Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

recomandare medic de familie Galati

Recommended Posts

Buna-dimineata, de vreo 3 luni medicul de familie ne preseaza sa-i facem prichindelului (acum 8luni si 3 sapt), vaccinul ROR. Eu am mai vb si cu alti medici pediatri, am intrebat inclusiv medicii de pe forum, care m-au sfatuit sa-l amanam pana la un an. Acum cateva minute, m-a sunat dr cu pricina si s-a rastit la mine ca de ce nu am adus baiatul la vaccin. L-am intrebatdaca nu putem refuza si sa-l facem la un an. Mi-a zis ca-i obligatoriu, ca daca refuz, la un an il voi cumpara, ca este epidemie de rujeola,ca are ordin de la sanepid sa vaccineze, ca a primit amenda, ca-s singura care a refuzat, si daca nu-mi convine sa schimb medicul. Nici nu va spun pe ce ton mi-a zis toate astea. Eu mai am prietene care au bebelusii de aceeasi vartsa cu al meu si nu au fost sunate pentru acest vaccin. Deci daca e ordin de la sanepid, nu se aplica pentru toata lumea? In concluzie, nu vreau sa-l vaccinez acum si vreau sa il si schimb pentru ca mi-a mai dat si alte "sfaturi demne de urmat".
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex
Nu-ti pot recomanda caci nu cunosc nici unul competent...eu la medicul de familie merg doar ptr diverse adeverinte , nu ptr vizite medicale...iti dai seama cata incredere am.
mariana, nici noi nu mergem pentru vizite medicale, pe acestea le facem la alt medic pediatru, dar care nu vaccineaza.

Angie.C, cat am stat in Galati, am fost f. multumita de o doamna doctor de familie. Sa ma gandesc cum sa-ti explic unde este cabinetul. Este aproape de "zona cu flori" (Tiglina, parca), asa ii spun eu, sunt tiganii vanzatori de flori acolo. Chiar inainte sa ajungi la zona cu flori, care este pe strada principala, din strada principala se ramifica o straduta. Pe straduta aceea, pe partea stanga cum mergi in jos pe ea, era un magazin cu corpuri de iluminat, daca mai mergi putin, o sa vezi o florarie, o farmacie si o circa. La circa aceea, daca intri, la parter, o sa vezi doua sau trei usi pentru medicii de familie. Chiar prima usa. Este o doamna mai plinuta, asa, mai in varsta, dar tare de treaba. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. [url="http://razedesperanta.wordpress.com/"]Blogul meu - de la noi, pentru ei![/url] [url="http://felicitaridedar.wordpress.com/category/martie/"]NOU - colectia de martie! [/url] [url="http://bazar.desprecopii.com/index.asp"]Bazar general - fiecare implicare conteaza![/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155759"]Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii[/url]

La fel ca si 73pufi , noi o avem ca medic de familie pe d-na dr Iorga Viviana, care nu e pediatru dar se ocupa destul de bine de copii. Noi nu o vizitam insa f des, pt ca prefer totusi parerea unui pediatru cand e nevoie. Am fost multumita si de d-na dr. Campeanu, si de d-nul dr. Baciu, am mai fost si la un medic din 19 , care are si cabinet particular dr. Rata, care e ok... Specific insa ca nu am avut probleme majore de sanatate cu copilul, doar cateva raceli minore.
Cami [mamica] si Luca-Ionut [hagi](25.09.2006) [url="http://parttimejob-banipenet.blogspot.com/"]A easy way to make some money[/url] Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Citat:
citat din mesajul lui 73pufi
si pe noi ne-a sunat dr pt vaccin inainte de termen pe acelasi temei-epidemie de rujeola si actiuune a Sanepid-ului,noi l-am facut.Pe de alta parte sunt multumita de dr familie-Iorga Viviana dar nu e pediatru,asa cum ti s-a mai spus si eu am auzitde bine de dr Campeanu.
73pufi,cat avea puiul tau cand i-ai facut vaccinul?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...