nu-i dam de capat.si eu sunt satula de dri,tratamente si analize-platite de mine.aerosoli am mai facut si inainte,asa ca stiu cu ce se "mananca".

inca odata,sanatate multa![flo]

rog inchiderea subiectului!multumesc!

Se gaseste acc la sensiblu.Eu am luat vreo 4 cutii.Noi mergem strict la un pediatru,pt ca imi place sa fiu constanta si sa merg la cineva care-i stie istoricul.Si daca am probleme,vorbesc cu medicul din Tm,care de asemenea il cunoaste pe David.Insa drul cel mai indreptatit sa dea un trat,e cel care consulta copilul,care-l vede,e mai greu asa de la distanta.(si noi am fost bolnavi si am intrebat dr-ul de la Tm,care mi-a spus fff clar ca nu se poate pronunta asupra tratamentului prescrie de catre medicul de aici pt ca el nu a vazut copilul,nu l-a consultat,nu l-a ascultat)

Imi pare rau ca aveti probleme,eu va doresc sanatate multa.Poti folosi lampa de aromoterapie sau daca ai umidificator care are acel compartiment pt uleiuri..

Si daca va imbolnaviti des,poate intrebi medicul lui de ceva imunostimulatoare.Pe noi ne-au ajutat,pe fii-miu mai exact,care prin prisma bolii e un magnet pt boli.

Sanatate multa si numai bine.[flo]

POZE CU NOI

Io stiam ca nu orl-istul prescrie aerosoli, ci pneumoftiziologul ... [8D]

Inchid subiectul la cererea autoarei.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...