Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

119[gravi] de vis cu 33id="red"> [fetita] , 46id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu [baietel] + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2005 si Andreiid="teal"> 23.06.2008; Dr. Alexandru Badiu/SUUBid="size1">

[gravi]stefimicid="red"> DPN 23.02.2010id="blue"> UM 18.05.2009id="purple"> cu [fetita] Ioanaid="red"> + Stefanid="teal"> 09.03.2007; Dr. Petcu Gloria/S

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 205
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumim pt capitol, Denisaid="red">![pup]

Sa fie unul numai cu vesti bune si multa [*][*][*]!

ALBUMid="red">

POZE RECENTEid="purple">

Ioana creste mare id="orange">

Cum creste bebe Justinaid="maroon">

ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

Oana asta da veste buna la inceptu de capitol: mami e bine, bebe e grasunel,nici urma de nastere prematura....Acum sa nu te mai aud ca iti faci griji ca vin la cluj cu [nervo] si iti dau bataie.

Eu imi iau ceiutul si ma bag la pat, dar nu inainte de a va ura somn usor si fara intreruperi[pup]

poze

[gravi]22+ [baietel] Eric Mihai

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Cori,Alina mersi [pup]Vai cat e de scumpa Ioana.[olala] Eu sincer, nu am mai vazut copil asa vesel. Sunt indragostita iremediabil de ea.[olala]Oana [gravi] 30+[baietel] Eric Nicholasid="blue">[9cer]AMR 9+[9cer]Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">[foto]id="teal">
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">
align="right" id="quote2">[pup] Da, e toata un zambet![:)] ALBUMid="red"> POZE RECENTEid="purple"> Ioana creste mare id="orange"> Cum creste bebe Justinaid="maroon">ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

OANAid="red"> ma bucur ca sunteti bine si ce mare s-a facut,e bine ca ai scapat si de internare.

si acum nu aveti decat sa-i cantati lui bebe colinde si sa i-l rugati frumos sa o scuteasca pe mami de cutit, desi mie nu mi se pare chiar o tragedie, este mai greu cu recuperarea, oricum bafta la convins puiul.[pup]

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si [gravi] 30+[fetita]IOANA

MARINAid="red"> nu a fost usoara cezariana dar nici grea, primele zile au fost mai dificile, cu datul jos din pat, in rest dupa o saptamana am venit acasa si urcam si coboram la etajul 4 singurica si apoi si cu STEFI in brate si a fost ok.

eu de firea mea cred ca sunt un pic mai fricoasa si fara epidurala cred ca nu as fi avut curaj sa nasc normal daca s-ar fi putut asa ca pentru mine a fost mai bine cum a decis DUMNEZEU{daca nu depasea 4 kg nu-mi facea cezariana}.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si [gravi] 30+[fetita]IOANA

Denisa multumim de capitol.[pup]

Briza am zis eu de azi ca vreau sa incep sa simt sarbatorile astea si sa nu ma mai stresez. Gata. Maine facem cumparaturile, de luni ncep pregatirile.[:D] Pupici si sa ai grija sa iti revii.[pup]

Cata ideea e ca eu imi doream acum ceva timp cezariana ca ziceam eu ca e mai bine, dar cum aici nu se face la cerere, mi-am impus sa gandesc pozitiv despre nasterea naturala. Si cum de 7 luni ma tot chinui sa imi zic ca va fi bine, nu as vrea acum sa fi lucrat degeaba cu psihicul meu.[:D] Oricum cel mai important e bebe, eu mai putin.[pup]

Am trecut eu si prin operatie de apendicita, deci macar printr-o anestezie am trecut si refacere. Si atunci eram copil si nu am murit, nu mor eu acum.[:-@]

Am si poze de la 30 de sapt.[:I]

Va zic noapte buna si ne auzim maine.[pup]

Oana [gravi] 30+[baietel] Eric Nicholasid="blue">

[9cer]AMR 9+[9cer]

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

Andira [pup] multam' pt retete! Irina cum se mai simte? Inca are branula?

Oana a fost ok activitatea noastra cu plastelina; maine pun si poze sa vedeti "capodoperele". Felicitari pentru rezultatele bune la eco!! [bis] Pupam copanelele grasunului!

Alina m-a binedispus veselia Ioanei! [olala]

Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

Oanaid="red"> vazut burtica, se vede ca a crescut, de altfel si bebe.[olala]

Eu nu am acea linie (linia nigra) pe burtica, iar la Ioana am avut-o..

Rebianaid="red"> ma bucur sa "aud", ca te-a binedispus veselia Ioanei![:)][pup]

ALBUMid="red">

POZE RECENTEid="purple">

Ioana creste mare id="orange">

Cum creste bebe Justinaid="maroon">

ALINA [mamica] de [zana] IOANA (11 Ianuarie 2008) + [gravi] 22+id="red"> [fetita] - Justinaid="red">

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi![ruga]id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...