grati.ela Postat Decembrie 21, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2009 daca ar fi sa plecati din Bucuresti pentru ce oras ati opta? eu am venit din Braila in Bucuresti acum 9 ani! Nu regret nici o secunda dar tot mai multi cunoscuti, prieteni, unii bucuresteni de-o viata au plecat. Si asta in ultimele 5 luni... Curios, nu au ales sa plece din tara ci Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Iasi... Eu as fi ales Brasovul... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grati.ela Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 cred ca e ciudat ca miroase a sarmale si jumari si pe mine ma colinda piticul asta, nu?! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lala_D Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Well, eu practic nu voi pleca din Bucuresti dar daca ar fi sa o fac as alege tot Brasov. Sau Constanta Astea pentru optiunile extra de munte/mare. Nici Timisoara nu mi-ar displace din considerente de oras curat, cu oameni minunati, mai aproape ca distanta de vecinii vestici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Paris[:D] Si la modul practic, ne gandim serios la mutarea la Busteni. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna1 Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Barcelona. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauditzadennis Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Sibiu, daca ar fi sa aleg in Romania, Strasbourg, daca as pleca sa traiesc in alta tara. Claudia,soacra frumoasei Oti Povestea nasterii http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Nu sunt nascuta in Bucuresti, dar as place oricand. Daca vorbim despre Romania optez pentru Brasov, cel mai frumos oras din punctul meu de vedere. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Eu m-as muta la Constanta -------id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> -------id="red"> Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua"> "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="size1"> NU RAMANE INDIFERENT ! BOGDANid="blue"> id="red"> si DAVIDid="blue">id="size4"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Ha-ha-ha! Ce noroc pe mine ca nu am de ce sa ma mut! Nu as schimba orasul, este super, chit ca nu sta cel mai bine din punct de vedere al asistentei sanitare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abramburika Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Sibiu !! __________________________________________________ Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.id="Comic Sans MS">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.