Adrriana Postat Decembrie 13, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2009 Buna ...Sunt in concediu crestere copil...As vrea sa stiu daca am dreptul la adeverinta de servici ptr spital si cat este valabila...Va multumesc Adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 14, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2009 DA, ai dreptul. nu stiu cat timp e valabila. __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Publicat Decembrie 14, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2009 Banuiesc ca are valabilitate ca orice adeverinta: o luna! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dry_votka Publicat Decembrie 14, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2009 Pai , daca ai avut serviciu, logic ca ti se poate elibera oricand o asemenea adeverinta , caci inca esti angajata lor ; adeverintele sunt valabile de la 1 la 3 luni, aceasta cred ca se poate inscrie in subsol. Dar nu ar fi mai bine sa intrebi pe cineva debla resurse umane/personal de la tine de la serv - si eventual sa iti inscrie ca este valabila 3 luni? http://verze.ro simtul umorului nu a murit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2009 daca nu e prea tarziu, am vazut ca pe adeverinta pt dr de familie e precizat ca are o valabilitate de 3 luni! __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mediajust Publicat Decembrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2009 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146156 Ti s-a raspuns de indata la aceasta intrebare. Blackgirl0, nu exista termen legal pentru ORICE adeverinta, acesta se stabilesc in functie de continut, emitent, utilizare etc. Exista adeverinte valabile pe vecie, exista adeverinte cu valabilitate de cateva zile/o luna/trei luni etc. De regula, cele care atesta calitatea de salariat sunt in general valabile o luna. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts