Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cartea regala de bucate- impresii

Recommended Posts

Mi-am cumparat recent impreuna cu un ziar Cartea regala de bucate a printesei Margareta, as vrea sa stiu daca a mai incercat cineva retete din ea. Carftea a mai aparut inaintge si in librarii, la un pret mai mare.

Initial am fost foarte incantata, mai ales ca e cu poze, insa dupa ce am cam dat rateu cu vreo 2 retete relativ simple (spuma de ciocolata si prijitura cu iaurt, iar colega mea de birou cu alte 2 retete, incep sa am dubii. A mai incercat cineva retete din cartea asta? Sunt curioasa, suntem noi ghinioniste sau sunt cam aiurea retetele? Nu sunt nici experta in bucatarie, dar nici novice.

Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Burtocika, de ce sa nu crezi ca si Margareta sta in bucatarie? Mi se pare o femeie foarte normala si cu simtul realitatii. In plus, gatitul fin poate fi chiar o placere sau hobby sau o chestiune de rafinament ...

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">

Eu zic ca a vrut sa faca un banut cinstit. De fapt la asta se refera reteta..cum sa faci bani folosindu-te de notorietate. Nu e nimic de condamnat in asta ci chiar de apreciat.

[green] Lumea ar fi infometata fara macelari [green]

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi id="blue">

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.id="red">

De fapt, retetele nu-i apartin pricipesei Margareta decat in mica masura (maxim 8-10 retete), restul sunt adunate de la mai multi membri ai unor familii regale europene (sau, ma rog, de la bucatarii lor mai curand). La pret normal (costa vreo 40 ron) n-as fi luat-o nici eu, dar asa am luat-o cu un ziar la 15 ron, parca.

Retetele aparata apetisant, dar nu ne-au prea iesit nici mie, nici colegelor mele. Nici macar nu seamana nu cele din poza, de-asta era curioasa daca sunt eu un caz special.

Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

Si mie mi-a fost oferita cadou cartea si am primit-o cu MARE placere si drag.

Sunt admiratoare a regalitatii (in general) si stilul in care e scrisa, povestindu-se si despre persoana de la care are reteta, relatiile dintre ei, fotografiile, ma desfata de cate ori o deschid.

Si pe mine m-a tentat sa incerc checul de lamaie cu mac, si inca ceva pe blat de biscuiti...nu mai retin, dar inca nu am apucat sa pregatesc nimic de acolo. Sper sa apuc cu ocazia sarbatorilor de-acum. Retetele mi se par destul de ok, nu foarte sofisticate. Cat de frumos e prezentat cartoful umplut si copt la cuptor de exemplu [:)]

Pe total, e o carte foarte placuta, pentru mine nu e musai sa fie si utila[:)]

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

Hobbyid="purple">

[floare3]
id="right">

Buna,

eu mi-am cumparat cartea inca de la lansare...

Mi s-a parut interesanta inainte de a o rasfoi[:D]

Asta pentru ca ma intereseaza sa aflu mai multe despre familia regala, am asa o curiozitate. Daca adaug si interesul pentru gatit... :)

Am incercat New York cheesecake ( prajitura favorita a Regelui Mihai)...am facut furori cu ea, am executat-o deja de mai multe ori.

Weekendul acesta am facut prajitura cu iaurt a doamnei Gabriela - soacra Prinicipesei - si sotului i-a placut si aceasta mult de tot. A iesit foarte fina. Am personalizat-o oarecum, i-am pus si felii de mere in umplutura.

Urmeaza sa incerc Prajitura Gabriela cea cu blat cu nuca si albus de ou si crema de lamaie[pofta]

In concluzie aplaud initiativa, apreciez si informatiile legate de diversele denumiri de sosuri si ingrediente exotice.

M-a deranjat un pic tonul in care este scrisa cartea: timid, rece, retinut, foarte politicos :)

Probabil ca asta era si ideea ...dar o gasesc un pic depasita (ideea)

Numai bine!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...