Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

L'OREAL Profesional

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi

de aproape o luna am schimbat samponul si tratamentul de par folosite cu cele din gama l'oreal profesional.....

pe langa ca au costat o caruta de bani..:( , nu am vazut mare diferenta folosindu le (poate e prea devreme dupa o luna) si am si facut o matreata de toata jena....[q][q]

a mai patit careva asa ceva???

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]

[*][*][*][detectiv][*][*][*]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Oaspete bb_yasmi

nimeni???

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]

eu tot l'oreal folosesc dar il cumpar direct din salon si sunt f multumita de el

anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

eu sunt Maria

Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Oaspete bb_yasmi

pai anca tot asa l-am cumparat si eu, e un produs profesional....

acum m-am spalat pe cap si m-am spalat cu veschiul sampon, obisnuit din comert .....sa vedem...

eu folosesc asta http://www.hairontheinternet.com/productimages/display/SS-image-2007-10-22-471c8483b95d0.jpg de mai bine de 10 ani si sint super incintata de ele;

n-as schimba pt nimic in lume

si asta la fel: http://www.salonaura.ca/images/products/loreal-absoluterepair.jpg

BEST! [pk]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

id="size1">id="purple">

halfway thereid="size1">id="purple">

http://www.salonaura.ca/images/products/loreal-absoluterepair.jpg asta il folosesc si eu,din aceasi gama este atat samponul cat si masca

anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

eu sunt Maria

Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
de aproape o luna am schimbat samponul si tratamentul de par folosite cu cele din gama l'oreal profesional.....pe langa ca au costat o caruta de bani..:( , nu am vazut mare diferenta folosindu le (poate e prea devreme dupa o luna) si am si facut o matreata de toata jena....[q][q]a mai patit careva asa ceva???__________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]________________________________________[*][*][*][detectiv][*][*][*]
align="right" id="quote2">Am citit un articol despre schimbarea samponului si spunea ca "matrata" aia ar putea fi resturi de la produse de styling...dar daca persista dupa 2-3 spalari samponul nu e ok.Nici mie nu imi prieste l`oreal...eu folosesc Wella profesional...am fost aseara la Ramo si avea Elseve...Culmea ca eu acasa nu pot folosi samponul ala [:D]...de la ea nu am avut nimic.[pup]

Oaspete bb_yasmi

miha, te-a facut ramo fumoasa?? si eu am fost vineri cu buburuza la tuns la ea!!! aaa pe mine indiferent cu ce ma spala ea nu faceam matreata.....[:D]

fetele exact de samponul si tratamentul REPAIR este vorba!

am folosit si eu masca de par intense repair si mi-a facut f bine, eu avand parul vopsit, uscat si deshidratat. nu zic ca s-a vazut din prima, asa ca ma gandesc sa mai ai un pic de rabdare.

cam in aceeasi situatie sunt si eu acum cu un tratament de la wella profi pt scalp sensibil, l-am folosit deja de 3 ori si nimic..., dar mai am rabdare.

leuta

Oaspete bb_yasmi

stefiuta nu e numai vb ca nu se vede nimic ci in special de faptul ca am facut multaaaa matreata si am mananca, capul.....[q] am incercat o luna (m-am spalat de 2 ori pe sapt) si azi am renuntat...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...