Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Reteta pasca fara blat


Recommended Posts

Stie cineva o reteta de pasca fara aluat? Este una pe forum, in cartea de bucate, dar nu este cea pe care o caut.

Am avut o reteta cu 2 compozitii: una facuta din albusuri si cealalta din galbenusuri. Se toarna una peste cealalta si in final pasca are un blat subtire si deasupra este compozitia cu branza si stafide.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am o reteta de pasca pufoasa fara aluat de cozonac:

 

6 galbenusuri se amesteca cu 6 linguri de zahar si jumatate pachet unt. se adauga 500 g branza de vaci, 2 pachetele zahar vanilat, 1 praf copt stins cu zeama de lamaie, 3 linguri faina si albusurile batute spuma, stafide si coaja rasa de lamaie .

 

se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se pune amestecul de mai sus si se baga la cuptor incins. se lasa pana se rumeneste deasupra.

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

600-800g branza de vaci,5 linguri faina,1 plic praf budinca vanilie,1 praf copt stins,200 ml smantana groasa,5 oua,12 linguri zahar,5 zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 g stafide (muiate).Se amesteca toate la urma se adauga albusurile batute spuma.Tava(cratita 4 l)se unge cu unt si se tapeaza cu faina,se pune compozitia,se netezeste,se poate unge deasupra cu putin ou batut.Se coace o ora(o ora jumatate daca se pune mai groasa).Pofta buna.[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu folosesc reteta asta. o recomandare: e mai bine sa se coaca doua pascute din aceasta cantitate (1 kg branza de vaci, 2 plicuri praf de budinca, s.c.l) ca sa nu existe riscul de a se rupe. cu cat diametrul vasului de copt e mai mare cu atat creste riscul de a se rupe pasca. [flo]
Citat:
citat din mesajul lui p.a.ade
600-800g branza de vaci,5 linguri faina,1 plic praf budinca vanilie,1 praf copt stins,200 ml smantana groasa,5 oua,12 linguri zahar,5 zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 g stafide (muiate).Se amesteca toate la urma se adauga albusurile batute spuma.Tava(cratita 4 l)se unge cu unt si se tapeaza cu faina,se pune compozitia,se netezeste,se poate unge deasupra cu putin ou batut.Se coace o ora(o ora jumatate daca se pune mai groasa).Pofta buna.[flo]
align="right" id="quote2">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001
Multumesc pentru raspunsuri. Inca n-am gasit reteta pe care o vroiam.Cea pe care am avut-o eu avea 2 aluaturi care se turnau in tava unul peste celalalt. Nu se amestecau inainte de a fi puse in tava.
align="right" id="quote2">E cumva cea de mai jos ?http://culinarecufeteistete.blogspot.com/2011/04/pasca-cu-branza-fara-aluat.html
[pup]Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...