Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi.Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii,pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre.Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.id="blue">[ruga]In capitolele de mai jos puteti citi povestile aspirantelor prin FIV: emotii,tratamente,rezultate,successe si insuccesse,victorii sau sperante pentru un viitor mai bun....si multe intrebari al caror raspuns il veti putea regasi in paginile subiectelor precedente...id="green">:FIV 1, FIV 2, FIV de toamna 2, FIV de toamna, FIV de toamna 3, FIV de toamna 4, FIV de toamna 5, FIV de toamna 6, FIV de toamna 7, FIV de toamna 8, FIV de toamna 9, FIV1, FIV2, FIV3, FIV4, FIV5, FIV6, FIV7, FIV8, FIV9, FIV10, FIV11, FIV12, FIV13, FIV14, FIV15, FIV16, FIV17, FIV18, FIV19, FIV20, FIV21, FIV22, FIV23, FIV24, FIV25, FIV26, FIV27, FIV28, FIV29, FIV30, FIV31, FIV32, FIV33, FIV34, FIV35, FIV36, FIV37, FIV38, FIV39, FIV40, FIV41, FIV42, FIV43, FIV44, FIV45, FIV46, FIV47, FIV48, FIV49, FIV50, FIV51, FIV52, FIV53, FIV54, FIV55, FIV56, FIV57, FIV58, FIV59, FIV60, FIV61, FIV62, FIV63, FIV64, FIV65, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?AR

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bytziid="red">m-am lamurit. Oricum nu cred ca ti-ar strica si stimularea combinata Dona sau Puregon care este pentru selectia incipienta a foliculilor si apoi Menopur / Menogon ca sa ii creasca. Dozele le stabileste doctorul bineinteles. Da-i cu DHEA cat mai mult si pe stimulare fara frica. Da, asa nu sunt studii care sa spuna ca daca ieei DHEA ai resuita 100 % asa cum nu sunt multe studii clare de reusita in FIV....

kitta[pup]

ioana,eu tind sa cred ca tu de fapt nu ai probleme cu rezerva ovariana,daca AMH si inhibina e ok,nu e posibil sa fie doar o dereglare hormonala?avind in vedere ca ai avut o productie asa frumoasa la fiv-urile anterioare???

la mine de cind a inceput sa creasca fsh nu a dat niciodata inapoi nici macar cind am luat AC ,la mine clar e prob cu rezerva ovariana,avind in vedere ca am avut si interventie pe ambele ovare

ceea ce m-a mirat la mine f tare a fost ca fsh a crescut intr-un an de la 10 la 20,27,29

dar in cazul meu nu cred ca as putea lua estrogeni fiindca stiam ca ei alimenteaza endometrioza?!!? corect fireyes???hai ca tu le ai cu endometrioza[:D]

pup fetele saritoare[:)]

endometrioza, FSH 20

6 IA, nereusite

FIV intrerupt din lipsa de foliculi

id="purple">id="size1">id="Tahoma">

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)

(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)id="size1">id="red">

[hopsieu]

Am si eu nevoie de sfatul vostru.

Va citesc din umbra si scriu mai rar- insa ma pregatesc si eu de FIV- din ianuarie- si imi pregatesc dosarelul cu analize.

In mare am o groaza de analize facute de "n" ori- pe scurt va spun povestea mea:

- din 2005 ne tot chinuim sa avem bb- am facut

HSG: tompe ok

Histeroscopie operatorie dr.M- mi-a taiat un sept fundic la uter si coarnitele alungite

Laparoscopie- totul ok - s-a facut un drilling ov.

Analize hormaonale: ok cu exceptie estradiolului si progesteronului Z14.

Analize de secretie si din sange (micoplasma, ureaplasma, chlamydia, Ac Anti-Ch trachomatis IgA,IgG,IgM ...)- toate ok

Acum am facut:

Inhibina B : <10 id="red"> (Premenopauza: <255 pg/mL; Postmenopauza: <7 pg/mL; In ziua a 3- a a ciclului menstrual, o valoare mai mare de 45 pg/mL indica o rezerva ovariana normala).

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu parerea voastra- cat de "grav" este rezultatul la inhibina?id="navy">

De asemenea, va rog sa-mi spuneti de unde va procurati progesterunul injectabil?- id="navy">in Ro nu se gaseste.

Stiu ca se gaseste in Grecia- dar oare cum se numeste? trebuie sa am reteta in Grecia daca ma duc sa-l iau??

Cum sa-mi fac rost??

Nu as vrea sa fac FIV fara sa imi asigur inainte progesteronul inj- nivelul prog. este ff mic la mine si nu as avea cum sa sustin o sarcina

VA multumesc ff mult.

[floare3] [floare3] [floare3]

[pup]

Eid="blue">llid="red">yid="blue">

Astept, astept si iar astept .....

elly_meid="red"> - bine ai venit si bafta multa!

Progesteron injectabil nu o sa gasesti in Grecia. Germania, posibil Austria dar nu Grecia.

Mai mult medicii greci nici nu recomanda progesteron injectabil. Ei merg pe crinone/utrogestan.

Catalina

salvati o viata alina donescu

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Buna seara fetele [flo][flo][flo],

A am o nelamurire si poate voi ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.

Am facut FIV la Giulesti cu Prof Marinescu. Luni,14.12.09 am facut punctia si joi, 17.12.09 am facut ET. vreau sa spun ca dupa ET am ceva dureri de burta, nu mari,..... asa ca un disconfort la burta, pe jos, ca si cum as avea ceva greutate in burta si nu stiu daca e bine sau nu.. Am luat si No-spa si supozitoare cu scopantil si nimic. Aceleasi senzatii. E normal?????

Voi, cele care ati facut FIV ce senzatii, simtome etc ati avut dupa ET...????

Va rog, dati-mi si mie niste raspunsuri si sfaturi [:-@], daca se poate. Mi-ar prinde f. bine.

Multumesc mult si va pupik pe toate[pup] .

elly_me, eu am experiente destul de aiurea cu analiza Inhibinei B: la Bioclinica, in Z2 de CM mi-a iesit valoarea 15, iar la Synevo, in Z3 pe alt CM mi-a iesit valoarea 111 pg/mL. Diferenta intre cele doua valori este imensa, asa ca eu personal, prefer sa nu pun pret pe Inhibina B.

Valorea care ti-a iesit tie, si anume 10, indica faptul ca nu ai o rezerva ovariana grozava. Zici ca laparoscopia ti-a iesit ok, dar ca ai avut totusi un drilling ovarian...Drillingul ala probabil ca ti-a afectat rezerva ovariana.

Succes la FIV!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota

insuficienta venoasa cronica bilaterala

id="Tahoma">id="size1">id="teal">

Balanta[pup]- saru'mana pt raspuns

Sotul meu mi-a spus sa refacem analiza si la alt laborator.

Insa eu am un CM ff dereglat - imi vine ff rar 3-6-9 luni [q].

Insa daca o sa-mi vina mai rpd- o sa o refac la Synevo/bios.

Laparoscopia (dilling) am facut-o in aprilie 2009.

Si daca rezerva ovariana nu este "grozava"- oare daca facem FIV o sa produc ceva???

Ma gandeam sa facem FIV cu ovocite de la donator.

Daca ovocitele mele sunt de calitete f proasta, sotul are si el oligo-asteno-terano-terato-zoospermie moderata nu cred ca o sa iasa mai nimik.

Uffff- nu stiu ce sa facem.

Oricum in ian. ma voi duce la dr. si in functie de ce ne spune dr. vom lua atunci o decizie.

Pana atunci ma documentez- "sa nu ma duc bou la dr. si sa vin acasa vaca" [:)]

[pup]

Cata- m-am desumflat- citisem mai demult ca se gaseste in Grecia.

Multumesc frumos pentru raspuns.

[pup]

In Austria se ajunge mai usor- la o plimbarica.

Insa oare am nevoie de reteta???

Stii oare ce denumire comerciala are in Austria/ Germania?

[pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...