mar_apr_2010 Postat Decembrie 17, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2009 E VREMEA UNUI NOU BASM... AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...id="red">id="size5"> [flo][flo][flo][flo][flo] Dragi viitoare mamici , sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink"> 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64id="size1"> [ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga] Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple"> Si basmul a inceput sa se scrie...id="red"> 119[gravi] de vis cu 33id="red"> [fetita] , 46id="blue"> si restulid="yellow"> id="purple">id="size5"> [flo][flo][flo][flo][flo] Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]id="size5"> [gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1"> [gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2005 si Andreiid="teal"> 23.06.2008; Dr. Alexandru Badiu/SUUBid="size1"> [gravi]stefimicid="red"> DPN 23.02.2010id="blue"> UM 18.05.2009id="purple"> cu [fetita] Ioanaid="red"> + Stefanid="teal"> 09.03.2007; Dr. Petcu Gloria/S Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioanact Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Multumim pt capitol, Denisaid="red">! Sa fie unul numai cu vesti bune si multa [*][*][*]! ALBUMid="red"> POZE RECENTEid="purple"> Ioana creste mare id="orange"> Cum creste bebe Justinaid="maroon"> ALINA de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red"> DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Oana asta da veste buna la inceptu de capitol: mami e bine, bebe e grasunel,nici urma de nastere prematura....Acum sa nu te mai aud ca iti faci griji ca vin la cluj cu si iti dau bataie. Eu imi iau ceiutul si ma bag la pat, dar nu inainte de a va ura somn usor si fara intreruperi[pup] poze [gravi]22+ Eric Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioanact Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui oanaiacovitaCori,Alina mersi [pup]Vai cat e de scumpa Ioana. Eu sincer, nu am mai vazut copil asa vesel. Sunt indragostita iremediabil de ea.Oana [gravi] 30+ Eric Nicholasid="blue">[9cer]AMR 9+[9cer]Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">[foto]id="teal">Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">align="right" id="quote2"> Da, e toata un zambet! ALBUMid="red"> POZE RECENTEid="purple"> Ioana creste mare id="orange"> Cum creste bebe Justinaid="maroon">ALINA de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefimic Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 OANAid="red"> ma bucur ca sunteti bine si ce mare s-a facut,e bine ca ai scapat si de internare. si acum nu aveti decat sa-i cantati lui bebe colinde si sa i-l rugati frumos sa o scuteasca pe mami de cutit, desi mie nu mi se pare chiar o tragedie, este mai greu cu recuperarea, oricum bafta la convins puiul. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si [gravi] 30+[fetita]IOANA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmkristine Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 CATA sa stii ca eu sunt un caz f fericit cu recuperare ffff rapida dupa cezariana, deci asta ca o incurajare pentru cele care nu au de ales!!! Marina [gravi] 23 + CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005) http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefimic Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 MARINAid="red"> nu a fost usoara cezariana dar nici grea, primele zile au fost mai dificile, cu datul jos din pat, in rest dupa o saptamana am venit acasa si urcam si coboram la etajul 4 singurica si apoi si cu STEFI in brate si a fost ok. eu de firea mea cred ca sunt un pic mai fricoasa si fara epidurala cred ca nu as fi avut curaj sa nasc normal daca s-ar fi putut asa ca pentru mine a fost mai bine cum a decis DUMNEZEU{daca nu depasea 4 kg nu-mi facea cezariana}. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si [gravi] 30+[fetita]IOANA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiacovita Postat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2009 Denisa multumim de capitol. Briza am zis eu de azi ca vreau sa incep sa simt sarbatorile astea si sa nu ma mai stresez. Gata. Maine facem cumparaturile, de luni ncep pregatirile. Pupici si sa ai grija sa iti revii. Cata ideea e ca eu imi doream acum ceva timp cezariana ca ziceam eu ca e mai bine, dar cum aici nu se face la cerere, mi-am impus sa gandesc pozitiv despre nasterea naturala. Si cum de 7 luni ma tot chinui sa imi zic ca va fi bine, nu as vrea acum sa fi lucrat degeaba cu psihicul meu. Oricum cel mai important e bebe, eu mai putin. Am trecut eu si prin operatie de apendicita, deci macar printr-o anestezie am trecut si refacere. Si atunci eram copil si nu am murit, nu mor eu acum. Am si poze de la 30 de sapt. Va zic noapte buna si ne auzim maine. Oana [gravi] 30+ Eric Nicholasid="blue"> [9cer]AMR 9+[9cer] Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple"> Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold"> [foto]id="teal"> Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!id="Script MT Bold">id="size3">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebiana27 Publicat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 17, 2009 Andira multam' pt retete! Irina cum se mai simte? Inca are branula? Oana a fost ok activitatea noastra cu plastelina; maine pun si poze sa vedeti "capodoperele". Felicitari pentru rezultatele bune la eco!! Pupam copanelele grasunului! Alina m-a binedispus veselia Ioanei! Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold"> I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioanact Postat Decembrie 17, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2009 Oanaid="red"> vazut burtica, se vede ca a crescut, de altfel si bebe. Eu nu am acea linie (linia nigra) pe burtica, iar la Ioana am avut-o.. Rebianaid="red"> ma bucur sa "aud", ca te-a binedispus veselia Ioanei! ALBUMid="red"> POZE RECENTEid="purple"> Ioana creste mare id="orange"> Cum creste bebe Justinaid="maroon"> ALINA de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red"> DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts