Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Se pun la CMU kids, Medicover copii, Medlife Noi ne-am dus pur si simplu la Medicoverul de pe Plevnei, nu e cu programare, costa 100 ron, se ocupa 2 asistente de problema asta, unul din parinti tine copilul si toata procedura dureaza cateva secunde.Iti dau de acolo o pereche de cercei aurita pe care ii tii in urechile fetei 2-3 saptamani si un tubusor cu un dezinfectant cu care ii dai de 2-3 ori pe zi, iti explica ele ce si cum. Asta e tot. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
Distribuie pe alte site-uri

oana, in general mamicile aleg sa puna cercelusi fetitelor la 1-2 zile dupa nastere, inainte de a parasi maternitatea. eu asa am procedat si cred ca deutza acelasi lucru a vrut sa spuna. incearca sa vorbesti la maternitatea unde ai nascut. daca nu reusesti acolo, probabil ca la spital, la chirurgie plastica ar fi o varianta. orice solutie ai alege, asigura-te ca toata procedura se desfasoara in conditii stricte de igiena, cu ustensile de unica folosinta. ce varsta are fetita ta ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

scuze, nu am vazut ca esti din Botosani, dar sigur si pe acolo e vre-un cabinet privat de copii, sau poti incerca la pediatrul copilului.De asemenea se mai ocupa de asta si unele magazine de bijuterii, au si ele dispozitivul special, cu care se fixeaza cerceii. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

exact asta am vrut sa spun corina numai ca intr adevar m am exprimat gresit in primul mesaj eram cu gandul in alta parte intr adevar asta am facut si eu ,pana am iesit din maternitate i am dat gauri ,i am pus direct cerceii mei care ii aveam pregatiti de acasa ,i au sterilizat acolo si i au pus in ureche ,si toata treaba mi au facut 2 asistente de la nou nascuti ,ele cred ca se ocupa de asa ceva in privinta banilor ,eu am dat cat am vrut ,nu este obligatoriu sa le dai ceva ,automat cum toate se platesc in Romania ..normal ca dai ceva ,o suma modica nu stiou 20 -30 roni

Eu am nascut fata pe alte meleaguri, asa ca nu am avut beneficiul unei asistente binevoitoare care sa-i gaureasca urechile. Am rezolvat problema cand bibica avea vreo sase luni, intr-un magazin de bijuterii. Aveau "pistol" din ala special, si i-a "impuscat"urechile cu cercei intr-o viteza. Aveau cercei speciali, sterili. Tisina

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...