Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Drepturile mamelor

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

Cu ajutorul lui Marius, cred ca ar fi util sa avem un topic special pe DC dedicat drepturilor mamelor, mai ales ca legislatia este mereu in schimbare.

cu drag,

[dc]

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 263
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 2 weeks later...

Buna! Am mai scris aici in trecut! Eu sunt doctoranta cu frecventa in cadrul Academiei Romane. Am cotract de munca limitat. Dupa 1an si 5 luni am intrerupt pentru 2 ani: CIC1. Dupa 1an si 11 luni am nascut al-2-a copil si am beneficiat de CIC2, cu susupendarea si a doctoratului. Dupa 1an si 4 luni din CIC2 am nascut fetita. Baiatul face 2 ani pe 15 mai 2011 si trebuie sa trec in CIC3. Problema mea sta in felul urmator: cand a fost zarva cu legea mamelor- dec 2010, am depus cererea sa trec pe CIC3. Nici pana acum nu am un raspuns, doar discutii "de culise". Cica Acad. Rom. nu acepta o noua prelungire si Institutul meu nu mi-ar da un nou Act aditional de prelungire a suspendarii contractului de munca. Le-am trimis prin posta o scrisoare cu AR zilele astea in care am mai facut o data cererea.

Ce ziceti?!

Si inca o intrebare: am inteles ca pentru pers afalate in CIC care nasc inca un copil pe perioada "suprapunerii" mai primesc inca 600lei. E valabil doar pt bebelusii nascuti dupa 1/01/2011?!

Alina-Mirela mami de[fetita]Mariaid="red">(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] id="blue"> si David (27.06.2007)id="blue">id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Citat:
citat din mesajul lui julietta
Cei 6 milioane in plus se acorda doar daca ambii copii sunt nascuti dupa 1 ianurie 2011! S-au gandit ei sa faca ceva bun dar cu aplicare pe mai tarziu, ca, deh, n-are tara bani!
align="right" id="quote2">Multumesc! Ma gandeam eu... Bine si asa!
Alina-Mirela mami de[fetita]Mariaid="red">(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] id="blue"> si David (27.06.2007)id="blue">id="blue">id="Comic Sans MS">
POZEid="blue">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue">

Intre timp a venit decizia de la Academie cu suspendarea doctoratului pana face fata 2 ani, drept urmare mi se face si suspendarea contractului de munca!

POZEid="blue">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

• 2 weeks later...

Buna dimineata!

Intrebare intrebatoare; atata timp cat practic nu mai exista CCMUN pe anul 2011 presupun ca nu mai putem beneficia de:

-compensarea cf art 66 CCMUNN pt cele minim 6 sapt de plata a sal brut 100%, si nici de

-1 sal mediu / unitate pt nasterea fiec copil art 51 CCMUN?

Mentionez ca nu exista contract colectiv de munca la nivelul firmei.

Multumesc anticipat pentru raspuns [flo][flo][flo]

[pk]

Mirela[mamica]Albert Raul 1.09.2007

Miruna Alexia 12.08.2008

http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...