Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rocambole l'arancia


Recommended Posts

Am mancat recent in Brazilia desertul numit Rocambole l'arancia si mi s-a parut cea mai delicioasa prajitura. Am inteles ca este un preparat specific portughez. Este o rulada cu portocale; de fapt, mai degraba, cu sirop din coaja de portocale. Are cineva reteta exacta? [:)] Multumiri anticipate! Pepenash over and out!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Racambole de L'aranjinha este o rulada de portocale f buna, eu nu am preparat-o niciodata pana acum in casa, dar uite am gasit-o pe un site brazilian todo gostoso de unde ma mai inspir si daca zici ca ti-a placut asa mult sper sa fie asta reteta [:D] Ingrediente: 12 oua 500 gr zahar 75 de gr amidon de porumb dizolvat in 300 ml suc de portocale coaja de la o portocala 500 gr zahar pudra -pentru pudrat foile(aceasta cantitate este mai mult aproximativa...folositi zahar dupa dorinta) Mod de preparare: Puneti intr-un vas ouale si zaharul si bateti pentru 2-3 minute Adaugati cate putin amidon de porumb in sucul de portocale si amestecati mereu Apoi sdaugati si coaja de portocala uniti cele doua compozitii si obtineti un "aluat"(ma gandesc ca este ceva super curgator la asa cantitate de oua si lichid dar avand oua si amidon s-o inchega el cumva) Impartiti aluatul(coca) obtinuta in 2 parti egale si coaceti 2 foi(pe rand) in tava de marimea 30/40 cm (tavile trebuie sa fie unse cu unt sau ulei, si presarate cu faina, acoperiti fiecare foaie in timpul coptului cu o foaie de aluminiu de asemenea unsa si ea si introduceti in cuptorul preincalzit la 170 gr pentru 18-20 de min In reteta spune ca foaia face niste umflaturi mici ca niste bule Atunci cand scoateti foile din cuptor presarati zahar pudra peste ele in cantitate "destula" cat doriti [:D] Foile se suprapun cu grija una peste alta, intre ele trebuie sa fie zahar pudra, se presara zahar pudra si peste cea de a doua se mai stropeste dupa dorinta cu suc de portocale, bucatele de portocale sau coaja de portocale, se ruleaza cu grija, se presara din nou zahar si se da la frigider apoi se taie felii... Monica-Elizabet [url="www.reteteinimagini.com"]Retete in imagini[/url] [url="http://www.reteteinimagini.com/forum/index.php"]Impresii, pareri, retete[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...