Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Recommended Posts

[olala][majoreta][*]BUN VENIT PROASPETILOR FULGUSORI !!! id="size3">[*] [majoreta][olala]
[bis][bis][bis]Nicholas Ellanid="blue"> - de mami Simonette la 14 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Robert Andreiid="blue"> - de mami Crissa13 la 14 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Lucaid="blue"> - de mami Lillyka la 14 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Mariaid="red"> - de mami Monica_80 la 13 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Lorin Edwardid="blue"> - de mami DianeAli la 12 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Maria Emaid="red"> - de mami Floricik la 12 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Mirunaid="red"> - de mami Mariaandreai la 11 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Justin Damianid="blue"> - de mami Romanitza_31 la 11 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Cezara Mariaid="red"> - de mami Dankutza la 9 decembrie [bis][bis][bis][bis][bis][bis]Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> - de mami Larisel la 9 decembrie [bis][bis][bis]

[olala] MAMICI DE FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009 [olala]id="navy">id="size3">[*] [*] [*]
"Doamne, reaminteste-mi mereu sa nu iti spun tie cat de mari imi sunt greutatile, ci sa le spun greutatilor cat de mare esti Tu."id="navy">
Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit.Amin![ruga][ruga][ruga]id="red">id="size1">Asa am inceput odiseea noastraid="red">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,id="size1">64,65,66,67,68,69,70,71[/u
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Andre, Lauraid="red"> va multumesc pt raspunsuri...o sa incerc asa...cu debridat de 3 ori pe zi...poate o sa fie bine [pup]

Stephyid="red"> ne incuscrim? [:D]... iti promit ca o sa ai cea mai frumoasa nora pt Iustin [pup]

broscutzaid="red"> o alaptez si ii dau si o masa de lapte praf/zi seara (NAN1 HA)

noi am iesit la zapada [olala] ... s-a mai linistit si Sabina, si tare ne-a priit iesirea...ninge asa frumos

va pup

Anca HAPPY MUMMYid="red"> de [copil] SABINA IOANAid="red">id="purple">

MI-AM DESCOPERITid="purple">id="size4"> [comoara]

POZE

Ca de obicei, eu am scris tot la cap trecut [:D], asa ca mai copiez si aici mesajul:

Eu folosesc apa plata Dorna, dar si pe asta o fierb inainte si o pun in termos. Insa de azi noapte am lasat termosul deschis, ca statea prea fierbinte si dureaza prea mult pana se raceste si urla prea mult piciul meu. Asa ca mai bine o las rece si bag biberonul la imcalzitor si in max 2 min e calda papica.

Si eu stiam ca trebuie sa le gasesti formula de lapte cea mai apropiata de laptele matern, dar in acelasi timp si ca nu e bine sa le prea schimbi. Voi cum ati ales formula de lapte, v-a sugerat-o pediatrul sau dupa capul vostru = alte considerente? eu nu am sprijin nici in aceasta problema din partea pediatrei. O sunai azi sa-i zic de un ganglion din spatele urechii, vroiam sa-i zic si de lapte si de vaccin si m-o repezit "lasa ca trec eu pe la voi". Cand - la anu'????? [bang][bang][bang]Bucurii peste bucurii.

Si eu il mai pun la san, dar se necajeste tare ca nu iese nimic, asa ca seara pe la 11-12-1, depinde cand e ultima masa incerc sa-i dau mai mult lapte praf fara san, beau juma de l de ceai de lactatie si asa reusesc sa-i dau la urmatoarea masa de la 3-4-5, depinde, numai san. Fiind in pat langa mine, cand cere papa, imediat tzitzi in gura, papa si adoarme cu sfarcul in gura, fara sa-l mai ridic sa eructeze si asa am si eu o noapte mai linistita, cat de cat. Oare cand nu mai e laptic nici la masa aia de noapte, ce ma fac???

Am incercat si sa ma mulg si sa-l bag in frigider si sa-l dau la urmatoarele mese, dar nu il mai vrea incalzit. Oare asa tare i se schimba gustul??? Ca daca il tin la temp camerei si i-l dau peste 1-2 -3 ore il papa, dar scos din frigi, nicidecum.

Referitor la gurita alba, stiam si eu de ciuperca, insa doar dupa ce papa lapte praf e asa. Daca reusesc sa ii dau o masa completa de san revine la rozul ei normal. Oare mai e ciuperca sau nu??

Ramona,

MAMICA DE BROSCOI - PRINTISORid="size2"> Did="blue">Oid="red">Mid="purple">Iid="teal">Nid="green">Iid="navy">Cid="limegreen"> Aid="green">Nid="red">Did="teal">Rid="maroon">Eid="orange">Iid="purple">

Si eu dorm cu Danut in pat. In primele nopti cand am venit din maternitate Danut dormea in patul lui iar eu cu Tati intr-un pat ce a fost al meu in studentie( la Danut in camera) dar nici eu nici sotul nu ne odihneam patul fiind prea mic si trezirile noastre prea dese. Intai a plecat tati in dormitorul conjugal, apoi intr-o zi a venit al meu tata in vizita si mi-a tinut o teorie cum ca eu nu am fost crescuta in patut si ca gogoasa are nevoie sa ma simta noaptea alaturi de el si am cedat. Si imi place sa dorm cu el. Oricum el nu prea doarme noaptea asa ca stam toti trei in sufragerie pana pe la 1.30 cand tati pleaca la nani si raman eu sa il adorm iar dc am nevoie indiferent de ora imi trezesc sotul. De cele mai multe ori el pregateste biberonul noaptea mai putin atunci cand nu il trezesc(sau nu il aude) si a doua zi are o zi incarcata la scarbici.

Cand va mai creste vedem noi oricum eu am crescut in pat cu parintii mei si am avut si am o relatie deosebita cu tatal meu pt care ma invidiaza toata lumea. Mama mea a murit cand aveam 17 ani dar ma bucur ca am fost asa apropiata de ea. Iar tatal meu este cel mai bun prieten pe care il am ma sfatuieste, ma sprijina si ma ajuta. Imi gateste si face curatenie de cand am ramas insarcinata si chiar si acum(tocmai pap pui cu legume facut de el azi) si pot vorbi cu el despre orice chiar si despre sex si sper sa am cu fiul meu aceeasi relatie.

Hai ca m-am intins...

mami fericit de [baietel] Dan Mihail

Noi am papat humana din maternitate si a zis neonatologa ca dc il tolereaza sa mergem tot cu el. Tot ea mi-a zis ca sa il dau imediat dupa preparare sau in max 45 de min pt ca dupa astaisi schimba gustul si isi pierde proprietatile si o cred. Asa ca dupa cateva ore sau de la frigider... E mai dificil sa il prepari pe loc dar mai sigur.

mami fericit de [baietel] Dan Mihail

Eu ma retrag, ca am reusit sa bag si eu biberoanele la sterilizat (apropos am luat si eu de la dr brown, din alea de care ziceai si Camy si tare imi plac, desi nu stiu daca fac sau nu ceea ce se lauda ei). Am vrut sa imi fac si eu o baie, ca am un par imputit la propriu, dar mi-e frica ca se trezeste, asa ca mai aman, pana vine mama (ca bineintels ca o sunai sa vina cat mai repede inapoi, pt ca nu reusesc sa-l imbaiez singura.) AM ramas dupa nastere cu o durere crunta de genunchi si de coloana si nu pot sa stau atata aplecata si tare mi-e frica sa nu raman blocata si sa scap copilul in vanita. Tare ramolita mai sunt...

Ramona,

MAMICA DE BROSCOI - PRINTISORid="size2"> Did="blue">Oid="red">Mid="purple">Iid="teal">Nid="green">Iid="navy">Cid="limegreen"> Aid="green">Nid="red">Did="teal">Rid="maroon">Eid="orange">Iid="purple">

Noapte linistita, macar cu 4 ore de somn legate imi doresc si voua la fel. Pupici burtici si mamici.

Ramona,

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...