Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 de aproape o luna am schimbat samponul si tratamentul de par folosite cu cele din gama l'oreal profesional..... pe langa ca au costat o caruta de bani..:( , nu am vazut mare diferenta folosindu le (poate e prea devreme dupa o luna) si am si facut o matreata de toata jena....[q] a mai patit careva asa ceva??? __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 nimeni??? __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 eu tot l'oreal folosesc dar il cumpar direct din salon si sunt f multumita de el anca de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 pai anca tot asa l-am cumparat si eu, e un produs profesional.... acum m-am spalat pe cap si m-am spalat cu veschiul sampon, obisnuit din comert .....sa vedem... __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allure Postat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2009 eu folosesc asta http://www.hairontheinternet.com/productimages/display/SS-image-2007-10-22-471c8483b95d0.jpg de mai bine de 10 ani si sint super incintata de ele; n-as schimba pt nimic in lume si asta la fel: http://www.salonaura.ca/images/products/loreal-absoluterepair.jpg BEST! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X id="size1">id="purple"> halfway thereid="size1">id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 http://www.salonaura.ca/images/products/loreal-absoluterepair.jpg asta il folosesc si eu,din aceasi gama este atat samponul cat si masca anca de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaser Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui bb_yasmide aproape o luna am schimbat samponul si tratamentul de par folosite cu cele din gama l'oreal profesional.....pe langa ca au costat o caruta de bani..:( , nu am vazut mare diferenta folosindu le (poate e prea devreme dupa o luna) si am si facut o matreata de toata jena....[q]a mai patit careva asa ceva???__________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]________________________________________[*][*][*][detectiv][*][*][*]align="right" id="quote2">Am citit un articol despre schimbarea samponului si spunea ca "matrata" aia ar putea fi resturi de la produse de styling...dar daca persista dupa 2-3 spalari samponul nu e ok.Nici mie nu imi prieste l`oreal...eu folosesc Wella profesional...am fost aseara la Ramo si avea Elseve...Culmea ca eu acasa nu pot folosi samponul ala ...de la ea nu am avut nimic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 miha, te-a facut ramo fumoasa?? si eu am fost vineri cu buburuza la tuns la ea!!! aaa pe mine indiferent cu ce ma spala ea nu faceam matreata..... fetele exact de samponul si tratamentul REPAIR este vorba! __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefiuta Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 am folosit si eu masca de par intense repair si mi-a facut f bine, eu avand parul vopsit, uscat si deshidratat. nu zic ca s-a vazut din prima, asa ca ma gandesc sa mai ai un pic de rabdare. cam in aceeasi situatie sunt si eu acum cu un tratament de la wella profi pt scalp sensibil, l-am folosit deja de 3 ori si nimic..., dar mai am rabdare. leuta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 stefiuta nu e numai vb ca nu se vede nimic ci in special de faptul ca am facut multaaaa matreata si am mananca, capul..... am incercat o luna (m-am spalat de 2 ori pe sapt) si azi am renuntat... __________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.