oanap85 Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 ati consultat vreodata un dr neonatolog?este mai bine sa mergem la neonatolog decat la pediatru cu copii nou-nascuti, si copii mici pana la un an? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2011 neonatologul se ocupa doar de nou-nascuti. adica pana la 4 saptamani. ca dupa aceea sunt sugari (mici sau mari) Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 a mea are 1luna si 11 zile, oare daca merg la neonatolog se pricepe?as vrea sa merg la ea deoarece mi-a placut cum s-a ingrijit de copii cat timp am stat la maternitate,a fost tare draguta si pe gustul meu ca sa zic asa[:)]adica orice intrebai iti explica...si in plus nu sunt multumita de pediatrii la care am fost pana acum ... nustiu se pricepe sa trateze si raceli dr neonatolog? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 [:-)))] hai ca ai fost tare simpatica. da, de priceput in mod sigur se pricepe. dar tine cont ca neonatologia este specialitate in sine de spital, deci probabil va trebui sa te duci acolo, pe sectie. cu riscurile aferente (adica fara programare, cu urgentele care au prioritate, etc.) Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Postat Aprilie 6, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2011 ea are cabinet particular,deci nu e nevoie sa merg la maternitate stiu ca e pediartu neonatolog dar avand in vedere ca sta mai mult cu nou -nascutii si cum nu prea racesc cat timp stai in maternitate,sau nu multi bebelusi racesc cat sunt noi -nascuti, am vrut sa stiu daca se pricepe la fel de bine ca un pediatru bun...adica asta am vrut sa intreb[:I]de asta am intrebat daca mergeti sa tratati copiii la neonatolog sau la pediatrii obisnuiti ca sa zic asa... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 In ro, un neonatolog, e numai neonatog, nu si pediatru. El nu are in grija decat nou-nascutii. Am niste prieteni ea neonato, el medic de familie. Cand ii sun pt vre-o prob, cu el vorbesc ca ea imi zice ca peste 4 kile e prea mare pt ea :)). Este un medic f bun, dar ea nu vede copii mari, deci nu are experienta lor. ____________________________ Vicky si Printzesone Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lisssa_ana Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 neonatologul isi face treaba la spital dupa care pediatru se ocupa de sugar. NU te inteelg de ce preferi neonatologul? daca nu iti place de pedi care il avbeti, schimba-l! sunt atatia medici buni! Mama de [url="http://lb3m.lilypie.com/aDG8m6.png"] Ana[/url] si [gravi] [url="http://lmtf.lilypie.com/KN8lm5.png"]26+[/url] [url="http://clotheschallenge.blogspot.com/"]Fashion[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 pai tocmai spunea, ca nu sunt multumita de pediatrii de la noi..ar trebui sa merg la iasi de ex dar mi-e f greu ..o .asistenta de la maternitate mi-a zis sa merg la dr aceasta ca e buna dar daca nu se pricepe decat la nou nascuti atunci...totusi ea este pediatru neonatolog asa scrie pe cabinet pediatrie-neonatologie..asta ce inseamna? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 Daca zici ca are cabinet particular, s-ar putea sa aiba si specialitatea de pediatrie (competente). Oricum, copilul tau e micut. Mergi si tu la cabinet, vezi ce copii mai sunt pe acolo, vezi ce iti zice si te hotarasti dupa. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Aprilie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2011 am cautat si pe internet si am gasit ca,copii pana la un an trebuie sa-i vada neonatologul si in continuare pediatrul..insa eu nu am consultat nici un neonatolog asa ca nu stiu ce experienta au ei... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.