Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum vi se pare?....

Recommended Posts

Povestea este urmatoarea: ea si el despartiti, au un baiat de 10 ani. Ea in Toronto, el se muta la Vancouver in decembrie. Baiatul merge in vacanta de primavara sa-l viziteze pe tata. cand se intoarce, mama gaseste in actele lui $100 si o hartiuta cu un numar de telefon si o adresa de email. Intrebat ce-i cu acestea, baiatul raspunde ca sunt de la un prieten al tatei. Prietenul acesta al tatei este prieten nou, ca sa-i spunem asa, l-a cunoscut cand s-a mutat acolo, este single si la vreo 50 de ani. Cum vi se pare chestia asat cu adresa de email si nr de telefon oferite copilului? ca sa nu mai vorbim de bani....

Multumesc

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)

http://community.webshots.com/user/lidia67

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui caro
Povestea este urmatoarea: ea si el despartiti, au un baiat de 10 ani. Ea in Toronto, el se muta la Vancouver in decembrie. Baiatul merge in vacanta de primavara sa-l viziteze pe tata. cand se intoarce, mama gaseste in actele lui $100 si o hartiuta cu un numar de telefon si o adresa de email. Intrebat ce-i cu acestea, baiatul raspunde ca sunt de la un prieten al tatei. Prietenul acesta al tatei este prieten nou, ca sa-i spunem asa, l-a cunoscut cand s-a mutat acolo, este single si la vreo 50 de ani. Cum vi se pare chestia asat cu adresa de email si nr de telefon oferite copilului? ca sa nu mai vorbim de bani....MultumescMama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)http://community.webshots.com/user/lidia67
align="right" id="quote2">caro parca am fi ca-n filmele cu prosti. cum vi se pare? cum vi se pare? mama tb sa-i dea tel tatalui si sa-i spuna tot , sa-i dea telefon si respectivului si sa se duca si la politie sa declara asta. ce e asa de greu si cum ar tb mie sa mi se para? poate vrei sa intrebi ce as fi facut eu in situatia asta? uite asta as fi facut. si l-as felicita si incuraja pe copil ca mi-a spus tot si nu a ascuns si l-as stimula intr-un fel ca pe viitor sa-mi spuna tot.

Mathilda, multam pentru raspuns, dar... please tone it down! Ce sa faci, asa sunt eu mai inceata de cap si imi cer scuze ca nu m-am apucat sa scriu romanul vietii lor ca sa te lamuresc despre ce e vorba in relatia lor.....

Ca sa ne lamurim: mie mi se pare total deplasat si nelalocul lui. Am sfatuit-o sa mearga la medic cu el si sa mearga si la politie sa le povesteasca tarasenia. Am mai intrebat vreo 2 persoane in jurul meu cum li se pare lor gestul respectiv si mi-au spus ca-s exagerata, ca asa sunt unii adulti, marinimosi si prietenosi. Nu fac altceva decat sa incerc sa-mi confirm niste supozitii.....

Citat:
Ca sa ne lamurim: mie mi se pare total deplasat si nelalocul lui. Am sfatuit-o sa mearga la medic cu el si sa mearga si la politie sa le povesteasca tarasenia. Am mai intrebat vreo 2 persoane in jurul meu cum li se pare lor gestul respectiv si mi-au spus ca-s exagerata, ca asa sunt unii adulti, marinimosi si prietenosi. Nu fac altceva decat sa incerc sa-mi confirm niste supozitii.....Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)http://community.webshots.com/user/lidia67
align="right" id="quote2">scuze pt ton. sunt insarcinata si ma cam enerveaza tot in jur.nu prea am vazut canadieni marinimosi, in general est europenii sunt generosi nu si capitalistii.e mai bine sa-l suspectezi de pedofilie etc decat sa treci prin asta. nu-l vad pe sotul meu dandu-le propiilor copii la 10 ani o bancnota de 100. ii da 100 de dolari nepotului lui, care ii e fin, deci l-a botezat dar numai o data pe an atunci cand e ziua lui.

Citat:
Ca sa ne lamurim: mie mi se pare total deplasat si nelalocul lui. Am sfatuit-o sa mearga la medic cu el si sa mearga si la politie sa le povesteasca tarasenia. Am mai intrebat vreo 2 persoane in jurul meu cum li se pare lor gestul respectiv si mi-au spus ca-s exagerata, ca asa sunt unii adulti, marinimosi si prietenosi. Nu fac altceva decat sa incerc sa-mi confirm niste supozitii.....Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)http://community.webshots.com/user/lidia67
align="right" id="quote2">si mie mi se pare deplasat. eu am baiat de 7,5 ani. daca mi-ar veni cu bani acasa,de la straini m-ar ingrijora.e nevoie de amanunte sa afle ce s-a intimplat cu adevarat cine e cel care da banii si pt ce.trebuie sa sune pe tata,chiar si pe respectivul, mers la dr si daca e cazul la politie.eu ca adult, nu as da bani la un copil fara stirea parintilor.michelle

Stii deja raspunsul. E o propunere-promisiune. As suna tatal si l-as intreba cine e `noul prieten´ si apoi as suna la politie. Scurt. Daca stau sa ma gandesc, nu stiu nici daca as suna tatal. Sau daca nu cumva as pune sub semnul intrebarii ce se intampla cat timp e copilul plecat la tata. Dar eu sunt mai intransingenta, asta e. Nu mi s-a intamplat mie, nu stiu intreaga poveste, dar ceva e in neregula. Poate l-as suna si pe donatorul celor 100 de dolari sa il intreb ce mama ma-sii doreste si cu ce ocazie imi cadoriseste copilul cu banii astia. Cred ca sunt totusi cam nervoasa pe chestiile astea...

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
mie mi se pare ca 100 de dolari era pentru pusti iar restul informatiilor pentru mama, in caz ca si-ar dori sa ia legatura cu el.(asta in caz ca informatiile oferite nu duc la prieten)alina
align="right" id="quote2">alina m facut sa zambesc. ori esti o naiva incurabila si doamne fereste sa nu te puna viata in situatii critice ori ai facut o gluma . cand vrei sa iei legatura cu mama, daca nu o suni direct ii scrii pe hartie si 2-3 cuvinte cu ce vrei sa-i transmiti.sa se duca direct la politie si sa-l raporteze. tu traiesti in sua, stii f bine mentalitatea lor- ei suna la politie , protectia copilului etc fara sa stea pe ganduri. chiar daca n-au dreptate dar li se pare lor in gandirea lor limitata ceva suspect, da cu paratul anonim. asa sunt educati. de la gradinita li se incumba asta. fii-mea mi-a enumerat toate cazurile cand tb sa sune la 911.mi-a spus ca daca e in primejdie suna la 911. si mi-a dat exemplu n cazuri de primejdii. si de-abia a implinit 5 ani.dar si eu ii spun ca e f bine. am invatat-o cum sa formeze 911.si stie si adresa de acasa pe de rost. m multa bataie de cap ne da nr de telefon de acasa.eu n-as m sta sa povestesc prietenilor sau sa aflu parerea de pe forumuri. in sec 2 cand am vazut asta m-as duce direct la postul de politie cel m apropiat. le-as da toate datele si ei sa investigheze ca de-aia platesc taxe.

mathilda, indiferent de locul unde traiesc, sunt foarte suspicioasa de felul meu.

eu am raspuns la o intrebare pusa in urma afirmatiei unui adolescent.

mie nu mi pare asa grav , ca nu stiu exact ce amanunte mai stau in spatele acestei intrebari.

concret, eu daca as avea aceasta situatie, l-as suna pe sot, ex, sau ce o fi el acolo , si l-as intreba cum a ajuns 100 de dolari si mail -ul in buzunarul copilului meu. daca nu imi raspunde la telefon , m-as duce pana acolo, si as cere sa ii vad si prietenul.

si dupa aia as intreba forumul ce parere are.

(referitor la naivitatea mea, recunosc cred numai in oamenii care nu spun minciuni.)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...