Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna am un copil de 3 ani jumate.

La nastere sa nascut fara lueta si intre timp miraculos pana la un an sa dezvoltat normal sa fie asta problema ca nu vorbeste nici acuma?

Si mai am o problema !!!

Acasa se comporta normal face tot ce ii zici spune cuvinte dar nu leaga propoziti si nu se joaca cu jucariile.

La gradinita are un comportament cidat are scaunul lui doar pe ala merge in fiecare zi so se joaca doar cu o jucarie nu asculta intodeauna de doamna educatoare si nu se prea joaca cu ceilalti copii !

Acasa are un frate mai mare si face tot ce ii spune cand zice sa ii aprinda televizorul sau calculatorul o face si merge cu el pe strada , la magazin se joaca fotbal in curte unde il trimit pleaca de ex sa aduca matura, sa deschida usa sau sa aduca un obiect.

cate odata face doar ce ii place.

se uita foarte mult la desene si stie ce urmeaza , cand sunt desenele lui preferate si dai pe alt canal plange si pune tinta pe anumite lucruri sa fie autism sau problema de la luieta ? astept un raspuns ! "Multumesc"[q]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Din ce am citit, lipsa luetei poate da probleme de deglutitie, greutate in vorbire, sforait.

Am inteles ca se pot face corectii/reconstructii la Grigore Alexandrescu. Poate va interesati.

In orice caz nu are legatura cu autismul, insa e posibil ca in relatia cu persoanele straine sa aiba o anumita frustrare legata de faptul ca este constient ca nu poate fi inteles, ca nu se exprima bine si de aici izolarea de ceilali copii.

Cel mai bine ar fi sa fie evaluat de un logoped si de un psiholog, neintarziat.

[zz]

CAPRA CU 2 IEZI

[alap][xdulci][shopi]

mamica lui Matei Constantin [bonjovi] (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...