stelutacta Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 va rog frumos, daca exista cineva din cta si imi poate spune daca exista avort prin aspiratie in cta, unde il pot face si cat costa va rog frumos![q] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Publicat Aprilie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2011 Vad ca au fost 48 de vizualizari la subiect si nici un raspuns. Imi pare rau pentru tine, imi inchipui ca nu ti-e usor sa iei o astfel de decizie, sau, mai rau, poate ai o problema cu sarcina. Si intr-un caz si in altul, daca nu exista nici o sansa sa pastrezi sarcina (si presupun ca nu exista din moment ce ai pus intrebarea) iti sugerez sa suni la un cabinet particular, asa macar afli cat costa. Din pacate nu pot sa te ajut prea mult, nefiind din Constanta. Poate iti raspunde cineva chiar din Constanta. Oricum, multa sanatate si intelepciune! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Aprilie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2011 In principiu aspiratia exista si in spitale. De ce doresti neaparat metoda asta? Daca sarcina e de 7-8 saptamani (maximum) mai bine e avortul medicamentos. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorenza Publicat Aprilie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2011 Nu stiu unde se face avort prin aspiratie,dar stiu ca se face cu anestezie generala la cabinetul doctorilor Lutescu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Aprilie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2011 Cu anestezie generala se face oriunde, si la spital, daca dorste pacienta si daca starea ei de sanatate permite. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rodyca_79 Postat Aprilie 2, 2011 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2011 buna seara, si eu tot de dr.lutescu zic,am fost la ei sunt ok ,dar pt o altfel de problema nu avort.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelutacta Postat Aprilie 3, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2011 am intrebat de acest tip deoarece am inteles ca este cel mai simplu si mai putin dureros...nu am mai trecut prin asa ceva si desi mi-as dori sa-l pastrez nu pot, chiar nu pot:(. va multumesc mult pt raspunsuri! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Aprilie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2011 Tu poti cere anestezie generala, nu trebuie sa fie nimic dureros. Si cand se face cu aspiratie, tot se foloseste chiureta, iar partea cea mai dureroasa din chiuretaj ete dilatarea colului, adica ce se intampla inainte sa foloseasca aspiratia. Cere anestezie generala. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
accept92 Publicat Aprilie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2011 Durerile sunt ca cele de la ciclu. Nu se justifica absolut deloc o anestezie generala la un chiuretaj. Toata operatiunea dureaza 10 minute, iti va lua mai mult timp sa-ti revi din anestezie daca o faci. Imi pare rau ca treci prin asta, nu mai adauga stresului emotional si alte spaime legate de intervetia in sine. Nu ai de ce, e neplacut dar nu atat de dureros incat sa necesite anestezie generala. __________________________________________________ Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Aprilie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2011 Citat:citat din mesajul lui accept92 Durerile sunt ca cele de la ciclu. Nu se justifica absolut deloc o anestezie generala la un chiuretaj. Toata operatiunea dureaza 10 minute, iti va lua mai mult timp sa-ti revi din anestezie daca o faci. Imi pare rau ca treci prin asta, nu mai adauga stresului emotional si alte spaime legate de intervetia in sine. Nu ai de ce, e neplacut dar nu atat de dureros incat sa necesite anestezie generala. __________________________________________________ Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh In calitate de ce spui ca nu se justifica anestezia generala la un chiuretaj? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.