floryG22 Postat Decembrie 16, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2009 Buna fetelor, Sunt noua in arta scrisului pe acest forum desi va citesc de mult timp. Am si eu o problema. A nascut vreuna dintre voi natural cu dr Chirita dela Filantropia? Sunt curioasa deoarece ar trebui sa nasc cu dansa la inceputul anului viitor dar din cate am vazut eu este adepta a cezarienei si acolo unde nu este cazul. Sper sa ma puteti ajuta cu experientele voastre flory Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinushca Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 buna flory, eu stiam de medicii de la filantropia ca, in mare, sunt adeptii nasterii naturale, mult mai mult decat la alte spitale. pe doctoritza ta nu o cunosc. ceea ce te pot sfatui este ca daca vei ajunge cumva la momentul respectiv sa iti propuna cezariana din vreun motiv care nu e foarte clar sau sigur, sa refuzi si sa ceri o a doua parere. nici un doctor nu te poate forta sa faci ceva ce nu iti doresti, sau nu esti chiar sigura ca este bun pentru voi. nastere usoara! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolcris22 Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui floryG22 Buna fetelor, Sunt noua in arta scrisului pe acest forum desi va citesc de mult timp. Am si eu o problema. A nascut vreuna dintre voi natural cu dr Chirita dela Filantropia? Sunt curioasa deoarece ar trebui sa nasc cu dansa la inceputul anului viitor dar din cate am vazut eu este adepta a cezarienei si acolo unde nu este cazul. Sper sa ma puteti ajuta cu experientele voastre flory Buna Flory...cumnata nasei mele a nascut acolo pe 5 decembrie cu doctora chirita...si a nascut natural cu epidurala si totul a fost foarte ok.A nascut usor, repede o fetita de 3200g, nu i s-a impus cezariana. [gravi] 34+ [baietel] ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume... AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monis5 Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Si eu am nascut la Filantropia (natural cu epidurala) si stiu ca politica spitalului este nasterea naturala si cezariana numai cu motive medicale. N-o stiu pe doctora ta, dar nu exista cezariana la impuse, doar pt ca e dr. de garda intr-o anumita zi sau alte motive de astea... subtiri. Sper sa nu te lasi influentata de jena fata de dr.... oricum nasterea naturala iti da niste senzatii pe care toata lumea admite ca cezariana nu le ofera nici pe departe. Si e pacat sa le ratezi doar din cauza medicului. Desigur, daca exista motive intemeiate pt cezariana, atunci e alta discutie... Nastere usoara! [flo2] [pegeam] monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun [pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.