Ela2001 Publicat Aprilie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2011 Stie cineva o reteta de pasca fara aluat? Este una pe forum, in cartea de bucate, dar nu este cea pe care o caut. Am avut o reteta cu 2 compozitii: una facuta din albusuri si cealalta din galbenusuri. Se toarna una peste cealalta si in final pasca are un blat subtire si deasupra este compozitia cu branza si stafide. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terry Publicat Aprilie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2011 eu am o reteta de pasca pufoasa fara aluat de cozonac: 6 galbenusuri se amesteca cu 6 linguri de zahar si jumatate pachet unt. se adauga 500 g branza de vaci, 2 pachetele zahar vanilat, 1 praf copt stins cu zeama de lamaie, 3 linguri faina si albusurile batute spuma, stafide si coaja rasa de lamaie . se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se pune amestecul de mai sus si se baga la cuptor incins. se lasa pana se rumeneste deasupra. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Publicat Aprilie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2011 Terryid="red"> multumesc pt reteta. Cea pe care o caut eu are 2 compozitii care se toarna una peste cealalta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p.a.ade Publicat Aprilie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2011 600-800g branza de vaci,5 linguri faina,1 plic praf budinca vanilie,1 praf copt stins,200 ml smantana groasa,5 oua,12 linguri zahar,5 zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 g stafide (muiate).Se amesteca toate la urma se adauga albusurile batute spuma.Tava(cratita 4 l)se unge cu unt si se tapeaza cu faina,se pune compozitia,se netezeste,se poate unge deasupra cu putin ou batut.Se coace o ora(o ora jumatate daca se pune mai groasa).Pofta buna.[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IuliaCiornei Publicat Aprilie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2011 Si eu fac pasca fara aluat. Reteta este oarecum asemanatoare cu ce s-a mai scris la celelalte postari. Este o pasca foarte buna si usor de facut. http://retetadelicioasa.blogspot.com/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon Publicat Aprilie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2011 si eu folosesc reteta asta. o recomandare: e mai bine sa se coaca doua pascute din aceasta cantitate (1 kg branza de vaci, 2 plicuri praf de budinca, s.c.l) ca sa nu existe riscul de a se rupe. cu cat diametrul vasului de copt e mai mare cu atat creste riscul de a se rupe pasca. [flo]Citat:citat din mesajul lui p.a.ade600-800g branza de vaci,5 linguri faina,1 plic praf budinca vanilie,1 praf copt stins,200 ml smantana groasa,5 oua,12 linguri zahar,5 zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 g stafide (muiate).Se amesteca toate la urma se adauga albusurile batute spuma.Tava(cratita 4 l)se unge cu unt si se tapeaza cu faina,se pune compozitia,se netezeste,se poate unge deasupra cu putin ou batut.Se coace o ora(o ora jumatate daca se pune mai groasa).Pofta buna.[flo]align="right" id="quote2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Publicat Aprilie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. Inca n-am gasit reteta pe care o vroiam. Cea pe care am avut-o eu avea 2 aluaturi care se turnau in tava unul peste celalalt. Nu se amestecau inainte de a fi puse in tava. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Publicat Aprilie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2011 Citat:citat din mesajul lui Ela2001Multumesc pentru raspunsuri. Inca n-am gasit reteta pe care o vroiam.Cea pe care am avut-o eu avea 2 aluaturi care se turnau in tava unul peste celalalt. Nu se amestecau inainte de a fi puse in tava.align="right" id="quote2">E cumva cea de mai jos ?http://culinarecufeteistete.blogspot.com/2011/04/pasca-cu-branza-fara-aluat.html[pup]Karina [sofer] + Bogdanel Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Publicat Aprilie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2011 si branza cobora la parter in timpul coptului? daca e asa, logic, ar trebui ca unul din aluaturi sa fie un soi de pandispan, iar celalalt branza cu ou si zahar. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Publicat Aprilie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2011 Karina, acum vad, asta tb sa fie. eu una, i-am pus semn :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.