Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pensie intretinere copil - retroactiv

mama lia

Recommended Posts

Buna ziua!

Ma intereseaza si pe mine sa imi recomandati un avocat bun, deoarece vreau sa ii cer fostului sot pensia alimentara retroactiv.

La divort el nu lucra, acum multi ani si i s-a stabilit o pensie minima de 20Roni, dar la scurt timp dupa, acum 10 ani, domnul si-a deschis o firma si tocmai am vazut ce profit are...

el in toata aceasta perioada a vazut copilul cam de 2-3 ori pe an si i-a dat o suma mica de bani (in plic de fiecare data).

copilul e marisor acum si este stresat de aceste intilniri in care primeste plicul...

ca sa nu o mai lungesc as dori sa contactez un avocat si sa ma sfatuiesc cu el, dar unul care se pricepe la treaba asta.

imi puteti recomanda pe cineva bun???

multumesc anticipat!!

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui mama lia
Buna ziua!Ma intereseaza si pe mine sa imi recomandati un avocat bun, deoarece vreau sa ii cer fostului sot pensia alimentara retroactiv.La divort el nu lucra, acum multi ani si i s-a stabilit o pensie minima de 20Roni, dar la scurt timp dupa, acum 10 ani, domnul si-a deschis o firma si tocmai am vazut ce profit are...el in toata aceasta perioada a vazut copilul cam de 2-3 ori pe an si i-a dat o suma mica de bani (in plic de fiecare data).copilul e marisor acum si este stresat de aceste intilniri in care primeste plicul...ca sa nu o mai lungesc as dori sa contactez un avocat si sa ma sfatuiesc cu el, dar unul care se pricepe la treaba asta.imi puteti recomanda pe cineva bun???multumesc anticipat!!mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)
align="right" id="quote2">Nu fac recomandari de avocati, dar pana gasesti unul iti spun cum stau lucrurile: Majorarea pensiei de intretinere nu se poate cere retroactiv, ci doar de la data introducerii actiunii.In schimb, poti cere recuperarea sumelor pe care nu le-ai primit, in limita prescriptiei extinctive de 3 ani."Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...