Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu reusesc sa raman insarcinata

Recommended Posts

buna ziua la toata lumea , sunt noua aici la voi , si sper sa ma primiti si pe mine. o sa va spun povestea mea poate ma ajutati cu un sfat. eu am luat antibebe 2 ani , din decembrie le-am oprit si pana acum nimic bebe, dar sper ca dumnezeu nu ma va uita si pe mine. am 30 de ani si cred ca a venit timpul pentru un ingeras in viata mea. am avut menstruatia de 24 de zile 2 luni , apoi mi sa dereglat nu stiu de ce, am menstra de 24,25, 26, de zile. eu mi-am monitorizat ovolutia in ziua a 11 . dar pina acum nimic[bang] sunt inziua a 8 de ciclu, am inceput sa iau acid folic de o saptamana, prescris de doctor, analize nu mi-am facut inca , doar cele necesare unei femei, doctora mi-a zis sa nu imi fac probleme pana acum dupa un an sa ma gandesc ca asi avea ceva probleme.Dar parca nu mai am rabdare , voi ca parere aveti fetelor? Sper sa nu vo fi plictisit poveste mea.[pup]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

malina, intra [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162631&whichpage=2"]aici[/url]si daca vrei sa scrii intra la Raspunde subiect Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi] [url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Racheel&year=2011&month=9&day=4&babycount=1"]17+[/url] cu [fetita] [ruga] Doamne, ajuta-ne in continuare!
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...