Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

padiatru sau neonatolog?

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

a mea are 1luna si 11 zile, oare daca merg la neonatolog se pricepe?as vrea sa merg la ea deoarece mi-a placut cum s-a ingrijit de copii cat timp am stat la maternitate,a fost tare draguta si pe gustul meu ca sa zic asa[:)]adica orice intrebai iti explica...si in plus nu sunt multumita de pediatrii la care am fost pana acum ... nustiu se pricepe sa trateze si raceli dr neonatolog?
Distribuie pe alte site-uri

ea are cabinet particular,deci nu e nevoie sa merg la maternitate stiu ca e pediartu neonatolog dar avand in vedere ca sta mai mult cu nou -nascutii si cum nu prea racesc cat timp stai in maternitate,sau nu multi bebelusi racesc cat sunt noi -nascuti, am vrut sa stiu daca se pricepe la fel de bine ca un pediatru bun...adica asta am vrut sa intreb[:I]de asta am intrebat daca mergeti sa tratati copiii la neonatolog sau la pediatrii obisnuiti ca sa zic asa...

In ro, un neonatolog, e numai neonatog, nu si pediatru. El nu are in grija decat nou-nascutii. Am niste prieteni ea neonato, el medic de familie. Cand ii sun pt vre-o prob, cu el vorbesc ca ea imi zice ca peste 4 kile e prea mare pt ea :)). Este un medic f bun, dar ea nu vede copii mari, deci nu are experienta lor. ____________________________ Vicky si Printzesone

neonatologul isi face treaba la spital dupa care pediatru se ocupa de sugar. NU te inteelg de ce preferi neonatologul? daca nu iti place de pedi care il avbeti, schimba-l! sunt atatia medici buni! Mama de [url="http://lb3m.lilypie.com/aDG8m6.png"] Ana[/url] si [gravi] [url="http://lmtf.lilypie.com/KN8lm5.png"]26+[/url] [url="http://clotheschallenge.blogspot.com/"]Fashion[/url]

pai tocmai spunea, ca nu sunt multumita de pediatrii de la noi..ar trebui sa merg la iasi de ex dar mi-e f greu ..o .asistenta de la maternitate mi-a zis sa merg la dr aceasta ca e buna dar daca nu se pricepe decat la nou nascuti atunci...totusi ea este pediatru neonatolog asa scrie pe cabinet pediatrie-neonatologie..asta ce inseamna?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...