Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Recommended Posts

[majoreta][majoreta] BUN VENIT PE LUME! [majoreta][majoreta]id="red">id="size4">
Tudor Andreiid="blue"> [bibe] de mami Andre_linaid="size3">
Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> [bb][bb] de mami Lariselid="size3">
Luca Alexandruid="blue"> [bibe] de mami Lillykaid="size3">
Nicholas Ellan[bibe]id="blue"> de mami Simonette
id="size3">
Florin Cristian[bibe]id="blue"> de mami Micky_mika
id="size3">
PROGRAMARI NASTERI:id="blue">
id="size2">
[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]
Cris.dogarelid="red"> - 18.01.2010 dr Roxana Constantin MATERNITATEA REGINA MARIA BucurestiTomacaid="red">- 27.01.2010 dr Diana Gheorghiu SF PANTELIMON BucurestiYasmineid="red">- 15.02.2010 Germania

Asa a inceput odiseea noastra id="teal">Si am tot continuat...id="teal">
1id="teal">; 2id="teal">; 3id="teal">; 4id="teal">; 5id="teal">; 6id="teal">; 7id="teal">; 8id="teal">; 9id="teal">; 10id="teal">; 11id="teal">; 12id="teal">; 13id="teal">; 14id="teal">; 15id="teal">; 16id="teal">; 17id="teal">; 18id="teal">; 19id="teal">; 20id="teal">; 21id="teal">; 22id="teal">; 23id="teal">; 24id="teal">; 25id="teal">; 26id="teal">; 27id="teal">; 28id="teal">; 29id="teal">; 30id="teal">; 31id="teal">; 32id="teal">; 33id="teal">; 34id="teal">; 35id="teal">; 36id="teal">; 37id="teal">; 38id="teal">; 39id="teal">; 40id="teal">; 41id="teal">; 42id="teal">; 43id="teal">; 44id="teal">; 45id="teal">; 46id="teal">; 47id="teal">; 48id="teal">; 49id="teal">; 50id="teal">; 51id="teal">; 52id="teal">; 53id="teal">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

alexutzzza, esti o dulce. saru0mana de incercare.

dar... in cazul meu, problema persista de o luna, si incep si dr sa se ingrijoreze, asta e marea problema. si nu am nimic impotriva daca bebe o sa aiba doar 2800 la nastere. ca are vreme apoi. dar... daca problema exista undeva, si noi nu o depistam?

[gravi] 34+ cu [baietel]

Buna seara burtici!

Plateea pai se poate? Tocmai tu care scoti pe toata lumea din butoi sa te afunzi in el? [pup][pup][flo][flo] sa te linistesti. Nu poti sa mergi la un ecograf unde sa-ti masoare si IR-urile?

Eu azi am facut curatenie toata ziua iar spre seara cand m-a taiat foamea am observat ca n-am ce manca. Asa ca am luat una bucata tatic si ne-am tarait prin zapada sa manacm pizza. N-a fost prea dragut drumul dar decat sa stau sa dezgrop masina, plus ca pe bdul Decebal puteai sa te dai pe gheata. Eu nu inteleg ce fac astia de nu baga un plug, nu arunca o substanta........

Multumesc fetelor care ne-au felicitat pt rezultatele bune de la eco.[pup][pup] Sper sa vina toata lumea numai cu vesti bune.

Adina_bulina daca poti intra sa ne mai spui si noua cum esti sau daca te putem ajuta.[flo]

Mirela [gravi] 33+ [fetita]

Eu sunt putin trista din cauza zapezii, chiar daca imi place sa o privesc. Noi trebuie sa ajungem la Buzau sa luam una bucata porc cu sorici, iar apoi la Constanta. [q][q][q] Doar ca vremea asta nu vrea sa se mai linisteasca iar astia in loc sa curete drumurile, le inchid.[bang]

Mirela [gravi] 33+ [fetita]

Haide buna seara ...

Eu am zis ca dorm .. dar nu am putut ... am stat un pic in pat si cam atat .. Acum am dat comanda la pizza .. [:D] da stiu stiu e sarata .. dar ce sa fac? daca mi-e pofta .. si de abia astept sa vina .. pt prima data vreau sa mananc picanta .. [olala]nu stiu ce m-a apucat .. Cate descopar de cand sunt gravi .. [pk]

[gravi] 31+ [baietel] Yannis Andreiid="teal">

Poze

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Eu sunt putin trista din cauza zapezii, chiar daca imi place sa o privesc. Noi trebuie sa ajungem la Buzau sa luam una bucata porc cu sorici, iar apoi la Constanta. [q][q][q] Doar ca vremea asta nu vrea sa se mai linisteasca iar astia in loc sa curete drumurile, le inchid.[bang]Mirela [gravi] 33+ [fetita]
align="right" id="quote2">[wow] nu-s cam multe si cam lungi drumurile astea ptr o gravida? adica aveai de gand sa mergi si tu? sper ca trimiti numa sotu la constanta! mai ales acum! [pup] sa nu te superi pe mine ca zic....[gravi] 34+[baietel] Yannisid="blue">

plateea citeam cum povesteai tu ca ai intrat in butoi si nu imi venea sa cred ca citesc ceva scris de tine .. Pai se poate?? Tocmai tu?? Nu iti face griji in privinta masuratorilor .. Scria cineva mai sus (numai stiu exact cine .. deh neuronul) e in 35 de sapt si are bebe 2.3 kg .. deci? care e problema? La masuratori cap-femur .. si mie la fel mi-a zis .. cand am fost ultima data si am intrebat si eu speriata daca e ok .. si mi-a zis sa nu-mi fac griji ca e ok .. Mai zicea cineva ca nu o sa facem copii de 1.80 m 90/60/90 ce Dumnezeu .. Hai fata capul sus .. si te vreau zambareata si increzatoare .. Hai iesi din butoi te rog [pup][pup]

Poze

Eu sunt suparata ca desi mi-am dorit toata ziua sa ies din casa nu stiu de ce naiba nu am facut-o .. Ooof si ningea asa de frumos .. si era zapada asa de afanata .. Poate imi fac curaj maine .. [olala][olala] de abia astept la anu sa plimn bebelu cu saniutza [olala][olala]

Poze

Citat:
citat din mesajul lui plateea
alexutzzza, esti o dulce. saru0mana de incercare.dar... in cazul meu, problema persista de o luna, si incep si dr sa se ingrijoreze, asta e marea problema. si nu am nimic impotriva daca bebe o sa aiba doar 2800 la nastere. ca are vreme apoi. dar... daca problema exista undeva, si noi nu o depistam?[gravi] 34+ cu [baietel]
align="right" id="quote2">[flo]pai am incercat si eu, mai sigur nu e nimic grav la bebe ca astea se depisteaza mai usor si le aflam mai din timp din pacate, uite la adina_bulina. Faptul ca bebe de o luna ramane in urma tine de IR uri sau de placenta, poate s-a mai maturizat si nu mai hraneste bine pe bebe, asa ca nu are rost sa te ingrijorezi prea tare, stiu ca genu asta de vesti ne stau nu ca piticii , ci precum ELEFANTII pe creieri, dar ...[pup] relax, stay chill se rezolva curand cand o sa tii pe bebe in brate, o sa fie mai mic asa ca treb sa te pregatesti de acum cu laptaria da? deci fara griji si butoaie ca nu se pupa cu laptele![gravi] 34+[baietel] Yannisid="blue">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...