Administrators desprecopii Publicat Martie 30, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2011 Cu ajutorul lui Marius, cred ca ar fi util sa avem un topic special pe DC dedicat drepturilor mamelor, mai ales ca legislatia este mereu in schimbare. cu drag, [dc] ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAlexandra Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 DAAAAAAAA[pk][pk] ____________________________id="blue"> printisorului Alessandro id="blue">id="Comic Sans MS"> id="Comic Sans MS">id="blue">id="size2"> UN VOT, VA RUGAMid="red">!id="red"> [flo] id="blue">id="Comic Sans MS"> id="Comic Sans MS">id="blue">id="size3"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMami_1 Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 ar fi foarte util. multumim[pk] Albumele noastre Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alynta27 Publicat Aprilie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2011 Buna! Am mai scris aici in trecut! Eu sunt doctoranta cu frecventa in cadrul Academiei Romane. Am cotract de munca limitat. Dupa 1an si 5 luni am intrerupt pentru 2 ani: CIC1. Dupa 1an si 11 luni am nascut al-2-a copil si am beneficiat de CIC2, cu susupendarea si a doctoratului. Dupa 1an si 4 luni din CIC2 am nascut fetita. Baiatul face 2 ani pe 15 mai 2011 si trebuie sa trec in CIC3. Problema mea sta in felul urmator: cand a fost zarva cu legea mamelor- dec 2010, am depus cererea sa trec pe CIC3. Nici pana acum nu am un raspuns, doar discutii "de culise". Cica Acad. Rom. nu acepta o noua prelungire si Institutul meu nu mi-ar da un nou Act aditional de prelungire a suspendarii contractului de munca. Le-am trimis prin posta o scrisoare cu AR zilele astea in care am mai facut o data cererea. Ce ziceti?! Si inca o intrebare: am inteles ca pentru pers afalate in CIC care nasc inca un copil pe perioada "suprapunerii" mai primesc inca 600lei. E valabil doar pt bebelusii nascuti dupa 1/01/2011?! Alina-Mirela mami de[fetita]Mariaid="red">(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] id="blue"> si David (27.06.2007)id="blue">id="blue">id="Comic Sans MS"> POZEid="blue"> Cum a aparut Printul!id="blue"> Un ingeras in viata noastraid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julietta Publicat Aprilie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2011 Cei 6 milioane in plus se acorda doar daca ambii copii sunt nascuti dupa 1 ianurie 2011! S-au gandit ei sa faca ceva bun dar cu aplicare pe mai tarziu, ca, deh, n-are tara bani! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alynta27 Publicat Aprilie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2011 Citat:citat din mesajul lui juliettaCei 6 milioane in plus se acorda doar daca ambii copii sunt nascuti dupa 1 ianurie 2011! S-au gandit ei sa faca ceva bun dar cu aplicare pe mai tarziu, ca, deh, n-are tara bani!align="right" id="quote2">Multumesc! Ma gandeam eu... Bine si asa! Alina-Mirela mami de[fetita]Mariaid="red">(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] id="blue"> si David (27.06.2007)id="blue">id="blue">id="Comic Sans MS">POZEid="blue">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alynta27 Publicat Aprilie 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2011 Intre timp a venit decizia de la Academie cu suspendarea doctoratului pana face fata 2 ani, drept urmare mi se face si suspendarea contractului de munca! Alina-Mirela mami de[fetita]Mariaid="red">(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] id="blue"> si David (27.06.2007)id="blue">id="blue">id="Comic Sans MS"> POZEid="blue"> Cum a aparut Printul!id="blue"> Un ingeras in viata noastraid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PavalBianka Postat Aprilie 27, 2011 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2011 ce trebuie sa depui la primarie dupa ce nasti pentru ajutorul acela si alocatia copilului adica pentru cele 800 lei?e nevoie de 2 dosare? (unul pentru ajutorul de 600 lei si altul pentru 200 lei?)cine stie sa imi explice un pik si mie.va multumesc din suflet Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirella76 Publicat Mai 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2011 Buna dimineata! Intrebare intrebatoare; atata timp cat practic nu mai exista CCMUN pe anul 2011 presupun ca nu mai putem beneficia de: -compensarea cf art 66 CCMUNN pt cele minim 6 sapt de plata a sal brut 100%, si nici de -1 sal mediu / unitate pt nasterea fiec copil art 51 CCMUN? Mentionez ca nu exista contract colectiv de munca la nivelul firmei. Multumesc anticipat pentru raspuns [flo][flo][flo] Mirela[mamica]Albert Raul 1.09.2007 Miruna Alexia 12.08.2008 http://community.webshots.com/user/mirellacoc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Mai 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2011 CCMN este in vigoare cf. art. 4 alin. 2 Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.