alex2010 Postat Aprilie 11, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2011 Buna seara la toata lumea,am revenit cu o problema care ma macina,am un bebe nascut prematur la 28 de saptamani la 1240 grame,a fost operat de 2 ori de retinopatie de prematuritate,acum dupa sarbatori am fost cu el la control si mi-a zis dr ca treb sa poarte ochelari,are NISTAGMUS si cred ca si strabism.Are la un ochisor cu + si la unul cu _,mi se ciudat faptul ca atunci cand il strig si se uita spre mine nu se uita fix ochi in ochii mei park se uita in alta parte!I-am facut ochelarii dar nu vrea sa ii poarte deloc si mi-e frica sa nu cumva sa nu ii fie buni si sa nu ii suporte,o sa ma mai duc odata la control e vorba de dna dr Nascutzy care e o doctora f buna!Ce stiti despre Nistagmusul asta?Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monalac Publicat Aprilie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2011 stiu ca ,de obicei,daca e congenital,apare insotit si de afectiuni neurologice. Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzuna Publicat Aprilie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2011 Dna dr Nascutz sau cum s-o scrie de la IOMC este intr-adevar f buna. Mergi la un nou control. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cella192002 Postat Februarie 2, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2012 draga mea, ce ai mai facut cu baietelul tau, hai sa vb pe mess te rog, cella192002, fetita mea are nistagmus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.