Adela99 Publicat Decembrie 18, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 18, 2009 poftiti la Astfalt Tango pana nu se umple sala :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Decembrie 18, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 18, 2009 Hei, hei, nu va impingeti! ____________________________________________________ Trouve avant de chercherid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Hai ca m-am luat cu vacanta asta si am uitat de asfalt tango. Si voua vi s-a intamplat la fel? ____________________________________________________ Trouve avant de chercherid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mindy Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Filmul asta l-am vazut de vreo 3 ori cred. Diaconu e super, pt el imi place sa vad orice film. Cu dorul de el, cred ca o sa scot de la naftalina Buletin de Bucuresti. off topic: Emil Hosu in ce filme a jucat? mi-e dor de filmele alea cu el si Dana Dogaru, era un film in care el lucra pe santier si ea era doctorita, stiti cumva cum se numeste? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Mindy, n-am reusit sa-mi amintesc decat de 'Toamna bobocilor', 'Iarna bobocilor' si, bineinteles, 'Secretul lui Bachus'. Nu mai tin minte filmul la care te referi... ____________________________________________________ Trouve avant de chercherid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.