19Naty78 Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 Buna mamici, Vrau sa va intreb ce mai stiti despre vaccinul priorix? noi ne apropiem de varsta de 1 an si trebuie sa-l facem conform celor spuse de pediatra. dar imi este foarte frica. daca intr-adevar poate cauza autism? Voi ce ziceiti? L-ati facut? il faceti puilor vostri? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna1 Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 Nu s-a dovedit stiintific legatura dintre ROR si autism. Datorita faptului ca diagnosticul de autism se pune dupa varsta de un an, parintii observand cu precadere manifestari specifice dupa aceasta varsta si rar inainte de un an, s-a suspectat aparitia autismului datorita vaccinului facut cam in aceeasi perioada. Insa cercetarile stiintifice nu au dovedit asta. Personal: fiica mea a facut deja vaccinul de 2 ori si n-are autism. L-a facut o data la 1 an si o luna si a doua oara acum app 2 luni. (incepe scoala in septembrie) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_alex Publicat Martie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2011 Noi am facut acest vaccin, mi-a fost teama , dar nu s-a intamplat absolut nimic...deja au trecut 5 luni si totul e absolut normal. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 Erica a facut vaccinul la 1 an. Singura reactie a fost febra mare in seara de dupa vaccin (39,5). I-am pus un supozitor si, de a doua zi nu a mai avut nimic. Acum are 3 ani si 10 luni si este bine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxxy80 Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 Nici copiii mei nu au avut nimic in urma acestui vaccin. Roxana, mami de Mateiid="red"> (29.11.2007) si de [zana]Mariaid="red"> (08.09.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
My_Lady0091 Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 si fiica mea a facut PRIORIX la un an; nu a avut nicio reactie adversa iar semne de autism nici atat[:)] id="red"> Blackmoon Lady&lipishtocul [copil]id="Book Antiqua">id="teal">id="size3"> Citat:" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Senecaid="black">id="size1">id="navy">id="left">id="Georgia">align="right" id="quote2">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioanna81 Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 si eu am avut ceva indoieli legat de vaccinul asta si, recunosc, l-am facut cu inima stransa. carol nu a facut nici un fel de reactie adversa. pediatra mi-a spus ca s-ar fi observat semne de autism daca existau si ca nu exista nici o legatura intre boala si vaccin. Sa o ajutam pe Raisaid="red"> ******id="red">******id="yellow">******id="green">******id="purple">******id="pink">******id="navy">******id="orange">******id="maroon">******id="limegreen">******id="blue">******id="red">id="size2"> Ioana si Carol Ioan fac id="green"> [cool]Trazbâtii [cool]id="size2">id="Script MT Bold"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.